Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Curveball

Hrajete online hru Curveball

Postřehová minihra, která trochu připomíná legendární Pong, avšak v trojrozměrném zpracování. Pinkáte si s počítačem a snažíte se míček odrazit s co nejlepší falší, aby ho soupeř nezachytil.

ovládání hry Curveball

myší, viz instrukce ve hře • 0.06 MB • 1820x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
The Ball Of Death
Postřehové hry - 394x
Další online hra s tématem seriálu Simpsonovi. Tentokrát bude v hlavní roli taťka Homer, který zkouší štěstí v jízdě smrti na motorce. Úkolem je posbírat jídlo, pivo a další bonusové předměty.
Dream Connect
Postřehové hry - 47x
Další z nekonečné plejády spojovaček. Znáte-li Kuchařský mahjong, tak tato hra má velmi podobný herní princip. Budete hledat dva stejné obrázky a snažit se je spojit. Ovšem pozor - spojovací trasa může mít jen dva rohy (zlomy 90 stupňů).
Dancing Santa Claus
Postřehové hry - 33x
Santa Claus musí být v nejlepší formě, aby mohl správně a včas doručit všechny vánoční dárečky do všech domácností. Všechny děti světa už se na dárečky jistě těší. Santa má před velkou akcí zajímavý fyzický trénink, jen se podívejte.
Top that deux
Postřehové hry - 19x
Další z her, ve které budete vyrábět občerstvení pro zákazníky. Bude to chtít velkou rychlost, protože oni na vás moc dlouho čekat jistě nebudou. Pokud vám to bude trvat tak se naštvou a to pro vás není dobré.
Let It Glow 2
Postřehové hry - 37x
Let it Glow ve svém druhém díle. Výborná chytlavá gameska, ve které musíte spojit energetické zdroje k žárovce a nechat proud, aby si svobodně tekl :). Tato superhra obsahuje 20 úrovní.
Traffic Cash
Postřehové hry - 30x
Zahrajte si online hru na simulaci dopravy ve městě. Vaším úkolem bude řídit dopravu tak, aby nedocházelo k zácpám a vše bylo hezky plynulé a bez nehod. Dobře promýšlejte, která auta necháte jet.
Dwarf Goldminer
Postřehové hry - 33x
Pokud máte rádi hry na téma těžení zlata, tak vás tato hra určitě bude bavit. O co v ní jde? V roli horníka se budete snažit vytěžit co nejvíce zlata a drahokamů. Jakmile splníte určitý limit, tak postupujete do dalšího kola.
Pro Parking
Postřehové hry - 260x
Luxusní herní záležitost pro všechny příznivce parkovacích super her. Ovládejte svůj vůz a zaparkujte ho přesně do vyznačeného místa. Čeká na vás dost poměrně těžkých úrovní.
Tiles
Postřehové hry - 43x
Opět jedna z poměrně jednoduchých, ale o to víc zábavnějších online her. Cílem je jen všechny kostičky proměnit na stejnou barvu. A jak toho docílíte? Pouze kliknete na barvu a pak na kostičky, které chcete obarvit.
hra v Unity3D
3D Parking Police Station
Postřehové hry - 43x
Řiďte a zaparkujte auto u policejní stanice. Vyberte si jedno z 12 luxusních policejních žihadel a předveďte své parkovací schopnosti. Čeká na vás celkem 12 skvěle zpracovaných levelů.
Ice Block
Postřehové hry - 85x
Pěkná verze nesmrtelné superhry Bubbleshooter. Tentokrát budete vystřelovat zvířata a snažit se tvořit alespoň trojice. Zvířata jsou uvězněna v kostkách ledu, jakmile vytvoříte trojice, jsou následně osobozena.
Monopoly Money Wars
Postřehové hry - 29x
Hra, která spojuje herní principy oblíbené stolní hry Monopoly a originální skákačky. Podle hodu kostky se rozhoduje o vašich dalších krocích v této plošinovce. Vedle toho budete také sbírat zlaťáky.
Perfect Pizza
Postřehové hry - 25x
Dobrých kuchařů je hodně, ale dělat výbornou pizzu, na to je potřeba skutečné kulinářské umění. Myslíte si, že jste schopni připravit pizzu přesně podle receptu, aby ji ocenil i ten největší gurmán?
Pull Pins
Postřehové hry - 82x
Pull Pins konečně dorazil! Tato klasická logická hra nabízí neomezené množství úrovní s neomezenými výzvami a zábavou. Pozorně sledujte úrovně a plánujte své tahy, abyste vytáhli kolíky ve správném pořadí. Ale pozor! Nedovolte, aby se bomby dotkly bublin! Pusťte se do toho a vyřešte všechny úžasné hádanky!
Moss
Postřehové hry - 36x
V této hře se pokusíte s malým zeleným balonkem, který má chování přísavky, překonat všechny překážky, které se ve hře vyskytují. Cílem hry je vše zvládnout správně v co nejkratším čase.