Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Archery World Tour
sponzorované odkazy

Archery World Tour

Hrajete online hru Archery World Tour

Vezměte luk a vyzkoušejte si své lukostřelecké dovednosti! Hrajte ve dvou různých režimech: zvolte World Tour a vydejte se do různých exotických míst. Pokuste se získat tři hvězdičky v 50 stále náročnějších úrovních a staňte se skutečným šampionem. Nebo zvolte režim Balónová výzva pro rychlou střelbu, trefujte se do balónků, abyste postoupili a získali co nejvíce bodů. Před střelbou pečlivě miřte, mějte pevnou ruku a dávejte pozor na směr a sílu větru. Čeká na vás několik vzdálených cílů, které se mohou pohybovat, otáčet nebo zakrývat váš výstřel. Zvládnete je všechny?

ovládání hry Archery World Tour

myší, viz instrukce ve hře • 710x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Bird buffet
Arkády - 40x
Skvělá oddechovka, ve které jde o požírání ptáčků. Ze začátku jste malý a tak si troufnete pouze na mini ptačí mláďátka. Postupně ale rostete a sežerete i ty větší. Kam až se v téhle hře probojujete?
Go Go Plant
Arkády - 509x
Go Go Plant vypadá jako poměrně netradičně zpracovaná hra. Dostanete možnost ovládat květináč s rostlinou uvnitř, který ovšem dokáže pochodovat, poskakovat a vrtat se v zemi. Cestou se pokuste posbírat různé bonusy a dostaňte se co nejdále to jenom půjde. Rozhodně to nebude snadné, protože v cestě stojí spousta překážek.
Pathfinder
Arkády - 13x
Online hra Pathfinder má pro vás zdánlivě jednoduchý úkol - udržte vaše vozidlo na dráze a vyhýbejte se různým nástrahám. Pokud se dostanete mimo dráhu nebo narazíte na mantinely, tak pro vás hra velice brzy skončí. Snažte si pomáhat různými bonusy, které jsou rozesety po trati.
Back To Zombieland
Arkády - 38x
Většina her brojí proti zombiím, ale hra Back To Zombieland nabízí netradiční pohled, když se stanete jedním z nemrtvých, který je naháněn rozhořčeným davem. Cestou sbírejte peníze, skákejte na myši, za což obdržíte bonusové finance a také se vyhýbejte zfanatizovaným lidem a nebezpečným překážkám na trati.
Bugongo
Arkády - 44x
Skvělá skákačková gameska, ve které se vžijete do role malého sympatického draka. Ten musí stůj co stůj ochránit své vajíčko, které si to štráduje bludištěm. Dávejte na něj pozor a odstraňujte mu z cesty překážky.
Mario Tractor 2013
Arkády - 25x
Pěkná super hra s Mariem. Coby řidič traktoru máte za úkol projet trať co nejrychleji, posbírat všechny zlaťáky a nenechat se chytit do pastí. Někdy budete muset zastavit, popřemýšlet a vyřešit, jak se dostat v cestě dál.
Insidia
Arkády - 33x
Cestovatel se vydal galaxií ve svojí vesmírné lodi, ale měl bohužel malou nehodu s asteroidem, která skončila nouzovým přistáním na neznámé tmavé planetě, kde se vydá hledat možnosti záchrany. A právě v tuto chvíli si vezmete zmíněného cestovatele na starost a vydáte se s ním na jeho zajímavé dobrodružství.
Mad Truckers
Arkády - 22x
Zahrajte si na drsného řidiče silného kamionu a snažte se dovézt zásilky včas do místa určení. Na cestě musíte překonat řadu překážek a dávat pozor na srážky s ostatními auty.
Tilt 2
Arkády - 12x
Tilt je výborná hra, která by podle mě měla dostat cenu za výborný nápad a hratelnost. Shora na vás prší různobarevné kuličky a vašim úkolem je pochytat je na misku a co nejdéle balancovat na tyči. Není to snadné, chce to tréning.
Sonic Moto Adventure
Arkády - 20x
Oblíbená postavička dětských her Sonic je zpět v nové gamesce pro všechny malé hráče. Klasická arkáda, ve které budete překonávat překážky na cestě k cíli. Snažte se o co nejvyšší skore, dostaňte se mezi nejlepší.
Tank Mania
Arkády - 21x
Vyberte si těžkotonážní tank a ničte vše, co vám bude stát v cestě. Některé překážky je docela těžké překonat, takže je nejprve zkuste likvidovat svými těžkými zbraněmi. Perfektní hra, která zabaví na pěkně dlouho.
Ninja Showdown
Arkády - 33x
V superhře Ninja Showdown se vžijete do postavy nevyzpytatelného stínového bojovníka - ninji. Čeká vás totiž souboj na život a na smrt s dalším nebezpečným ninjou. Hra se ovládá klávesama, na výběr je několik kopů a obranných chvatů. Přímo ve hře je i názorný návod.
Stitch Speed Chase
Arkády - 39x
Na jednom rajském ostrově se rozutekly nejrůznější genetické experimenty. Vaším úkolem je je všechny pochytat. Nebude to vůbec lehké. Sice máte rychlé auto a přesné chytací zařízení, ale v patách máte zlého kapitána Gantua. Pochytejte nestvůrky a zároveň utečte Gantuovi. Cestou se vyhýbejte překážkám a sbírejte bonusy (hlavně palivo).
Super Mario Remix 3
Arkády - 47x
Zahrajte si buď jako Mario, Luigi nebo Toad v této skvělé plošinovce ve stylu Super Mario her. Sbírejte penízky, překonávejte překážky a ničte potvůrky, které vám stojí v cestě.
Caveman - skákačka pro děti
Arkády - 53x
Pěkná skákačka vhodná hlavně pro nejmenší děti. Vaším úkolem je pomocí praku přemoci všechny potvůrky, sbírat bonusy a postupně překonávat další patra bludiště.