Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Archery World Tour
sponzorované odkazy

Archery World Tour

Hrajete online hru Archery World Tour

Vezměte luk a vyzkoušejte si své lukostřelecké dovednosti! Hrajte ve dvou různých režimech: zvolte World Tour a vydejte se do různých exotických míst. Pokuste se získat tři hvězdičky v 50 stále náročnějších úrovních a staňte se skutečným šampionem. Nebo zvolte režim Balónová výzva pro rychlou střelbu, trefujte se do balónků, abyste postoupili a získali co nejvíce bodů. Před střelbou pečlivě miřte, mějte pevnou ruku a dávejte pozor na směr a sílu větru. Čeká na vás několik vzdálených cílů, které se mohou pohybovat, otáčet nebo zakrývat váš výstřel. Zvládnete je všechny?

ovládání hry Archery World Tour

myší, viz instrukce ve hře • 321x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Sonic Moto Adventure
Arkády - 20x
Oblíbená postavička dětských her Sonic je zpět v nové gamesce pro všechny malé hráče. Klasická arkáda, ve které budete překonávat překážky na cestě k cíli. Snažte se o co nejvyšší skore, dostaňte se mezi nejlepší.
Sola Rola
Arkády - 11x
Pěkná hra pro chvíle nudy, nebo když si budete naopak potřebovat odpočinout od namáhavé práce. Dostanete za úkol projít celým bludištěm kolem ufonů a vejít do těch správných barevných cílů. A pozor, roli hraje i gravitace.
Jamal
Arkády - 51x
V této skvělé skákací hře hrajete za brouka Jamala, se kterým musíte posbírat všechno ovoce, které se nachází v každém kole. Dávejte si velký pozor, aby jste nespadli do propastí. Můžete se také podobně jako spiderman zachytávat různých okrajů.
Baby Chute - batole na padáku
Arkády - 24x
Řiďte malé batole na jeho seskoku s padákem. Cestou sbírejte lahvičky s mlékem a dávejte pozor, aby se lahve nedotkly padáku a mráčky batolete. Pěkným bonusem je blinkání, při kterém je vaším úkolem strefit se do balónku :).
FPA World 1 Remix
Arkády - 47x
Her s chlapíkem, který proskakuje bludištěm v podivných kalhotách je už docela pěkná řádka. V tomto remixu můžete zažít nová dobrodružství a skvěle se odreagovat. Zvládnete všechny úkoly a překážky?
Bus Parking 3D
Arkády - 67x
Prokažte své schopnosti a staňte se králem autobusů! Zaparkujte autobus na určených parkovacích místech. Zní to jednodušeji, než to je. Nezapomeňte cestou posbírat všechny mince! Čeká na tebe spousta skvělých skinů! Proč si to nevyzkoušíte sami? Máš na to, abys prošel všech 100 úrovní?
Cute Monster Jump Game
Arkády - 31x
Pokud máte rádi roztomilé příšerky, tak si bezpochyby zamilujete i tuto hru. Pomocí klávesy mezerník (Space bar) skáčete, směrovými šipkami se pohybujete. Postupně se snažte doskákat s příšerkou až k základně.
Rainbow Blitz
Arkády - 437x
V online hře Rainbow Blitz se budete snažit ubránit váš pěkný domeček před padající bombami. K dispozici máte dvě děla + občas nějaký ten bonus, který spadne z nebe. Hra se ovládá myší.
Castle Cat 2
Arkády - 32x
V tomhle díle naší oblíbené zábavné hříčky Castle Cat budete tropit vylomeniny v slunném rajském Miami. Naše hrdinka s dělem na věžičkovité hlavě má znovu dobrou náladu a chce se jí proběhnout - pomůžete jí?
Barik
Arkády - 62x
Ve hře s názvem Barik si vezmete na starost kočičího pilota, kterému se podařilo havarovat a potřebuje pomoc. Ze začátku se nejedná o žádné složité problémy, ale obtížnost se začne rychle navyšovat. Sbírejte zlaté hvězdičky a snažte se dostat na konec každé z připravených úrovní. Vyzkoušet si jich můžete celkem dostatečný počet.
Globby
Arkády - 19x
Vezměte si jednoho průzkumníka, se kterým se vydáte na speciální operaci. Musíte řešit různé zapeklité komplikace, díky nimž se možná na čas i zaseknete. Cestou rozhodně posbírejte všechny zlaté mince, na které narazíte. Krabice mohou být velice užitečné a zacelit mezeru v terénu, která dělá problémy.
Fluffy Rescue Level Pack
Arkády - 33x
Zábavná logická online hra, ve které je vaším úkolem zachránit roztomilého Fluffyho před zkázou. Klikejte na předměty a vyřešte všechny překážky a hádanky.
Prince of Persia
Arkády - 337x
Legendární hra Prince of Persia se vrací na vaše monitory. Vyzkoušejte tuto klasickou hru ve své flashové verzi. Pokuste se osvobodit zajatou princeznu. Skvělou zábavu! :)
Tilt 2
Arkády - 12x
Tilt je výborná hra, která by podle mě měla dostat cenu za výborný nápad a hratelnost. Shora na vás prší různobarevné kuličky a vašim úkolem je pochytat je na misku a co nejdéle balancovat na tyči. Není to snadné, chce to tréning.
Fire Child
Arkády - 21x
Dostaňte se do role dívky, která má za úkol utéct ze své vesnice. Musíte se vyhýbat strážím a bojovat se zlými příšerkami, které na Vás čekají ve Všech koutech. Jestli dokážete utéct záleží jen na Vás a na Vaší šikovnosti.