Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » » » » »
Fashion Challenge - oblékací hra pro dívky
sponzorované odkazy

Fashion Challenge - oblékací hra pro dívky

Hrajete online hru Fashion Challenge - oblékací hra pro dívky

Rock Star Fashion Challenge je hra, která si svou oblibu najde především mezi malými děvčaty. Vaším úkolem je podle předlohy obléci Miley do oblečení jako má rocková hvězdička Hannah Montana.

ovládání hry Fashion Challenge - oblékací hra pro dívky

myší, viz instrukce ve hře • 1.72 MB • 290x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
2Long 2Park
Ostatní - 20x
Máme tady strašně dlouhý náklaďák se kterým musíte projet ulicemi velkoměsta. Dávejte si však pozor, abyste nepodřeli nějaký automobil, který je zaparkovaný. Vaším úkolem je zaparkovat vozidlo na své místo.
Music catch
Ostatní - 28x
V této hře se stáváte nájemným vrahem. Vašim úkolem je plnit mise za které dostanete zaplaceno. Za vydělané peníze si můžete nakoupit lepší vybavení, které Vám může zachránit krk. Dokážete se probojovat do dalších kol?
Polar Trouble
Ostatní - 31x
Vaším úkolem v této hře ke sestřelit tohoto zlobivého mrože. Opravdu se tváří hrozně a tak se tučňáci rozhodli, že ho odstraní. Musíte se ale do něho trefit. Máte velice omezenou munici, tak se kroťte.
Digital Switch
Ostatní - 27x
Digital Switch je hra, ve které uplatníte svůj postřeh, paměť a logické myšlení. Digital Switch se totiž skládá ze 4 miniher, v hlavní hře musíte digiboty přeskupit tak, aby vždy chytli žeton jejich barvy. Ve třech bonusových hrách pak budete opakovat hudební sekvenci, střílet disky a sbírat mince.
Valet Hotel Parking
Ostatní - 16x
Potřebujete si vydělat trošku peněz navíc na léto. Pracujete proto na parkovišti u jednoho hotelu. Parkujte opravdu opatrně, protože stačí, když lehce poškrábete auto a ihned letíte z práce, tak se v této super hře snažte.
Pirate Launch
Ostatní - 29x
V této hře je Vašim úkolem vystřelit piráta z děla tak, aby doletěl co nejdále. Za každý dolet získá určitý počet penízků, za které si můžete vylepšovat své dolety. Pomocí šipek koordinujete let vašeho piráta. Ze začátku doletíte jen kousek, ale časem se to změní.
Let it flow
Ostatní - 32x
Spojte správně vodovodní trubky, napumpujte vodu a rozlejte si ke zvířectvu a rostlinám. Pozor dejte na neúprosný časový limit. Celkem na hlavu hra, zvlášť když vám limit uteče o 2 vteřiny ;-).
FLAMING ZOMBOOKA 3 : CARNIVAL
Ostatní - 30x
Již třetí díl oblíbené zombie fyzikální hry Flaming Zombooka. Zombie se tentokrát vyskytují na karnevalu, vy jako neohrožený Barry Zooka máte za úkol osvobodit všechny cirkusové zaměstnance a zachránit je před zombie masakrem.
Treasure Seas
Ostatní - 30x
Ve středověku bylo jistě mnoho takzvaných hledačů pokladů, kteří na svých výpravách zahynuli. Proto i vy při podmořském pátrání musíte být velice opatrní. Sbírejte co nejvíce upgradů, které vám poskytnou možnosti navíc.
Hot Dog Bush
Ostatní - 15x
Moc pěkná superhra, ve které se stanete prodejcem hotdogů na rušné třídě amerického velkoměsta. K vašemu stánku proudí hladoví kolemjdoucí, na vás je, abyste je obsloužili. Přesně podle jejich přání. Podaří se vám zbohatnout na prodeji hot dogů?
Stardrops
Ostatní - 34x
Taková skvělá hra, ve které budete muset sbírat různé drahokamy. Ty se budou povalovat po celé této zemi. Za nasbírané drahokamy si pak budete moct nakoupit nová vylepšení pro vašeho hrdinu. Cílem hry je koupit si medvídka.
Cubikill 4
Ostatní - 20x
Již čtvrté pokračování inovátorsky zpracované hry s názvem Cubikill přichází a přináší s sebou poměrně velkou porci drsné zábavy. Musíte postupně plnit jednotlivé mise. Hned v první misi dostanete na starost sebevraha, který vyskočí z výškové budovy a cestou mu musíte způsobit dostatečný počet zranění.
Game quiz - jsi chytřejší než páťák?
Ostatní - 41x
Zatímco TV Nova spustila soutěž "Jsi chytřejší než páťák?", tak my se podíváme na jednu zajímavou kvízovou minihru. V Game Quiz si ověříte vaše znalosti ohledně pc her.
War Truck
Ostatní - 191x
Originálně pojatá online hra z vojenského prostředí. Vaší misí bude dopravit tajný vojenský náklad až do místa určení. Bohužel cesta je velmi nebezpečná a plná nástrah. Dokážete se vyhnout nebezpečí a doručit zásilku?
Nuclear Eagle
Ostatní - 26x
Víme, že občas mají zvířata nedostatek jídla, a tak musí někdy sáhnout po lidech. V téhle hře to ale nebude žádný tygr či žralok, ale obří orel. Také musí živit svoje mláďata, tak mu pár čerstvých lidiček přijde vhod.