Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Neon Swing
sponzorované odkazy

Neon Swing

Hrajete online hru Neon Swing

Houpejte se co nejrychleji ve hře Neon Swing! Houpejte se z bodu do bodu a snažte se dostat co nejdále, přičemž se pomocí trampolín dostanete ještě dál. Snažte se vyhýbat červené zdi, která se k vám pomalu přibližuje, protože jakmile do ní jednou narazíte, prohráváte! Trampolíny, které ti stojí v cestě, ti také mohou trochu ztížit život, takže je využij ve svůj prospěch. Využívejte chytře herní mechanismy a staňte se nejlepším hráčem neonové houpačky!

ovládání hry Neon Swing

myší, viz instrukce ve hře • 744x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Elgi: Epic Runaway
Arkády - 20x
Elgi je malá postavička, se kterou se vydáte na velký útěk. A před čím vlastně Elgi utíká? Pronásleduje ho obrovský dinosaurus, který se dokáže za Elgim podívat i nad střechy mrakodrapů. Utíkejte dopředu a přeskakujte propasti. Na cestě se snažte posbírat různé bonusy a také můžete likvidovat nepřátele, když jim skočíte na hlavu.
Cat Gets 100 Stars
Arkády - 42x
Hra s názvem Cat Gets 100 Stars není vůbec nijak složitá. Dostanete na starost malou roztomilou kočku, se kterou se vydáváte na zajímavou výpravu. Musíte posbírat všechny hvězdičky, na něž narazíte. Na první pohled by to opravdu mohlo být až příliš jednoduché, nicméně některé hvězdičky jsou hodně dobře schované.
William and Sly
Arkády - 22x
William a Sly jsou nerozlučná dvojice. Kdo by ovšem čekal, že se jedná o dva lidi, ten by se spletl. Jeden z nich totiž je lišák. A právě lišáka si vezmete na starosti a musíte se podívat, proč nefunguje teleport do jeskyně. Tento teleport poté musíte opravit, aby se tam dalo běžně dostat. Proskákejte se přes překážky.
hra v Unity3D
Carrots And Carnage
Arkády - 32x
Celkem jednoduchá skákačka s králíkem, který má neodolatelnou chuť na mrkve. Takže mu hezky pomozte, ať těch mrkví sebere co nejvíce. Hra kromě hezké grafiky nabízí i slušnou hratelnost, která zabaví na dlouho.
Kim Possible: Drakens Lair
Arkády - 25x
Světoznámá hrdinka Kim Possible se vydává na další dobrodružnou výpravu, kde bude zachraňovat svět před nebezpečím. Cestou narazíte na celou řadu překážek, pastí a nepřátel. Postupně musíte přeskakovat přes jednotlivé plošiny, vyhýbat se laseru nebo třeba otevírat dveře za pomoci vzdálených pák. Dokážete si poradit za každých okolností?
Trigger Knight
Arkády - 30x
Ve hře s názvem Trigger Knight dostanete k ovládání bojovnici. Tato hlavní hrdinka se snaží proběhnout přes krajinu, kde se nachází celá řada nepřátelsky naladěných kreatur. Musíte dbát na to, aby hlavní hrdinka měla dostatečný počet životní energie, kterou jí budete průběžně doplňovat, aby se jí něco nestalo.
Paper Mario World
Arkády - 645x
Paper Mario World je dětská hra s dalším dobrodružstvím oblíbeného Maria. Tentokrát musí zachránit princeznu, kterou unesl zlý vládce Bowser. Podaří se vám proskákat všemi úrovněmi a vysvobodit princeznu? Hra je dost velká, bude se déle načítat.
Gold Miner Vegas
Arkády - 102x
Do Las Vegas by se chtěla jednou podívat spousta lidí - těch mladých i starých. Na cestu ale budete potřebovat nějaké peníze, tak se náš starý pán rozhodl, že si nakope nějaké zlato. Pomůžeš mu v tom?
Gizmo Rush
Arkády - 21x
Pěkná online hra s kamarádem Gizmem. Ten se vydal na svém kole přes překážky. Dokážete s Gizmem jet přes nejrůznější překážky a dorazit v bezpečí až do cíle? Nezapomeňte sbírat kostičky, které dodávají energii.
hra v Unity3D
Dino Parking
Arkády - 42x
Pomysleli jste někdy na to, jaké by to bylo být dinosaurem? Asi ne, že? V této hře si však na milého dinosaura můžete zahrát. A v čem bude spočívat váš úkol? Naše malého chlapíka musíte zaparkovat. Ano, přesně tak, zaparkovat :).
Evolve Plus!
Arkády - 21x
Ve hře Evolve Plus! se vydáte do obrovského světa podmořských živočichů. Stanete se malou rybkou, která postupem času roste. Pomozte jí požírat menší živočichy, než je ona sama, a zároveň si dávejte dobrý pozor, abyste nenarazili na něco, co by bylo větší než vámi ovládaná ryba. S růstem získáte také nové schopnosti.
Save Me 3
Arkády - 22x
Život záchranáře není žádný med. Je nutné se rozhodovat ve zlomku vteřiny a pokusit ser zachránit každý život. Přesně to vás čeká v arkádě Save Me 3, ve které budete zachraňovat nebožáky z hořícího domu.
Zombie Spinball
Arkády - 40x
Určitě každý zná automatovou hru Pinball. Na podobném principu je postavena i hra Zombie Spinball. Cílem je odrážet míček tak, aby postupně zneškodnil všechny zombíky.
Pac Man - legenda se vrací
Arkády - 46x
Super hra Pac Man vám bude známá, pokud jste zažili éru automatů v maringotkách a 8-bitových počítačů. Právě na nich se v roce 1980 legendární Pac Man objevil. Zahrajte si nyní Pac Mana na PC - je to jednoduché a zábavné. Krmte svého hrdinu, ale pozor na příšerky! :)
Feed Me Moar 2
Arkády - 35x
Druhý díl herní pecky Feed me moar. Ve hře budete svou chytrostí bojovat s monstry, které můžete přemoci pouze tak, že je nakrmíte až k prasknutí.