Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Curveball

Hrajete online hru Curveball

Postřehová minihra, která trochu připomíná legendární Pong, avšak v trojrozměrném zpracování. Pinkáte si s počítačem a snažíte se míček odrazit s co nejlepší falší, aby ho soupeř nezachytil.

ovládání hry Curveball

myší, viz instrukce ve hře • 0.06 MB • 2323x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
The Lost World
Postřehové hry - 552x
Klasický bubbleshooter tentokrát v tajemné atmosféře zvláštního světa. Princip hry je však dle zažitých pravidel. Vystřelujete barevné kuličky a snažíte se s perfektním mířením vytvořit alespoň trojici stejně barevných kuliček. Tím postupně čistíte herní pole až nezůstane ani jedna kulička.
Sparkle 2
Postřehové hry - 32x
Objevte mysteriozní krajiny v této bezvadné online hře. Sparkle 2 se nese v duchu klasických Zuma her. Budete vystřelovat barevné kuličky a snažit se vytvořit kombinace stejně barevných kuliček. Hrajte rychle, protože další a další kuličky přibývají.
Skill Stack
Postřehové hry - 19x
Skill Stack je skvělá chytlavá hra. Na hracím poli se snažte mezerníkem trefit do okamžiku, kdy je pohybující se blok přesně nad spodní řadou. Pokud se netrefíte, tak přesahující čtverečky ztratíte. Hra končí ve chvíli, kdy ztratíte poslední čtvereček. Je to hodně návykové.
Pepe Love Run
Postřehové hry - 27x
Jako tchoř se oběvíte na jedné straně dálnice v plném provozu.Ale to nejhorší je, že na druhé straně dálnice je vaše milovaná tchořice.Proto se za ní přes dálnici vydáte.Dávejte pozor na auta a motorky.
hra v Unity3D
Archer Forever
Postřehové hry - 28x
Prožijte několik chvil ve středověku kdesi na bohem zapomenutém místě a procvičte si své lukostřelecké dovednosti. Máte všechny dovednosti nutné k ovládání luku a k perfektní mušce? Zadržte dech, dobře zamiřte a zbytek nechte na ostrém šípu.
Calaveras
Postřehové hry - 26x
Jednoduchá postřehovka na spojování tří stejných objektů. Cílem je posouvat lebky tak, abyste vytvořili vedle sebe tři se stejnou barvou. Hra nabízí dost úrovní, které se postupně stávají tvrdým oříškem, ale pokud na to máte, budete úspěšní.
Catch Fish
Postřehové hry - 6x
Chytejte ryby házením kamenů. To je stručný popis hry Catch Fish. Jste rybář, který nemá prut, ale hromadu kamení. A moře je zrovna plné nejrůznějších ryb a pokladů. Takže si zaházejte a zalovte:). Hra se ovládá myší.
Turtle Odyssey 2
Postřehové hry - 27x
V této oddychové a příjemné skákačce se setkáte s želvou, která sbírá diamanty a mince. Pomozte želvě při jejím dobrodružství vysbírat všechny diamanty, vyhýbat se nepřátelům a najít cestu do dalšího kola.
Central Parking
Postřehové hry - 322x
Jste připraveni na další chytlavou parkovací online hru? Central Parking dokonale prověří vaši trpělivost, postřeh a smysl pro přesnost. Zaparkujte auto na místo bez jediného škrábance.
hra v Unity3D
Backyard Archer
Postřehové hry - 40x
Staňte se přeborníkem v lukostřelbě. Na dvorku jste si zařídili provizorní cvičiště, kde si natrénujete všechny lučištnické dovednosti. V perfektní 3D grafice vás čeká super hra, která vás chytne a nepustí.
Apple Cannon
Postřehové hry - 23x
Vaším úkolem je s chlapcem hodit jablíčko do košíčku. Máte určen počet, kolik těchto jablíček musíte do tohoto košíčku hodit. Dejte se do toho a dávejte si pozor, abyste zbytečně košík nepřestřelovali.
Elsa Jewels
Postřehové hry - 57x
Parádní online gameska, ve které se setkáte s oblíbenými postavami z Ledového království. Jinak se jedná o klasický klon hry Bejeweled. Musíte hledat kombinace stejných krystalů a pokusit se zdolat neuvěřitelných 150 úrovní této hry.
The Zombie Feeder
Postřehové hry - 24x
Zombie se vydává do světa, kde by měl sbírat jídlo a peníze, nebo předměty, z nichž se dají získat. Za lidi dostanete více jídla a peněz. Dávejte si ovšem velký pozor na to, aby na hlavu zombie nepřistálo něco příliš těžkého jako kovadlina, která by na nějaký čas vyřadila zombie ze hry, což rozhodně není k užitku.
Fruita Swipe 2
Postřehové hry - 34x
Perfektní gameska pro oddych nejen v kanceláři. Druhý díl vydařené hry přináší několik novinek. Jinak je cíl hry jasný - myší označujte stejné objekty a snažte se vytvořit co nejdelší skupinku. Podaří se vám zdolat všechny úrovně?
Tuti Fruti Crush Saga
Postřehové hry - 23x
Zábavná spojovačka nejméně tří stejných symbolů. Hra obsahuje 10 úrovní a k tomu, abyste postoupili dál musíte nahrát určitý počet bodů. Proti bude stát časové omezení, takže hledejte kombinace opravdu rychle.