Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Archery World Tour
sponzorované odkazy

Archery World Tour

Hrajete online hru Archery World Tour

Vezměte luk a vyzkoušejte si své lukostřelecké dovednosti! Hrajte ve dvou různých režimech: zvolte World Tour a vydejte se do různých exotických míst. Pokuste se získat tři hvězdičky v 50 stále náročnějších úrovních a staňte se skutečným šampionem. Nebo zvolte režim Balónová výzva pro rychlou střelbu, trefujte se do balónků, abyste postoupili a získali co nejvíce bodů. Před střelbou pečlivě miřte, mějte pevnou ruku a dávejte pozor na směr a sílu větru. Čeká na vás několik vzdálených cílů, které se mohou pohybovat, otáčet nebo zakrývat váš výstřel. Zvládnete je všechny?

ovládání hry Archery World Tour

myší, viz instrukce ve hře • 1439x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
SkullFace
Arkády - 25x
Lebkoun se snaží dostat na potřebné místo a vy mu budete muset pomáhat. Lebkoun dokáže poměrně dobře skákat a odrážet se od předmětů. Na každou úroveň dostanete stanovený limit, během něhož by se mise měla dokončit. V cestě vám kromě náročného terénu budou stát i nejrůznější nastražené pasti a překážky.
Flappy Little Pony
Arkády - 1198x
Už jste hráli hru Flappy Bird? Tu jednu z nejtěžších a zároveň z nejchytlavějších her vůbec? V této verzi si můžete princip hry zkusit s malým poníkem z My Little Pony. Je to hra opravdu na nervy. Jak daleko se dostanete?
Oh Snow!
Arkády - 34x
Další retro hra je tady! Tentokrát se můžete těšit na poměrně velký počet úrovní, ve kterých si vezmete na starost malou postavičku. Tento tvor hned od počátku musí utíkat před obrovskou sněhovou koulí, která ho hrozí zasypat na věčné časy. Kromě sněhové koule tvoří nebezpečí i tučňáci a pasti. Sbírejte sluníčka pro bonusové body.
Aitchu 3
Arkády - 628x
Arkáda, ve které musíte proskákat až k úhlavnímu nepříteli - králi Fugu, který věznil Sowsi San. Abyste ji našli, budete muset překonat řadu překážek a vyřešit několik úkolů. Hledejte tajné klíče a bonusy. Hra Aitchu 3 se ovládá šipkama, útok je mezerníkem, klávesou W vrháte šurikeny.
Bomb It 3
Arkády - 40x
Již třetí díl této bombové herní série. Nový díl pro vás přichystal celou řadu vylepšení. Pokud máte hry v tomto duchu rádi, tak si Bomb It 3 rozhodně zahrajte. Cílem je pokládat bomby, probourat si cestičku k soupeřům a poté je nekompromisně zničit. Vyzkoušejte i předchozí druhý a první díl Bomb It.
hra v Unity3D
Rail Rush Worlds
Arkády - 71x
Skvělá super hra v Unity. Pokud vás nohromí špičková grafika, tak vás jistě zaujme super hratelnost. Objevte 3 nové světy - továrnu, pravěký prales a faraónovu hrobku. Zažijte dobrodružství a sbírejte zlaté cihličky.
Robot Unicorn Attack
Arkády - 40x
Jednorožci patří mezi velice oblíbená stvoření. Dokážou rychle běhat a přeskakovat přes překážky, což využijete hodně v rámci hry s názvem Robot Unicorn Attack. Dostanete za úkol dostat se co nejdále. Na cestě se potkáte s různými překážkami a velkými mezerami, přes které potřebujete přeskočit, takže musíte dobře načasovat skok.
Lunar Command - retro klasika
Arkády - 41x
Hra Lunar Command vám vnutí vzpomínku na klasické arkády z 80. let, kdy nebyla na prvním místě grafika, ale hratelnost a zábava. Cílem je chránit vaši měsíční základnu před nepřátelskými střelami. Sestřelit střely není tak těžké, ovšem vše je ztíženo tím, že máte pouze omezený počet raket...
Romantic Pursuit
Arkády - 32x
Ve hře s názvem Romantic Pursuit se zblízka podíváme na létajícího poníka. Dostanete jedinečnou možnost ovládat let poníka po vzdušných ostrovech. Musíte si dávat dobrý pozor, aby poník nespadnul a něco se mu nestalo. Po cestě narazíte na různé překážky, přes které se musíte ladně přenést dvojitým skokem.
Tilt 2
Arkády - 13x
Tilt je výborná hra, která by podle mě měla dostat cenu za výborný nápad a hratelnost. Shora na vás prší různobarevné kuličky a vašim úkolem je pochytat je na misku a co nejdéle balancovat na tyči. Není to snadné, chce to tréning.
Crash Bandicoot
Arkády - 55x
Hlavním hrdinou hry s názvem Crash Bandicoot je zástupce zvířecí říše, který se dokáže pohybovat vzpřímeně a na dvou nohách. Kromě toho ovládá i další užitečné schopnosti, jichž jistě dosyta využijete. Vydejte se s ním do podivného světa, kde se pokuste posbírat všechny bonusy, ale dávejte pozor, abyste neskončili špatně.
Stitch Speed Chase
Arkády - 41x
Na jednom rajském ostrově se rozutekly nejrůznější genetické experimenty. Vaším úkolem je je všechny pochytat. Nebude to vůbec lehké. Sice máte rychlé auto a přesné chytací zařízení, ale v patách máte zlého kapitána Gantua. Pochytejte nestvůrky a zároveň utečte Gantuovi. Cestou se vyhýbejte překážkám a sbírejte bonusy (hlavně palivo).
Fluffy Rescue Level Pack
Arkády - 35x
Zábavná logická online hra, ve které je vaším úkolem zachránit roztomilého Fluffyho před zkázou. Klikejte na předměty a vyřešte všechny překážky a hádanky.
Pig Dream
Arkády - 32x
Pěkná skákačka, ve které si zahrajete za malé prasátko. To se dostalo do tajuplného bludiště, kde bude zdolávat celou řadu překážek a pastí. Podaří se vám projít až na konec hry a splnit všechny mise?
Kakatsumuri
Arkády - 33x
Ovládejte malého šnečka skrz spoustu stylových levelů - umí skákat, šplhat po zdech a sbírat bodíky. Věřím, že se s touhle hříčkou dost zasmějete, protože je to celé nakreslené v takovém vtipném duchu.