Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Curveball

Hrajete online hru Curveball

Postřehová minihra, která trochu připomíná legendární Pong, avšak v trojrozměrném zpracování. Pinkáte si s počítačem a snažíte se míček odrazit s co nejlepší falší, aby ho soupeř nezachytil.

ovládání hry Curveball

myší, viz instrukce ve hře • 0.06 MB • 2432x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Birdy
Postřehové hry - 6x
Chtěli jste být někdy krásným Fénixem? V této hře si to můžete zkusit. V těle mazaného Fénixe je Vašim úkolem lovit ostatní opeřence. Dávejte si velký pozor na velikost ostatních opeřenců. Nesmí být větší než Vy, jinak pro Vás hra končí.
ShooTrollin
Postřehové hry - 35x
Pěkná a vtipná postřehovka v klasickém stylu spojování tří stejných symbolů. Pokud jste fanoušky různých internetových memů a trollování, tak si hru oblíbíte. Je přesně v tomto stylu. Jinak je to klasika - vystřelujte postavičky a tvořte alespoň trojice.
Gangster Pursuit
Postřehové hry - 10x
Vyzkoušejte si, jaké to je dohlížet na dodržování zákonů. A nepůjde o nějaké vystavování pokut, ale rovnou o boj proti gangsterům. Cílem je překonávat překážky a vyhýbat se střelám od zákeřných zločinců.
Feed Mee
Postřehové hry - 24x
Snažte se udržet všechny zákazníky šťastné tím, že jim budete servírovat pochoutky podle jejich přání. Co se týče hostů, tak se nejedná o obyčejné smrtelníky, ale o zombíky. Za vydělané peníze vylepšujte podnik.
Extreme Bowling Blast
Postřehové hry - 72x
Zahrajte si tuto pěknou postřehovou online hru s kuličkama. Je to klasická gamesa ve stylu hry Zuma. Koule se postupně kutálí a vaším úkolem je vystřelovat barevné koule a tvořit vždy alespoň trojice stejně barevných koulí.
Reaktor Zuma
Postřehové hry - 29x
Ocitněte se v osmisektorovém reaktoru, kde potřebujete zažehnat všechny nepříjemnosti. Přiřazujte k sobě stejně barevné části plutonia, aby se mohly odstranit z jádra. Pro zničení jednotlivých částí plutonia k sobě musíte přiřadit minimálně shodně barevné trojice. Vaším cílem je odstranit všechny plutonia z reaktoru.
hra v Unity3D
Forest Cargo 3D
Postřehové hry - 62x
Náš farmář žije opravdu krušný život uprostřed lesů, obklopen přírodou a divokými zvířaty. Kromě péče o farmářská zvířata se stará i o zvěž v divočině. A zde přichází váš úkol - rozvézt zásoby k zvířatům, aniž by vám spadla byť jediná bedna.
Makeover Game
Postřehové hry - 10x
Máte možnost setkat se ze čtyřmi nádhernými modelkami a vylepšit jejich visáž v kosmetickém salónu. Namalujte modelky podle svého vkusu. Upravte jim vlasy podle nejnovějších trendů. Nezapomeňte ani na nehty.
Diamond Mine
Postřehové hry - 74x
Další z nekonečné záplavy klonů hry Bejeweled. Vaším úkolem je najít stejné krystaly a pokud jsou v řadě nebo diagonále alespoň tři, tak je kliknutím odstranit. Cílem je samozřejmě nahrát maximum bodů a neustále mít volné trojice. Pokud není dostupný tah, hra končí.
Xonix 3D
Postřehové hry - 44x
Vyzkoušejte si hru Xonix 3D, protože opravdu stojí za to. Dostanete na starost pracovníka, který se snaží uzavřít volné prostory, aby se mu do nich nic nedostalo. Proti sobě máte různé kuličky, které se snaží práci přerušit a získat pro sebe dostatek místa. Kromě obyčejných kuliček ale narazíte i na ozubené nepřátele, kteří ničí vytvořené cesty.
Falafel king
Postřehové hry - 66x
Zajímavá hra, pro lidi s rychlým postřehem a koordinací. Budete vést stánek s rychlým občerstvením a prodávat housky se zeleninovou a jinou náplní. Všem zákazníkům ale budete muset vyhovět, jak si objednají.
What A Mess!
Postřehové hry - 93x
Název této superhry by se dal přeložit jako To je ale nepořádek. A skutečně - pokoj je plný věcí bez hlubšího smyslu uspořádání. Vaším úkolem ale nebude úklid, nýbrž nalezení věcí ze seznamu.
Four second frenzy
Postřehové hry - 19x
Toto je luxusní flash hra, která dokonale otestuje vaše schopnosti rychlého myšlení a hlavně ovládání klávesnice). Na splnění každého úkolu máte totiž pouhé 4 sekundy. Stihnete zaparkovat auto, zapálit sirku, sfouknout svíčky...?
hra v Unity3D
City Truck Parking
Postřehové hry - 30x
Zahrajte si několik rozličných parkovací misí ve městě. Vaším úkolem bude zaparkovat náklaďák na předem určená místa. Ovládání je jednoduché, ovšem splnit všechny levely nebude vůbec snadné.
The waitress
Postřehové hry - 58x
Další z čísnických her, ve které se budete snažit co nejrychleji a nejlépe obsloužit všechny zákazníky. Postupně jich bude čím dál více a vy to budete muset všechno včas stihnout. Tak si pospěšte a dejte do díla.