Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Neon Swing
sponzorované odkazy

Neon Swing

Hrajete online hru Neon Swing

Houpejte se co nejrychleji ve hře Neon Swing! Houpejte se z bodu do bodu a snažte se dostat co nejdále, přičemž se pomocí trampolín dostanete ještě dál. Snažte se vyhýbat červené zdi, která se k vám pomalu přibližuje, protože jakmile do ní jednou narazíte, prohráváte! Trampolíny, které ti stojí v cestě, ti také mohou trochu ztížit život, takže je využij ve svůj prospěch. Využívejte chytře herní mechanismy a staňte se nejlepším hráčem neonové houpačky!

ovládání hry Neon Swing

myší, viz instrukce ve hře • 280x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Killer McKay
Arkády - 2x
V arkádové střílečce Killer McKay musíte zneškodnit nepřátelské roboty a sami zůstat naživu. Sbírejte červeně označené bonusy (zdraví, munice, bomby, štíty) a lepší zbraně. Minihra Killer McKay se ovládá šipkama, střílí se myší.
Another Planet
Arkády - 2x
Mimozemšťan jménem Jay se dostal do pořádných problémů. Ztroskotal na podivné planetě a už to vypadalo, že se nikdy nedokáže vrátit na svoji planetu za rodinou. Najednou však nalezl drahokamy, díky nimž se oživila šance na návrat domů. Pomozte mu a najděte mu nejlepší cestu k drahokamu. Hra obsahuje celou řadu úrovní.
Lasagna from Heaven
Arkády - 6x
kdo by neznal stále po jídle dychtícího kocoura Garfielda. I v této zvířecí online hře bude bažit po jídle, které padá z nebe přímo do tlamky. Vaším úkolem je Garfieldovi pomoci s chytáním jídla.
Cats n Fish 2 Circus Escape
Arkády - 1x
Pěkná cirkusácká online hra. Vaším úkolem je pomoci vycvičeným kočkám k předvádění těch nejúžasnějších triků. Pomocí trampolíny pomáhejte kočce při chytání zlatých rybek.
Sonic Angel Island
Arkády - 2x
Myslím, že herní legendu ježka Sonica vám nikomu nemusím představovat. Tento malý hrdina je světoznámý a jistě si to zaslouží. V této hře se s ním setkáme znovu a to v trochu jiné podobě. Princip je ale stejný, jako na konzolích.
Fluffy Rescue Level Pack
Arkády - 2x
Zábavná logická online hra, ve které je vaším úkolem zachránit roztomilého Fluffyho před zkázou. Klikejte na předměty a vyřešte všechny překážky a hádanky.
Cognition
Arkády - 1x
V poměrně detailní online hře Cognition je vaším úkolem posbírat všechna ozubená kola a poté se dostat do další úrovně. Musíte dát velký pozor na hlídače. Proti nim můžete použít malý bonus, který je na krátkou chvíli zpomalí. Hra se ovládá šipkama.
Jump With Justin
Arkády - 18x
Připojte se k vynálezci Justinovi a užijte si kopec herní zábavy u této bláznivé skákačky. Nejprve natáhněte lano a vystřelte Justina do vzduchu, cílem je, aby vylétl co nejvýše. Cestou samozřejmě sbírejte bonusy a vyhýbejte se překážkám.
Party Pals
Arkády - 2x
Hezký pejsek a roztomilá kočička se vydávají na zajímavou procházku, kde se pokusí posbírat co největší počet dárečků, z nichž vypadávají další předměty. Jako první poběží kočička a hned za ní pejsek. Kočička dokáže vyskočit výš, a proto se toho musí vhodně využít. Pejsek následně posbírá zbytek, aby se přičetly body.
Cave Escaper
Arkády - 909x
V této hře se setkáte s jedním dobrodruhem, který uvízl v jeskyni. Teď je na vás, aby jste mu pomohli najít cestu ven a vypořádali jste se při tom se všemi překážkami. K dispozici máte pouze lano a dynamit.
Harvest Ranch
Arkády - 2x
Harvest Ranch je jednoduchá ale zábavná fyzikální online hra pro všechny hráče. Vaším úkolem je zajistit, aby byla všechna zvířata nakrmená. Toho dosáhnete vystřelováním jídla z vašeho jídelního kanónu.
Neon Tower
Arkády - 6x
V Neonové věži překonávejte nekonečné překážky! Otáčejte věží tak, aby míč překonal všechny překážky a získal co nejvyšší skóre. Propadněte se několika úrovněmi, abyste získali dostatečnou hybnost a snadno prorazili překážky. Delší pády tě odmění ještě větším počtem bodů, tak si to nenech ujít! Ale pozor! Červené překážky tvůj míč rozbijí, pokud nebudeš mít dostatek síly na jejich proražení! Zažijte tento nový retro hit a dostaňte se co nejdále!
hra v Unity3D
Angry Gran Run: Cairo
Arkády - 3x
Naštvaná babka je zpět a hned s dalším dílem svého dobrodružství. Tentokrát se s ní vydáme do Káhiry v Egyptě. Veďte babku přes ulice a držte ji dál od doktorů. Cestou samozřejmě sbírejte lesklé zlaťáky.
Dragon Warrior
Arkády - 1x
Dračí válečník je tu, aby zastavil všechny zlé mocnosti a vydobyl si veliké vítězství. Musíš osvobodit svoji rodnou milovanou zemi a konečně nastolit mír všude na světě. Jen tak budeš moci být šťasten.
Romantic Pursuit
Arkády - 4x
Ve hře s názvem Romantic Pursuit se zblízka podíváme na létajícího poníka. Dostanete jedinečnou možnost ovládat let poníka po vzdušných ostrovech. Musíte si dávat dobrý pozor, aby poník nespadnul a něco se mu nestalo. Po cestě narazíte na různé překážky, přes které se musíte ladně přenést dvojitým skokem.