Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » » » » »
Fashion Challenge - oblékací hra pro dívky
sponzorované odkazy

Fashion Challenge - oblékací hra pro dívky

Hrajete online hru Fashion Challenge - oblékací hra pro dívky

Rock Star Fashion Challenge je hra, která si svou oblibu najde především mezi malými děvčaty. Vaším úkolem je podle předlohy obléci Miley do oblečení jako má rocková hvězdička Hannah Montana.

ovládání hry Fashion Challenge - oblékací hra pro dívky

myší, viz instrukce ve hře • 1.72 MB • 1449x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Apple Shooter - jako Vilém Tell
Ostatní - 903x
Chytlavá online hra, ve které je vaším úkolem sestřelit jablko z hlavy vašeho přítele. K postupu do další úrovně stačí jednou sestřelit jablko, avšak pozor - pokud trefíte přítele, hra pro vás končí.
Blastmatic
Ostatní - 11x
Bezvadná oddechová hra. Vašim cílem je dostřelit dělovou kouli co nejdále to půjde. Není to tak jednoduché, jak to vypadá. Váš výkon může ovlivnit mnoho faktorů. Je to například výška, razance, různé přesnosti. Zvládnete dostřelit kouli nejdále?
Hang Stan - hra šibenice
Ostatní - 5x
Zábavná online hra postavená na principu hry šibenice. Hádáte tajenku doplňováním písmenek. Pokud se 4x zmýlíte, tak je bohužel osud malého pašíka Stana zpečetěn.
Fortress Fight - souboj v přesnosti střelby
Ostatní - 29x
Tato povedená hra má jednoduchý cíl - musíte zničit soupeřu pevnost dřív, než zníči on vaši. Vaší zbraní je katapult s několika druhy kamenů. Před střelbou pečlivě zvažte úhel a sílu. Projektil může cestou sbírat bonusy, ale to je spíš na náhodu.
Bomb Transport 2
Ostatní - 24x
Vaším úkolem je jet s vaším náklaďákem na určené místo a dorazit tam hlavně dřív, než bomba vybouchne. Pohybujte se opravdu opatrně, aby nespadla. Vylepšujte si svůj náklaďák penězma, které si vyděláte.
Kings win
Ostatní - 20x
Dva králové se kdovíproč nějak nepohodli, a tak to teď řeší velikou námořní bitvou. V čele modré strany budeš stát ty a snažit se potopit dělovými koulemi potopit všechny nepřátelské lodě. Miř přesně.
Tower Bloxx
Ostatní - 35x
Mix strategie, postřehu a velkého dílu zábavy - to je online hra Tower Bloxx. Pokuste se vybudovat obrovské město Megalopolis. Postupným skládáním pater vytvoříte útulný příbytek pro vaše obyvatele. Když složíte patra přesně na sebe, dostane bonusy. S rostoucí populací máte na výběr i více budov. Hra Tower Bloxx rozhodně stojí za vyzkoušení.
Dolphin Oplympics
Ostatní - 480x
Máte rádi delfíny? Tak to je pro Vás tato hra tou pravou. Pomocí šipek si vyzkoušejte, jak těžký úkol má delfín, když musí udělat jeden ze svých triků. Vašim úkolem v této skvělé hře je udělat co nejvíce triků během dvou minut a získat tak největší skóre.
Chuck Norris Fact Generator 2
Ostatní - 49x
O Chucku Norrisovi se traduje mnoho zajímavých věcí. Chuck Norris je například schopný vydržet v nonstop baru do zavíračky. Další fakta se dozvíte v této herní hříčce.
4 Differences
Ostatní - 29x
Najděte v této hře na každém obrázku, který vám bude ukázat, čtyři rozdíly. Dejte se do toho. Obrázky jsou aktivní, takže tam třeba občas proletí letadlo a na druhém ne. V této super hře se budete skvěle bavit.
hra v Unity3D
The Foundry
Ostatní - 61x
Skvělá 3D hra v Unity, ve které budete ovládat magnetický zvedák na skladišti kovů. K tomu ještě přibude jeden drobný úkol - ochránit přeživší skupinku lidiček před útokem robotů. Jednejte rychle, nebo budou z lidí brzy andělíčci.
Cake Master
Ostatní - 31x
V roli šikovného cukráře budete v této online hře dělat dorty. Musíte si zvolit správný krém, vhodné ovoce a také ho správně a rovně nařezat. Celý dort musí být krásně a vkusně nazdobený, aby jste ho mohli prodat.
54 Dead Miles
Ostatní - 47x
Vydejte se na zběsilou jízdu polem, kde na vás čekají různí zombící. Vaším úkolem je tyto zombíky přejet svým vozidlem, které si na začátku hry koupíte. Tak se do této super hry ponořte, jak nejlépe umíte.
Wheres My Cat
Ostatní - 59x
Této babičce se ztratila kočka. Teď je na vás, abyste této babičce pomohli najít její kočku. Navštivte několik míst v tomto malém městě. Využijte své detektivní schopnosti k tomu, abyste pomohli najít jejího mazlíčka.
Manole
Ostatní - 32x
Manole je velice chytlavá hříčka. Princip je úplně primitivní, nasadíte si na ruce jakási křídla a snažíte se doletět co nejdále dokážete. Cestou vám můžou pomáhat různé skokánky, dokude se úplně nevysílíte.