Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » » »
Om Nom Connect Classic
sponzorované odkazy

Om Nom Connect Classic

Hrajete online hru Om Nom Connect Classic

Om Nom a jeho přátelé potřebují vaši pomoc v novém barevném dobrodružství Onet Connect! Pomozte Om Nomovi dát dohromady jeho přátele a podělte se s nimi o jeho chutné bonbóny. Abyste toho dosáhli, musíte k sobě přiřadit stejné roztomilé příšerky nebo bonbóny, aby zmizely z hrací plochy. Příšerky a bonbóny si však vzájemně brání v přiřazení, takže si musíte dávat pozor a najít správné pořadí a cestu k jejich spojení. Ale nebojte se, Om Nom má v rukávu několik skvělých bonusů, které vám v obtížných situacích pomohou! V případě, že na hrací ploše nemůžete najít žádnou shodu, můžete použít lupu. Nebo použijte Om Nom Shuffle k promíchání aktuálního pořadí na hrací ploše a přemístění všech příšerek a bonbónů! Jste připraveni pomoci Om Nomovi rozdělit se o bonbóny se všemi jeho kamarády? Pak se rovnou vrhněte do hry a dosáhněte co nejvyššího skóre!

ovládání hry Om Nom Connect Classic

myší, viz instrukce ve hře • 245x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Retron
Postřehové hry - 12x
Pokud potřebujete procvičit postřeh a orientaci v prostoru a náhlých nečekaných situacích, doporučuji tuhle hru. Je laděná do retro stylu, takže si i starší rádi zavzpomínají na grafiku let minulých.
Bump Pinball
Postřehové hry - 20x
Klasický pinball jistě znají starší generace, v minulosti to totiž byla velice populární hra na herních automatech. Speciálními packami odpalujete kuličku, aby nespadla do díry a nasbírala co nejvíce bodů.
Crazy Bomb
Postřehové hry - 24x
Jedna z her patřící do obrovské skupiny her založených na klasice jménem Bejeweled. Tedy půjde o spojování alespoň tří stejných symbolů, v tomto případě ještě s časovým omezením. Nechybějí chytré bonusy a spousta vylepšení.
Mathematical Zuma
Postřehové hry - 43x
Ve hře Mathematical Zuma dostanete za úkol likvidování míčků, které se zničí v okamžiku, kdy zformujete dvojici s výslednou hodnotou deset. Pokud by spolu sousedilo více stejných hodnot, můžete vhodným způsobem odstranit všechny najednou. Barevné kombinace v tomto případě nehrají žádnou roli. Hra obsahuje více úrovní.
Abstract Defense
Postřehové hry - 31x
Vyzkoušejte si zajímavě vytvořenou obrannou hru. Vaším směrem budou přijíždět různé nepřátelské raketky, které potřebujete zlikvidovat. Zelený paprsek likviduje zelené raketky, zatímco červený paprsek slouží k ničení červených raket. Pokuste se posbírat i různé další bonusy. Postupem času se zvyšuje obtížnost.
Poke Bubbles
Postřehové hry - 32x
Tahle hra je klonem hry Bubbleshooter, ovšem tentokrát v motivu Pokémonů. Vystřelujte pokemony a snažte se tvořit alespoň trojice stejných. Čím větší kombinace, tím více bodů. Dokážete odstranit všechny pokémony z hrací plochy?
Želvy Ninja
Postřehové hry - 983x
Jednoduchá postřehová hra s tématem legendární čtveřice želvích ninjů. Úkol je jasný - sestřelte shurikeny co nejvíce nepřátel během časového limitu.
Kyobi
Postřehové hry - 22x
Další z mnoha skvělých her, ve kterých musíte spojovat minimálně tři stejné kostičky. Jakmile je spojíte, kostičky zmizí. Kostičky Vám stále padají z vrchu, takže budete mít co dělat. Jaké skóre dokážete nasbírat je jen na Vás.
Angry Bird Special Cannon
Postřehové hry - 54x
Klasika v podobě herní legendy Angry Birds je tu s další hrou. Tentokrát budete ptáčky vystřelovat z kanónu a snažit se trefit nezbedná prasátka. Zneškodnit všechna chrochtající individua však nebude lehké.
Beaver Trouble Tiping
Postřehové hry - 279x
Tak tato hra je hodně dobrou postřehovkou. Můžete si otestovat rychlost vašeho psaní a navíc ji i trochu vytrénovat. Zásadní postavou hry je bobr, který má za úkol ochránit své potomky. Aby je k sobě dostal, tak musíte rychle napsat dané slovo.
Diamond Rush 2
Postřehové hry - 52x
Zničte šperky novým a ohromujícím způsobem ve hře Diamond Rush 2! Stejně jako ve hře Diamond Rush porazíte čas a zničíte co nejvíce drahokamů. Tentokrát však můžete objevit až 5 planet a překonat 15 úrovní. Čím dál se dostanete, tím je to těžší, takže dosáhněte co nejvyššího komba! Plánujte dopředu a staňte se ve hře Diamond Rush 2 opravdovým maniakem na drahokamy!
Where Is My Left Sock?
Postřehové hry - 20x
Pokusíte se pomoci panu Shenovi najít deset ztracených ponožek? Nutně je totiž potřebuje na nadcházející letní dovolenou. Je to jednoduchá hledačská hra, ale docela chytlavá.
The professionals
Postřehové hry - 24x
Je na vás ukázat svoje odstřelovačské schopnosti. Pravý Sniper má mít pevnou ruku a ještě pevnější nervy, pokud má přesně a s citem sestřelit cíl i na tu největší vzdálenost. Máte na to, zbabělci?
Metal Ball
Postřehové hry - 2x
Zábavná hříčka, která sice nemá stovky levelů, ale hratelnost je na vysoké úrovni a ta obtížnost už vůbec. Postupně kutálíte svoji kovovou kuličku po ploše a nesmíte spadnout z dráhy. Kulička se ale špatně brzdí.
Reaktor Zuma
Postřehové hry - 27x
Ocitněte se v osmisektorovém reaktoru, kde potřebujete zažehnat všechny nepříjemnosti. Přiřazujte k sobě stejně barevné části plutonia, aby se mohly odstranit z jádra. Pro zničení jednotlivých částí plutonia k sobě musíte přiřadit minimálně shodně barevné trojice. Vaším cílem je odstranit všechny plutonia z reaktoru.