Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Archery World Tour
sponzorované odkazy

Archery World Tour

Hrajete online hru Archery World Tour

Vezměte luk a vyzkoušejte si své lukostřelecké dovednosti! Hrajte ve dvou různých režimech: zvolte World Tour a vydejte se do různých exotických míst. Pokuste se získat tři hvězdičky v 50 stále náročnějších úrovních a staňte se skutečným šampionem. Nebo zvolte režim Balónová výzva pro rychlou střelbu, trefujte se do balónků, abyste postoupili a získali co nejvíce bodů. Před střelbou pečlivě miřte, mějte pevnou ruku a dávejte pozor na směr a sílu větru. Čeká na vás několik vzdálených cílů, které se mohou pohybovat, otáčet nebo zakrývat váš výstřel. Zvládnete je všechny?

ovládání hry Archery World Tour

myší, viz instrukce ve hře • 1421x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Verge
Arkády - 40x
Hlavní hrdina hry si za žádnou cenu nemůže vzpomenout, jak se vlastně dostal na místo, na němž se právě nachází. Pomozte mu bloudit po podivném světě a hledejte pokračování. Jediné, co pořádně umíte, je poskakování, takže se toho pokuste využít ve svůj prospěch. Nepřátelská stvoření lze zadupat do země.
Snail Bob 5: Love Story
Arkády - 31x
Kdo by si neoblíbil herní dobrodružství hlemýždě Boba. Tentokrát bude opět muset proklestit si cestu ke své lásce. Nebude to vůbec lehké, protože cesta je poseta celou řadou logických hádanek. Podaří se vám vše vyřešit a dostat šnečka až do cíle?
Dino Super Jump
Arkády - 57x
Chytlavá skákačka s malým dinosaurem, který se snaží běžet co nejrychleji až do cíle. Jako na potvoru je cesta plná překážek, takže je budete úspěšně zdolávat. Hra je chvílemi těžká, ale naštěstí se při ztrátě života nezačíná od začátku.
Bazonga Quake
Arkády - 38x
Velice sympatická slečna probudila faraona a jeho mumie z tisíciletého spánku, což se jim vůbec nelíbí. Rozhodnou se proto milou slečnu zlikvidovat. Vžijte se do role nic netušící dívka, které potřebuje před nepřátelsky naladěnými příšerami upláchnout. Cestou sbírejte peníze a podprsenky, aby se dívka mohla zachránit.
Lasagna from Heaven
Arkády - 38x
kdo by neznal stále po jídle dychtícího kocoura Garfielda. I v této zvířecí online hře bude bažit po jídle, které padá z nebe přímo do tlamky. Vaším úkolem je Garfieldovi pomoci s chytáním jídla.
Bugongo
Arkády - 44x
Skvělá skákačková gameska, ve které se vžijete do role malého sympatického draka. Ten musí stůj co stůj ochránit své vajíčko, které si to štráduje bludištěm. Dávejte na něj pozor a odstraňujte mu z cesty překážky.
Sling Junior
Arkády - 289x
Sling Junior je povedená online hra, kterou si oblíbí hlavně malé děti. Je totiž celkem jednoduchá a dost zábavná. V roli malého Slinga musíte proskákat na všechny záchytné body a nechat na nich svůj zelený sliz ;-). Po obarvení všech bodů se vám otevře teleport do další úrovně. Sling se ovládá myší, vše je ve hře hezky předvedeno.
Ben 10 Toxic Hazard
Arkády - 24x
Doktor Russ právě pracuje na vývoji nové radioaktivní zbraně. Ben 10 je však rázně proti tomu, což nás přivádí k vašemu úkolu. Tím není nic menšího, než zničení zlého doktora Russe.
Bee Game
Arkády - 24x
Bee Game je jednoduchá minihra, ve které budete v roli malé včelky prolétávat mezi nástrahami. Cílem je samozřejmě doletět co nejdále. Snažte se sbírat dukátky a zdraví (červený křížek).
A.R.B.F.
Arkády - 44x
Zajímavá akční online hra, ve které budete bojovat s obávaným bossem. Vždy se snažte porazit protivníka co nejrychleji. Pokaždé, když budete hrát, tak dostanete zcela náhodné zbraně a vybavení.
The Amazing Spider-man
Arkády - 54x
Úžasný Spiderman je zpět s další online hrou, ve které zužitkujete svůj postřeh. Tentokrát se hra odehrává v New Yorku, kde budete pomocí svého pavoučího lana skákat po budovách. Podaří se vám nahrát skóre, kterým se zapíšete do síně slávy?
Hambo
Arkády - 18x
Zahrajte si v roli roztomilého prasátka Hambo. Tentokrát je Hambo v roli vojáčka, který musí porazit všechny nepřátele. K dispozici je řada zbraní a nejrůznějších předmětů. Zábava zaručena.
Frizzle Fraz 5
Arkády - 1281x
Páté pokračování bezvadné gamesky, ve které vás čekají nejrůznější překážky. V hlavní roli je opět malá chlupatá kulička, se kterou si musíte proklestit cestu přes mnoho náročných úrovní. Tak schválně kam až se dostanete?
Icy Tower
Arkády - 57x
S hlavním hrdinou této hry se nacházíte v podivně vyhlížející věži, kde se snažíte dostat do co nejvyššího možného patra. Skákejte a dávejte pozor, aby hlavní hrdina nespadl zase dolů. Poskakujete po plošinkách, které se po chvíli rozpadnou, takže musíte zároveň postupovat v poměrně velké rychlosti.
Lego Iron Man
Arkády - 10x
Máte rádi Iron mana? V této letecké super hře si za něj můžete zahrát. Cílem je sbírat krystaly a vyhýbat se překážkám. Samozřejmostí je i akční prvek v podobě střelby po létajících nepřátelích.