Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Curveball

Hrajete online hru Curveball

Postřehová minihra, která trochu připomíná legendární Pong, avšak v trojrozměrném zpracování. Pinkáte si s počítačem a snažíte se míček odrazit s co nejlepší falší, aby ho soupeř nezachytil.

ovládání hry Curveball

myší, viz instrukce ve hře • 0.06 MB • 2072x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Snow Queen 4
Postřehové hry - 72x
Klasická hra ve stylu legendárního bejeweled. Pokud hru neznáte, tak vězte, že cílem je vyprázdnit celé hrací pole. A to tak, že budete hledat a tvořit trojice stejně barevných kuliček. Máte podobné hry rádi?
The Shell Game
Postřehové hry - 37x
Tato hra by se dala považovat za klasiku postřehových her. Pokuste se uhádnout pod kterou skořápku je schovaná kulička. Vždy si můžete určit, kolik peněz, ve kterém kole chcete vsadit. Dokážete vyhrávat?
YetiSports - Pingu Throw
Postřehové hry - 3x
Kdo říká, že tučňáci nemohou létat? Ve skutečném světě s tím možná mají obtíže, nicméně v této minihře se Pingu díky vašemu postřehu vznese do vzduchu a poletí... daleko:). Podaří se vám trefit tučňáka tak, aby dolétl alespoň ke značce 400m?
Gravoor
Postřehové hry - 4x
Hra s roztomilou grafikou, kde procházíte s postavičkou zajímavou dráhu plnou různých nástrah a překážek. Musíte být precizní a opatrní abyste bezpečně prošli celou pouť až do konce. Máte na to nebo ne?
Biking in Amsterdam
Postřehové hry - 23x
Každý určitě zná Amsterdam, který je protkán sítí cyklostezek. Na jedné takové se můžete virtuálně projet. Projeďte se Amsterdamem na kole, překonávejte překážky a pěkně se bavte. Je to super hra.
Shrink
Postřehové hry - 43x
V postřehové online hře Shrink budete mít za úkol zužovat do dané míry stěny obdélníku, ve kterém poletují kostky. Musíte si dávat pozor, aby do zdi, se kterou právě hýbete, pohybující kostka nevrazila.
Parassault
Postřehové hry - 3x
V téhle hře se budete věnovat zvláštnímu sportu. Budete se vznášet pomocí padáku taženého motorovým člunem a budete srážet racky tak, aby padaly do člunu. Musíte se ale vyhnout všem protijedoucím vodním skútrům a bójkám.
Pixel Dot
Postřehové hry - 44x
Následující hra je velice zajímavá, protože v sobě kombinuje hru postřehovou a logickou. Musíte si totiž dávat dobrý pozor, aby vámi ovládanou tečku někde nepřekvapil nepřítel nebo nepěkně postavená zeď a přitom musíte vymýšlet, jak by se dalo dostat k zelené tečce. Hra má jednoduchou grafiku, které se k ní ovšem perfektně hodí.
Maggie
Postřehové hry - 26x
V této hře se setkáte s mladou dívkou, která se vydala surfovat na květinovém listu. Při své zábavě se snažte sbírat růžové hvězdičky a bonusy, které vám přinášejí body a výhody. Dávejte pozor na nástrahy.
hra v Unity3D
Toon 3D Delivery Dash
Postřehové hry - 37x
Krásně zpracovaná online hra s auty. A nebude to jen grafika, ale i celková hratelnost, která vás určitě osloví a hru si oblíbíte. Úkolem je parkovat auto a vyhnout se jakémukoliv škrábanci či nehodě.
Agent Turnright
Postřehové hry - 35x
Agent Turnright se snaží navázat na tradici starých počítačových her, které se daly hrát v automatech. Pokaždé dostanete jiný úkol a musíte se s tajným agentem pokusit o splnění rozmanitých operací. Celkově se jedná o poměrně zajímavý kousek, kde se pokusíte přeskákat propasti, zlikvidujete nepřátele nebo najdete správnou cestu pryč.
16
Postřehové hry - 13x
Jednoduchý název, celkem jednoduchá grafika, ovšem naprosto skvělá hratelnost a chytlavost. Jde o jakousi skákačku, která nabízí nespočet levelů. Musíte se dostat k zelené ploše a vyplnit ji svou kostkou.
Bubble Mix
Postřehové hry - 64x
V této zajímavé postřehové webovce na vás čeká celkem 20 náročných úrovní. Cílem je tvořit trojice stejných bublinek. Ovšem není to tak snadné, jak by se mohlo zdát. Dobře promýšlejte tahy.
Squares 2 - výborná online hra
Postřehové hry - 27x
Výborná postřehová online hra, která vás skvěle pobaví a při konci pěkně naštve. Ovládáte černý čtverec, kterým chytáte ostatní černé čtverce. Musíte dát velký pozor, abyste se nestřetli s červeným čtvercem nebo červeným kolečkem. Naopak černé kolečko vám přidá body nebo různé bonusy.
6 Differences
Postřehové hry - 33x
V této relaxační hře dostanete dva téměř identické animované obrázky, na kterých je vždy pár odlišností. Tyto nesrovnalosti vy musíte najít. Při hře se zapnutým zvukem si dobře odpočinete a naberete nové síly.