Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Neon Swing
sponzorované odkazy

Neon Swing

Hrajete online hru Neon Swing

Houpejte se co nejrychleji ve hře Neon Swing! Houpejte se z bodu do bodu a snažte se dostat co nejdále, přičemž se pomocí trampolín dostanete ještě dál. Snažte se vyhýbat červené zdi, která se k vám pomalu přibližuje, protože jakmile do ní jednou narazíte, prohráváte! Trampolíny, které ti stojí v cestě, ti také mohou trochu ztížit život, takže je využij ve svůj prospěch. Využívejte chytře herní mechanismy a staňte se nejlepším hráčem neonové houpačky!

ovládání hry Neon Swing

myší, viz instrukce ve hře • 460x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Robot Wants Fishy
Arkády - 203x
Robot si v budoucnosti poletuje vesmírem a jeho mazlíčky jsou kotě a štěně. Hledá někoho, s kým by si kotě mohlo rozumět a narazí na stopy živočicha, u něhož si myslí, že by to mohlo jít. Robot chce rybu! Pomozte mu ji najít a na daleké cestě překonávejte všemožné překážky. Jedná se o poměrně zajímavou retro hru.
Comic Book Cody
Arkády - 19x
Komiksový nadšenec si v poklidu svého nočního pokoje spal, když tu náhle se k němu vloupala skupinka zlodějů, kteří mu drze zcizili celou sbírku komiksů. Cestou jim ovšem vypadávají, takže je chlapec může začít sbírat. Jakmile nalezne některý komiks, může ze sebe na čas udělat superhrdinu. Potřebuje se vždy dostat do dveří.
Feed Us: Lost Island
Arkády - 33x
Další pokračování mega série Feed Us. Krvelačná a hladová piraňa je zpět, a je ještě zuřivější než kdy dříve. V její roli budete pojídat nebohé oběti. Čeká na vás několik misí a šest nových oblastí.
Bartender
Arkády - 22x
Velice vtipná hra, kde si zahrajete na barmana. Budete míchat drinky, a pak sami zkoušet jejich kvalitu. Jen pozor na ingredience, abyste se neotrávili, protože jinak budete muset začít hrát od začátku.
Lego Iron Man
Arkády - 8x
Máte rádi Iron mana? V této letecké super hře si za něj můžete zahrát. Cílem je sbírat krystaly a vyhýbat se překážkám. Samozřejmostí je i akční prvek v podobě střelby po létajících nepřátelích.
Kit and the Octopod
Arkády - 35x
Kit se vydává na dobrodružnou výpravu a společnost mu bude dělat Octopod. Do cesty se dvojici hrdinů postaví celá řada nepřátelských postaviček, takže se musíte bránit. Nezapomeňte po cestě posbírat všechny mince, za což získáváte bodové ohodnocení. Na začátku si můžete upravit hlavního hrdinu k obrazu svému.
Rescue Panic
Arkády - 38x
Poznejte jaké to je být řidičem sanitky. Ten má za cíl dopravit do nemocnice pacienty v co nejkratším čase. Samozřejmě se musíte nejdřív dostat k pacientovi přes celou řadu překážek, které vám přichystá rušný městský provoz.
Gold Miner Vegas
Arkády - 98x
Do Las Vegas by se chtěla jednou podívat spousta lidí - těch mladých i starých. Na cestu ale budete potřebovat nějaké peníze, tak se náš starý pán rozhodl, že si nakope nějaké zlato. Pomůžeš mu v tom?
Fancy Pants Adventure
Arkády - 27x
Pěkná kreslené verze oblíbené hry Sonic the Hedgehog. Avšak bez Sonica :). Hlavní roli tu hraje postavička se zvláštními kalhotami. Vaším úkolem je v této arkádě postupně proskákat všechny úrovně, vyhnout se příšerám a sbírat bonusy. Ovládá se klávesnicí.
Run Horace Run
Arkády - 34x
Pomozte Horácovi utéct před správcem přírodní rezervace. Vaším úkolem v této hře je vyhýbat se opicím na stromech a lvům na cestě. Pokud se jim nevyhnete, tak vás zbrzdí a ranger, který je vám v patách, vás sestřelí uspávací střelou. Snažte se doběhnout, co nejdále.
Robin the Mercenary
Arkády - 26x
Robin je nájemný žoldnéř, který slouží každému, kdo mu zaplatí. Tento dobře vycvičený voják se stane hlavním hrdinou této zajímavé retro arkády. Dostanete možnost zahrát si celkem slušný počet misí, kde s Robinem musíte plnit stanovený cíl. Zlikvidujte všechny nepřátele v úrovni a také zničte generátory.
hra v Unity3D
Angry Gran Run: Cairo
Arkády - 6x
Naštvaná babka je zpět a hned s dalším dílem svého dobrodružství. Tentokrát se s ní vydáme do Káhiry v Egyptě. Veďte babku přes ulice a držte ji dál od doktorů. Cestou samozřejmě sbírejte lesklé zlaťáky.
A.R.B.F.
Arkády - 41x
Zajímavá akční online hra, ve které budete bojovat s obávaným bossem. Vždy se snažte porazit protivníka co nejrychleji. Pokaždé, když budete hrát, tak dostanete zcela náhodné zbraně a vybavení.
Must-a-Mine
Arkády - 48x
Povedená zlatokopecká online hra. V roli kníratých chlapíků se budete snažit pomocí rýčů a podivných strojů vydolovat ze země všechno zlato. Podaří se vám co nejrychleji zlato vytěžit? Máte-li rádi hry podobné Gold Miner, tak vás to bude bavit.
Cosmo Gravity 2
Arkády - 37x
Nápadité pokračování pěkné hry Cosmo Gravity. V tomto druhém díle budete v roli sympatického astronauta prozkoumávat tajemnou vesmírnou loď. Čekají na vás vzrušující hororové zážitky.