Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Curveball

Hrajete online hru Curveball

Postřehová minihra, která trochu připomíná legendární Pong, avšak v trojrozměrném zpracování. Pinkáte si s počítačem a snažíte se míček odrazit s co nejlepší falší, aby ho soupeř nezachytil.

ovládání hry Curveball

myší, viz instrukce ve hře • 0.06 MB • 4344x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Underwater ClayMatch
Postřehové hry - 38x
V prvním kole dostanete k dispozici pět minut na získání tři sta bodů. V dalších kolech se bude navyšovat nutný počet bodů a samozřejmě se sníží časový limit. Ve hře se objevují různé bonusové předměty, které se pokuste plně využívat, protože se v některých situacích opravdu vyplatí. Dokážete vytvořit dostatečný počet shodných trojic?
Missile Game 3D HS
Postřehové hry - 214x
Bezvadná 3D hra. Proleťte tunelem jak nejrychleji to půjde. Ovládání je jednoduché, ale musíte si dávat velký pozor, aby jste nenarazili. V této hře je na Vás nachystáno mnoho překážek. Dokážete je všechny zvládnout? Pusťte se do hry a ukažte, jak šikovní jste.
Busy burger
Postřehové hry - 23x
Tady uvidíte, že práce v bufetu s rychlým občerstvením není žádný med. Pokud totiž nejste opravdu rychlí, tak zákazníci na vás čekat nebudou. Pospěšte si a vyrábějte pokrmy přesně podle přání zákazníků.
Heavy Duty Parking
Postřehové hry - 37x
Máte rádi superhry na parkování? Pokud ano, tak zkuste tuto parkovací hru s těžkými vozidly. Dobrý řidič totiž kromě malého vozítka umí pečlivě zaparkovat i pořádný silniční koráb.
Retroshoot
Postřehové hry - 31x
Zničte všechny nepřátele, kteří na Vás útočí ze všech stran. Za každé zničení se můžete pokochat krásnými barvami, které připomínají ohňostroj. Sbírejte různé bonusy a vylepšujte si svou vesmírnou loď. Nudit se určitě nebudete.
Maplestory Matching
Postřehové hry - 36x
Spojujte všechny dvojice stejných obrázků. Využívejte různé dostupné bonusy. V každém kolem máte omezený čas, takže si dávejte velký pozor. Ne vždy půjdou tahy provést. V každém levelu bude obrázků přibývat.
Line Game Orange
Postřehové hry - 36x
Dostaňte oranžový proužek až do cíle. Musíte si dávat pozor na nástrahy, které na Vás čekají. Čím rychleji pojedete tím hůř se Vám bude zastavovat. Dávejte si pozor, aby jste se nedotkli okrajů, jinak pro Vás hra končí.
Paths 2
Postřehové hry - 23x
Skvělá hra na chvíle volna, když se potřebujete prostě odreagovat. Kreslíte dráhu pro svoji kuličku, která má za úkol dojet k cíli ve tvaru hvězdy. Na cestě je ale spousta hejblátek, které budete muset včas uhnout.
Sewer Escape 2
Postřehové hry - 546x
Druhý díl příjemné oddechovky, ve které je hlavním hrdinou trochu pomatený křeček. Ten se chce dostat do co možná nejvyšší výšky. Takže ho nabijte do děla, vystřelte, a pomocí myši posouvejte výš. Nezapomeňte sbírat zlaté mince.
Monopoly Money Wars
Postřehové hry - 29x
Hra, která spojuje herní principy oblíbené stolní hry Monopoly a originální skákačky. Podle hodu kostky se rozhoduje o vašich dalších krocích v této plošinovce. Vedle toho budete také sbírat zlaťáky.
Planetary Pile Up
Postřehové hry - 1695x
Mimořádně pěkná online hra pro chvíle oddechu. Jde o typický bubble shooter, tentokrát s tou změnou, že barevné objekty vystřelujete dolů. Snažte se tvořit stejně barevné trojice. Jakmile se hrací pole zaplní, hra končí.
The Zombie Feeder
Postřehové hry - 24x
Zombie se vydává do světa, kde by měl sbírat jídlo a peníze, nebo předměty, z nichž se dají získat. Za lidi dostanete více jídla a peněz. Dávejte si ovšem velký pozor na to, aby na hlavu zombie nepřistálo něco příliš těžkého jako kovadlina, která by na nějaký čas vyřadila zombie ze hry, což rozhodně není k užitku.
Rock N Roll
Postřehové hry - 38x
Pěkná postřehovka mixnutá se skákačkou. Úkol v této hře je celkem jasný - dostaňte se co nejdál to bude možné. Proskakujte přes kola a snažte se dostat na konec. Za vydělané peníze si můžete pořídit jinou postavu.
Diamond Rush 2
Postřehové hry - 55x
Zničte šperky novým a ohromujícím způsobem ve hře Diamond Rush 2! Stejně jako ve hře Diamond Rush porazíte čas a zničíte co nejvíce drahokamů. Tentokrát však můžete objevit až 5 planet a překonat 15 úrovní. Čím dál se dostanete, tím je to těžší, takže dosáhněte co nejvyššího komba! Plánujte dopředu a staňte se ve hře Diamond Rush 2 opravdovým maniakem na drahokamy!
Growthland Tale
Postřehové hry - 38x
Parádní chytlavá klikačka, ve které budete hledat stejně barevné kuličky. Je to vpodstatě klasická hra ve stylu spojování minimálně tří stejných objektů. Podaří se vám za určený čas nasbírat maximální počet bodů?