Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Curveball

Hrajete online hru Curveball

Postřehová minihra, která trochu připomíná legendární Pong, avšak v trojrozměrném zpracování. Pinkáte si s počítačem a snažíte se míček odrazit s co nejlepší falší, aby ho soupeř nezachytil.

ovládání hry Curveball

myší, viz instrukce ve hře • 0.06 MB • 2008x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Mirrored Maze 3
Postřehové hry - 43x
Mirrored Maze 3 vás zavede do zrcadlových sálů, které jsou vytvořeny jako speciální bludiště, v němž potřebujete dojít na konec, aniž byste se dotkli špatného místa. Musíte to ovšem provést zároveň na dvou zrcadlově odlišných místech, takže to rozhodně nebude žádná jednoduchá úloha. Dokážete dokončit všechny úrovně?
Overhaul
Postřehové hry - 15x
Zajímavě pojatá střílečka plná akce, postřehu a přemýšlení. Budete se snažit ubránit svou vesmírnou loď před nájezdy zlých vetřelců. K obraně slouží věže, které zesílíte, pokud spojíte tři stejné objekty. Však se pusťte do této superhry a sami uvidíte.
Floats
Postřehové hry - 66x
Zábavná odpočinková online hra, která však dá zabrat vašemu postřehu. Cílem je praskat balonky vždy podle vzestupné řady čísel. Jakmile všechny označíte, tak postoupíte do další úrovně.
Ice Breaker
Postřehové hry - 11x
Ice Breaker je hodně chytlavá postřehová online hra. Váš úkol je jasný - prorážet ledové stěny. Je důležité přesně načasovat kliknutí, kterým zeď prorazíte.
Save Me 2
Postřehové hry - 13x
Budovy jsou v jednom ohni a uvnitř je plno nevinných lidí a zvířat. Chytejte vyskakující lidi, zvířata a různé bonusy. Dejte pozor na bomby a na některá velká zvířata (slon, lev).
Death Dice Overdose
Postřehové hry - 14x
V této hře na vás z nebe budou padat kostky. Vyhýbejte se jim a aby jste nezešíleli, ještě pilulky. Ale pozor, nepředávkujte se s nimi, jinak zažijete halucinogenní výlet do dálek neboli trip, ale ani jich neberte málo.
Jurrasic Realm
Postřehové hry - 60x
V této relaxační hře se dostanete do doby pravěké. Budete hledat stejné symboly, které leží vedle sebe. V každém kole tím, že najdete dané symboly rozbijete obrazec složený s kamenu. Jediné tak se posunete do dalšího kola.
Personal Shopper 2
Postřehové hry - 23x
Byla jste zaměstnána, aby jste nakupovala. To je přece sen každé ženy. Tak se do toho pusťte a kupte vše co máte napsané na seznamu. Jediný problém je, že si věci musíte najít sama v přeplněných regálech v určitém čase.
Araneo
Postřehové hry - 4x
Bezvadná hra vhodná především pro děti. Vašim úkolem je pomocí myšky klikat na pavouky, kteří visí na stromě a chytat tak příšerky, které se dole procházejí. Je to velmi dobrá hra na postřeh. Prokousávejte se levely. Jak daleko dokážete dojít záleží jen na Vás.
Another Box of Hotcorn
Postřehové hry - 27x
Another Box of Hotcorn je primitivní, ale chytlavá minihra. Vaším úkolem je bouchnout do všech popcornů v bludišti. Můžete využít bonusy (oheň, blesk, benzín), ale pozor na mazlavé máslo a špinavou vodu. Vše navíc musíte stihnout do neúprosného časového limitu.
Park Your Ride 2
Postřehové hry - 15x
V této hře je Vašim úkolem zaparkovat všechna auta na vyznačené místa. Dávejte si velký pozor na to, aby Vám vyšel čas. Vyhýbejte se mnoha překážkám, které na Vás čekají v jednotlivých kolech. Nudit se určitě nebudete. Neváhejte a pusťte se do hry.
Advancing Bubble
Postřehové hry - 64x
A je to tady. Skoro žádný den tu nemůže chybět alespoň jedna hra ve stylu bubbleshootera a spojování tří stejných symbolů. Tato hra nabízí tunu zábavy a pěkné odreagování nejen při nechuti do práce nebo úkolů.
Diamond Rush 2
Postřehové hry - 54x
Zničte šperky novým a ohromujícím způsobem ve hře Diamond Rush 2! Stejně jako ve hře Diamond Rush porazíte čas a zničíte co nejvíce drahokamů. Tentokrát však můžete objevit až 5 planet a překonat 15 úrovní. Čím dál se dostanete, tím je to těžší, takže dosáhněte co nejvyššího komba! Plánujte dopředu a staňte se ve hře Diamond Rush 2 opravdovým maniakem na drahokamy!
Ball
Postřehové hry - 23x
Výborná postřehovka, z které se vám po chvíli jistě začne točit hlava. S každým seráním žluté nebo zelené tečky totiž přibude jedna červená a a těm se vy musíte vyhýbat. Po herní ploše se pohybují různou rychlostí a snaží vás zničit.
Fruit Ninja: Kitchen War
Postřehové hry - 51x
Staňte se mistrem šéfkuchařem, který dokáže krájet všechny ingredience s obdivuhodnou rychlostí a přesností. V podstatě se stanete ovocnářským ninjou, který se předvádí v kuchyni. Snažte se rozkrájet jídlo na malé kousky, aby se za to získaly body. Dávejte ovšem pozor na zkažené potraviny, těch se nedotýkejte.