Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » » » » »
Fashion Challenge - oblékací hra pro dívky
sponzorované odkazy

Fashion Challenge - oblékací hra pro dívky

Hrajete online hru Fashion Challenge - oblékací hra pro dívky

Rock Star Fashion Challenge je hra, která si svou oblibu najde především mezi malými děvčaty. Vaším úkolem je podle předlohy obléci Miley do oblečení jako má rocková hvězdička Hannah Montana.

ovládání hry Fashion Challenge - oblékací hra pro dívky

myší, viz instrukce ve hře • 1.72 MB • 704x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Subway Surfers Winter
Ostatní - 2x
Pěkná zimní super hra s parádní grafikou a pěknou porcí zábavy. Zapomeňte na koulovačky, sáňkování a promrzlé prsty. Uvelebte se ve stanu a připravte si nejchutnější marshmelouny na světě.
Cake Master
Ostatní - 1x
V roli šikovného cukráře budete v této online hře dělat dorty. Musíte si zvolit správný krém, vhodné ovoce a také ho správně a rovně nařezat. Celý dort musí být krásně a vkusně nazdobený, aby jste ho mohli prodat.
Sniper Assasin
Ostatní - 1x
V této hře je Vašim úkolem odstranit v každém kole špióna. Záleží jen na Vás, jak to uděláte a jakou mušku budete mít. Dávejte si pozor, aby jste netrefili někoho jiného. Stihnete ho zabít dříve, než Vám uteče? Pusťte se do hry.
Cave Chaos
Ostatní - 2x
V této super hře se musíte dostat na konec úrovně. Dávejte si pozor, abyste nikam nespadli, protože se to může jednoduše stát. Dejte se do toho a sami uvidíte, jak za vámi trasa upadá a před vámi přibývá.
Ninja Turtle Bike
Ostatní - 0x
Ninja je zpátky, ale tentokrát je na motorce. Jeďte přes tyto kopce a dosáhněte konce. Buďte na této cestě opatrní, abyste se dostali v pořádku až na konec úrovně. Dávejte si pozor, abyste se nepřevrátili.
Meal or no Meal
Ostatní - 0x
Jelikož je americká televizní soutěž Deal or no Deal (v Česku "Ber nebo neber") velice oblíbená, vzniklo i několik online her na její téma. Ve hře Meal or no Meal nebudete otvírat kufříky s penězi, ale podnosy s luxusními a méně luxusními pokrmy :).
Diner Dash Hometown Hero
Ostatní - 0x
Vlastníte svou vlastní restauraci a zároveň se také staráte o své zákazníky. Přijímáte jejich objednávky, nosíte jim jídlo a Přijímáte od nich peníze. Pokuste se vše dělat svědomitě a hlavně rychle.
Car Thief Parking
Ostatní - 367x
V této hře je vaším úkolem ukradnout dané auto. Dejte se do toho a snažte se dojet na místo určení, přes parkoviště plných aut. Dávejte si velký pozor, abyste ho nepoškodili. Do daného auta musíte nejprve nastoupit...
Ghost Train Ride
Ostatní - 550x
Usedněte na šílenou a strašidelnou horskou dráhu a pokuste se dojet v této hře až do konce bez jediné nehody. Na horské dráze se budete vozit z mnoha příšerkami, které nesmíte zabít. Podaří se vám to?
Kings Game 2
Ostatní - 3x
Nakupujte si nové náboje a další věci. Pokuste se v každé úrovní zabít svého úhlavního nepřítele. Shoďte jeho armádu z objektů a dostaňte se do dalších úrovní této hry. Tak se do toho dejte.
Word Quest
Ostatní - 1x
Příjemná online hra, která vás zabaví a ještě něco naučí. Na začátku hry vám jsou náhodně vybrána písmena, ze kterých budete skládat anglická slovíčka. Je to docela makačka, ale nebojte - zásoba slov je ve hře docela velká.
Heavy Eater
Ostatní - 1x
Zajímavá online hra z prostředí restaurace, kterou navštívil velmi hladový otesánek. Ten spořádá vše, co mu připravíte. A jelikož má rád změny, musíte obměňovat i jídlo a vylepšovat svá zařízení. Docela prima oddychovka.
Papa Pizzeria
Ostatní - 4x
Pomozte Royovi vést pizzerii zatímco je Papa Louie pryč. Vaším úkolem bude přijímat objednávky od hladových zákazníků. Musíte co nejlépe plnit jejich přání. Odměnou vám budou zlaťáky a super zábava u hraní této hry.
Fancy Wizard
Ostatní - 1x
Hrajete v této hře za kouzelníka, který se musí dostat do dveří, aby se mohl dostat pryč z úrovně. Snažte se vykouzlit imaginárního hrdinu, který vám v tomto pomůže. Tak se do toho dejte a ukažte, co ve vás je.
54 Dead Miles
Ostatní - 0x
Vydejte se na zběsilou jízdu polem, kde na vás čekají různí zombící. Vaším úkolem je tyto zombíky přejet svým vozidlem, které si na začátku hry koupíte. Tak se do této super hry ponořte, jak nejlépe umíte.