Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » » » » »
Fashion Challenge - oblékací hra pro dívky
sponzorované odkazy

Fashion Challenge - oblékací hra pro dívky

Hrajete online hru Fashion Challenge - oblékací hra pro dívky

Rock Star Fashion Challenge je hra, která si svou oblibu najde především mezi malými děvčaty. Vaším úkolem je podle předlohy obléci Miley do oblečení jako má rocková hvězdička Hannah Montana.

ovládání hry Fashion Challenge - oblékací hra pro dívky

myší, viz instrukce ve hře • 1.72 MB • 770x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Bombs away
Ostatní - 65x
Už je to zase tady, mimozemšťané nás ani na chvíli nehodlají nechat na pokoji. Je na Vás, abyste se jim statečně postavili a se zbraní v ruce odrazili krutý nepřátelský nátlak. Pěkně balistickými křivkami odpalujte nálože.
Tom and Jerry Ice Jump
Ostatní - 76x
Pomozte myšce přeskočit z jednoho ledu na druhý. Používejte vaší myš k tomu, abyste určili směr a také sílu skoku. Užívejte si zábavu v této hře. Je to opravdu super hra s Tomem a Jerrym.
Ufo joe
Ostatní - 1x
Výborná oddechová hra, ve které hrajete za malého roztomilého mimozemšťana a vysáváte různou zvěř svým paprskem. Až všechny posbíráte, snažte se bez jakéhokoli poškození přistát na k tomu určené rampě.
Park-a-Lot
Ostatní - 1x
Zahrajte si na profesionálního řidiče na parkovišti. Zákazníci přijíždějí do klubu a vaším úkolem je zaparkovat jejich auto a posléze jim ho také přistavit. Každý vůz má své unikátní číslo, které označuje pozici na parkovišti. Hra se ovládá mezerníkem (vstup do auta), backspace (výstup), šipky.
Naughty Starleys
Ostatní - 1x
Pokud máte rádi celebrity a jejich pikantní fotky, tak si teď můžete vyzkoušet práci fotografa, který takové fotky pořizuje. Pokuste se vyfotit celebritu v nevydané situaci, ale pozor na bodyguardy.
Goldminer - těžba zlata
Ostatní - 2x
Zahrajte si na prozatím chudého zlatokopa, který hledá tu pravou zlatou žílu. Pomocí háku a navijáku se pokuste vytěžit co nejvíce zlata. Pomoci vám mohou různé bonusy.
Rock Out
Ostatní - 0x
Originální a zajímavě animovaná hra, ve které budete společně s hlavním hrdinou čelit nejrůznějším nástrahám. V každé úrovni budete buď klikat (zničit nebezpečné předměty), vyhýbat se překážkám a nebo nad nimi přejíždět myší. Konkrétní zadání se vám vždy zobrazí před každým levelem. Asi už tušíte, že online hra Rock Out se ovládá pouze myší.
Spongebob Helicopter
Ostatní - 3x
Spongebob miluje létání v helikoptéře. Pokuste se posbírat veškeré energetické cihličky a to tak, že je sestřelíte. Dávejte si pozor, abyste jich měli dostatek, protože se může lehce stát, že žádné nebudete mít.
Insectonator
Ostatní - 5x
Zabijte veškeré brouky, housenky, které vám pochodují pod ruky. Držíte kamenní, a to můžete po nich házet. Tak se dejte do práce a získavejte různá ocenění. V této hře musíte stále bojovat, až do konce.
Hot Dog Bush
Ostatní - 3x
Moc pěkná superhra, ve které se stanete prodejcem hotdogů na rušné třídě amerického velkoměsta. K vašemu stánku proudí hladoví kolemjdoucí, na vás je, abyste je obsloužili. Přesně podle jejich přání. Podaří se vám zbohatnout na prodeji hot dogů?
Dynamite Train
Ostatní - 2x
Umístěte tyto bomby na své místo a to tak, aby vybouchl tento vlak. Vlak totiž nesmí nikdy přejet na druhou stranu, takže musíte umístit tyto dynamity opravdu správně a až nastane správná chvíle, tak to prostě odpálíte.
Wigman Big Run
Ostatní - 703x
Stále se snažte útíkat. Jestliže už budete dostatečně najezeni, tak se pokuste ničit objekty před vámi. Tak se do toho dejte a snažte se je všechny zničit. Dávejte si pozor, abyste zbytečně nenarazili.
Coaster Bike
Ostatní - 37x
Jeďte s vaší motorkou po horskédráze a pokuste se dokončit všechny úrovně v této hře. Dávejte si pozor, abyste nespadli. Tak se do toho dejte a vyhrávejte veškeré tyto závody. Ukažte, co ve vás je a co umíte.
hra v Unity3D
Farm Tractor Driver 3D
Ostatní - 1x
Patrně nejrozšířenějším herním žánrem v technologii Unity jsou různé 3d závodní a parkovací gamesky. V této hře budete řídit traktor a snažit se předejít nehodám. Budete muset plnit úkoly dříve než vám vyprší stanovený čas.
Bomb Chain
Ostatní - 1x
Tahle hra je perfektním příkladem jednoduché ale velice chytlavé oddechovky. Máte k dispozici spoustu levelů s bombami, kdy každá z nich vybuchuje podle určitých pravidel. Vy je musíte odpálit všechny.