Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Curveball

Hrajete online hru Curveball

Postřehová minihra, která trochu připomíná legendární Pong, avšak v trojrozměrném zpracování. Pinkáte si s počítačem a snažíte se míček odrazit s co nejlepší falší, aby ho soupeř nezachytil.

ovládání hry Curveball

myší, viz instrukce ve hře • 0.06 MB • 2301x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Cog Factory
Postřehové hry - 32x
Stali jste se pracovníkem v továrně a máte za úkol udržet přístroje v chodu. K tomu budete využívat spojování aspoň třech koleček, která musí mít stejnou barvu. Udržujte několik strojů najednou v chodu.
Escape the Red Giant
Postřehové hry - 27x
V této hře je Vašim úkolem utíkat před horkou lávou, která roste velmi rychle. Uděláte to tak, že budete létat po planetkách čím dál výš. Dávejte si pozor, aby jste místo nahoru neposlali panáčka dolů a tím ho poslali na smrt. Sbírejte různé bonusy, které vám určitě pomohou.
Taxi Parking
Postřehové hry - 19x
Chcete si udělat řidičák nebo už ho dávno máte? V obou dvou případech si můžete vyzkoušet, jak dobře dokážete zaparkovat. Hrajete zde za taxikáře, který rozváží lidi. Lidé chtějí, aby jste zaparkovali přesně. Takže budete mít určitě co dělat. Musíte si dávat pozor, aby jste ani trochu nenabourali. Dávejte si pozor na čas.
Floss floss dance and toss - Bailando, bailandóóó
Postřehové hry - 2x
Určitě znáte pořady Když hvězdy tančí a Bailando, tančím pro tebe. V obou jde o tanec, stejně jako v této super flash hře s výmluvným názvem Floss floss dance and toss. Hra je trochu objemná (5 MB), takže může trvat trochu déle, než se nahraje, ale stojí za to. Bailando hadr! :)
Dwarf Toss
Postřehové hry - 30x
Sympatická oddechovka, ve které budete v roli siláka házet jednoho nebohého trpaslíka co nejdál. Nejprve zvolte vhodný směr letu a také rychlost. Postupem času získáte peníze, za které si koupíte vylepšení.
Orb Eater
Postřehové hry - 28x
Oddychová vesmírná superhra pro načerpání nových sil do práce a trochu relaxu. V roli pilota budete létat vesmírem a sbírat kulatá tělesa. Čím více jich seberete, tím vyšší rychlosti a výšky dosáhnete.
Super Crazy Guitar Maniac 3
Postřehové hry - 20x
Oblíbený hudební hra Super Crazy Guitar Maniac 3 skvěle procvičí váš postřeh a jako bonus si ještě můžete poslechnout pěknou rockovou hudbu. Cílem je v přesném pořadí mačkat klávesy, které běhají po monitoru.
Jelly Friend
Postřehové hry - 54x
Herní tvůrci nepřestávají chrlit další a další klony klasické hry Bejeweled. Jedním z povedených klonů je i tato onlain hra. Jako u všech podobných her, i zde budete hledat vždy alespoň trojice stejných krystalů.
Hotcorn
Postřehové hry - 19x
Už jsme tu měli přípravu hamburgerů ve stánku zpracovanou jako hru, ale popcorn vidím poprvé. Budete muset usmažit všechen popcorn ve stanoveném čase, ale všude bude zároveň spousta překážek, které musíte překonat.
Spewer
Postřehové hry - 15x
V této hře je Vašim úkolem utéct ze šílené laboratoře od ještě šílenějšího vědce. Hrajete za nějakou příšerku, která používá jako zbraň blití. Chce to rychlost a přesnost, aby si Vás nevšiml chemik. Nudit se určitě nebudete.
The Elevator
Postřehové hry - 20x
Lidé mívají různé profese, a jedna z méně častých je řidič výtahu. Vozíte lidi nahoru a dolů po hotelu tak, jak si přejí. Bude to fuška, protože lidí stále přibývá a stíhat to není vůbec snadné, jak uvidíte.
Maplestory Matching
Postřehové hry - 35x
Spojujte všechny dvojice stejných obrázků. Využívejte různé dostupné bonusy. V každém kolem máte omezený čas, takže si dávejte velký pozor. Ne vždy půjdou tahy provést. V každém levelu bude obrázků přibývat.
Jewel Jungle
Postřehové hry - 51x
Pro fanoušky spojovaček tu máme další klon klasické hry Bejeweled. Opět bude vaším úkolem hledat kombinace minimálně tří stejných symbolů. Pokud objevíte vyšší kombinace, získáte bonusy. Čeká na vás neuvěřitelných 150 úrovní.
Nowhere to Park
Postřehové hry - 78x
Po delší době jedna perfektní parkovací online hra s názvem Nowhere to park. Nechte si touto hrou otestovat vaše schopnosti coby řidiče, který se snaží zaparkovat na určená místa. Dokážete to bez oděrku na laku auta?
Rio Cup
Postřehové hry - 75x
Pěkná postřehovka, ve které je vaším úkolem sestřelovat ostatní hráče a krom toho také sbírat mince. Vaší skázou mohou být rozhodčí, kterým se vyhýbejte. Udělením červené karty byste museli začínat od začátku.