Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » » » » »
Fashion Challenge - oblékací hra pro dívky
sponzorované odkazy

Fashion Challenge - oblékací hra pro dívky

Hrajete online hru Fashion Challenge - oblékací hra pro dívky

Rock Star Fashion Challenge je hra, která si svou oblibu najde především mezi malými děvčaty. Vaším úkolem je podle předlohy obléci Miley do oblečení jako má rocková hvězdička Hannah Montana.

ovládání hry Fashion Challenge - oblékací hra pro dívky

myší, viz instrukce ve hře • 1.72 MB • 91x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Super Mario Flash
Ostatní - 42x
Další pokračování úspěšné a nesmrtelné hry, která nás baví už po několik let. Choďte se svým panáčkem Mariem nebo Luigim a překonávejte s nimi různé překážky. Sbírejte při tom mince a bojujte s nepřáteli.
Tri achnid
Ostatní - 24x
Pěkná oddechovka s výborným nápadem. Ovládáte svoji trojnožku velice zvláštním způsobem se pohybujete dopředu. Svoje nohy přesouváte postupně po jedné a zachytáváte se na stěnách herní mapy. Nezapomeňte vyrovnávat rovnováhu.
Interactive Buddy
Ostatní - 29x
V této hře je Vašim jediným úkolem dělat si s panáčkem absolutně cokoliv. Hoďte po něj granát nebo mu dejte pěstí. Čím déle ho udržíte ve vzduchu, tím více peněz získáte. Za každou správnou trefu získáte peníze, za které si můžete nakoupit mnoho dalších věcí.
Ufo joe
Ostatní - 21x
Výborná oddechová hra, ve které hrajete za malého roztomilého mimozemšťana a vysáváte různou zvěř svým paprskem. Až všechny posbíráte, snažte se bez jakéhokoli poškození přistát na k tomu určené rampě.
Dolphin Olympics 2
Ostatní - 2x
Druhá část skvělé zábavné hry s delfíny. Vašim úkolem je opět během dvou minut udělat největší kaskadérské kousky s delfínem. Pomocí šipek koordinujte jeho let a ukažte, co ve Vás je. Jaké triky dokážete záleží jen na Vás.
Old West Escape
Ostatní - 19x
Cestujete přes poušt, protože se vám porouchalo auto. Nachodili jste se už několik kilometrů. Pokuste se naleznout nějakou pomoct. Tak se do toho dejte a hledejte někoho kdo vám pomůže dostat se pryč.
Muffin the Star Hunter
Ostatní - 18x
Vybaveni třemi životy se vydáte na cestu kde na vás čeká mnoho nástrah a protivníků, kteří vypadají jako nějaké zvířátka, když na ně skočíte tak je zneškodníte, ale pozor znovu se objevují, takže utíkejte dál..
hra v Unity3D
Hide and Seek
Ostatní - 7x
Zajímavá escape hra, ve které musíte utéci před smrtí. Hra je docela strašidelná, slabší povahy mohou mít menší problémy s blátem na hřišti :). Jednejte rychle, ale dobře své kroky promýšlejte. Hra je v unity3D a je docela zdařilá, pusťte se do hraní.
Subway Surfers Winter
Ostatní - 32x
Pěkná zimní super hra s parádní grafikou a pěknou porcí zábavy. Zapomeňte na koulovačky, sáňkování a promrzlé prsty. Uvelebte se ve stanu a připravte si nejchutnější marshmelouny na světě.
Super Mario Star Scramble 3
Ostatní - 13x
V této hře se musíte dostat do všech úrovní této super hry. Opětovně budete hrát za Mária, který se musí dostat přes veškeré tyto nepřátele. Budete tady před sebou mít želvy, na které musíte skočit, abyste je zabili.
54 Dead Miles
Ostatní - 13x
Vydejte se na zběsilou jízdu polem, kde na vás čekají různí zombící. Vaším úkolem je tyto zombíky přejet svým vozidlem, které si na začátku hry koupíte. Tak se do této super hry ponořte, jak nejlépe umíte.
Transmigration
Ostatní - 34x
Velice vydařená oddechovka, ve které si budete jenom tak poletovat a odstřelovat všechno, co se jen pohne. Během hry několikrát změníte svoji podobu, takže se ani jednotvárné to pro vás vůbec nebude.
hra v Unity3D
The Foundry
Ostatní - 44x
Skvělá 3D hra v Unity, ve které budete ovládat magnetický zvedák na skladišti kovů. K tomu ještě přibude jeden drobný úkol - ochránit přeživší skupinku lidiček před útokem robotů. Jednejte rychle, nebo budou z lidí brzy andělíčci.
Tarnation
Ostatní - 24x
Povedená hra Tarnation před vás postaví nelehký úkol - ubránit zavlažovací kanál před útokem brouků. Proti útočníkům se bráníte květinami, které vytvoříte ze semínek. Podle směru, v jakém semínka vyberete se vytvoří květiny příslušné barvy. Dobře je to vysvětleno v tutorialu.
Mine Blocks 2
Ostatní - 28x
Pěkná skákačka a bludišťovka ve stylu legendy Minecraft.  Snažte se dolovat zlato a stavět nejrůznější herní objekty. Pokud jste věrnými fanoušky hry Minecraft, tak vás tento klon určitě potěší.