Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Archery World Tour
sponzorované odkazy

Archery World Tour

Hrajete online hru Archery World Tour

Vezměte luk a vyzkoušejte si své lukostřelecké dovednosti! Hrajte ve dvou různých režimech: zvolte World Tour a vydejte se do různých exotických míst. Pokuste se získat tři hvězdičky v 50 stále náročnějších úrovních a staňte se skutečným šampionem. Nebo zvolte režim Balónová výzva pro rychlou střelbu, trefujte se do balónků, abyste postoupili a získali co nejvíce bodů. Před střelbou pečlivě miřte, mějte pevnou ruku a dávejte pozor na směr a sílu větru. Čeká na vás několik vzdálených cílů, které se mohou pohybovat, otáčet nebo zakrývat váš výstřel. Zvládnete je všechny?

ovládání hry Archery World Tour

myší, viz instrukce ve hře • 78x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Abstracta - chytlavé kličkování
Arkády - 27x
Příjemná superhra Abstracta vás zavede, jak jinak, do abstraktního světa, ve kterém je vše možné. Ovládáte jakousi kapku, s kterou kličkujete mezi nebezpečnými minami a sbíráte různé bonusy. Právě díky bonusům se dostáváte do dalších módů hry.
Kick Out Miley
Arkády - 38x
Zábavná online gameska, ve které ztrestáte zpěvačku a herečku Miley Cyrus. Jednoduše ji vystřelte a snažte se, aby doletěla co nejdále. Pokud vás Miley příliš neoslovuje, je to ideální hra pro vyjádření vašich sympatií. Například pomocí kladiva.
Bad Piggies
Arkády - 34x
Zajímavá logická online hra, ve které hraje hlavní roli prasátko z Angry Birds. Prasátka se vydala ukořistit vajíčka, která jsou však umístěna na neznámém místě. Aby se tam dostaly, musí najít kousky mapy. K tomu vám poslouží sestrojená vozítka.
Offspring Fling
Arkády - 20x
Velmi hezky vytvořená skákačka, ve které budete mít za úkol provést malého pidižvíka přes nejrůznější překážky. Postavička musí přenést svá dítka do bezpečí, vy se snažte najít nejlepší cestu přes nástrahy.
Inferno Meltdown
Arkády - 15x
Zahrajte si na opravdové hasiče ve hře Inferno Meltdown! Dostanete do ruky hadici a můžete vyrazit uhasit požár. Nepřibližujte se příliš blízko ohni, aby se hasiči nic nestalo, ale uhaste oheň z bezpečné vzdálenosti. Cestou můžete posbírat peníze, které se později budou hodit na vylepšení. Nenechte oheň rozhořet!
Super Mario Flash 2
Arkády - 30x
Druhý díl velmi oblíbené skákačky s Mario Bros. Tentokrát je hra vylepšena o líbivější grafiku. Opět na vás ale čeká zábavná skákačka s Mariem nebo s jeho bratrem Luigim. Dostanete se až do hradu s princeznou?
Mad Bombs 2
Arkády - 5x
Mad Boms jsou zpět s druhým vylepšeným dílem. Vaším nelehkým úkolem je odpálit všechny bomby a s nimi také všechny zombíky. Tato zombie super hra obsahuje 30 náročných úrovní, které vaše logické myšlení pěkně potrápí.
Frost Bite
Arkády - 23x
Pěkná plošinovka s příjemnou retro grafikou. Jak už to u takových skákaček bývá, budete se snažit dostat postavičku z jednoho konce na druhý. Cesta na vrchol však nebude vůbec lehká, čeká vás mnoho nástrah.
Party Pals
Arkády - 39x
Hezký pejsek a roztomilá kočička se vydávají na zajímavou procházku, kde se pokusí posbírat co největší počet dárečků, z nichž vypadávají další předměty. Jako první poběží kočička a hned za ní pejsek. Kočička dokáže vyskočit výš, a proto se toho musí vhodně využít. Pejsek následně posbírá zbytek, aby se přičetly body.
hra v Unity3D
Minecraft: Mine Runner
Arkády - 15x
Zajímavý klon nesmírně populární hry Minecraft. Tentokrát je hra v unity3D (nezapomeňte stáhnout a povolit plugin). Vaším úkolem v této hře je běžet v bludišti a vyhýbat se překážkám, které jsou na každém rohu.
Bomb It 4
Arkády - 23x
V pořadí již čtvrtý díl této super herní ságy Bomb It. Hra je ve stylu klasického Bombermana - budete tedy v roli neohroženého panáčka klást bomby a s klidem ve tváři ničit své soupeře. Při kladení bomb sbírejte nejrůznější bonusy. Baví-li vás bombermanské hry, tak je toto jasná volba. Zahrajte si i předchozí díly 1, 2 a 3.
Killer McKay
Arkády - 11x
V arkádové střílečce Killer McKay musíte zneškodnit nepřátelské roboty a sami zůstat naživu. Sbírejte červeně označené bonusy (zdraví, munice, bomby, štíty) a lepší zbraně. Minihra Killer McKay se ovládá šipkama, střílí se myší.
hra v Unity3D
Kung Fu Panda 2
Arkády - 45x
Kung Fu Panda je online hra v unity3D. Ve hře budete pomáhat dračímu bojovníkovi, který potřebuje vaši pomoc, aby ses stal nejlepším kungfu mistrem. Docela solidní bojovka, která pobaví každého hráče.
Noidzor - RPG Arkanoid
Arkády - 107x
Noidzor je zajímavá online hra, která využívá herní styl z legendárního Arkanoidu - postupné odstřelování cihliček. Navíc je zde možnost vylepšovat postavu a vlastnosti.
Anti Pac Man
Arkády - 3x
Legendárního Pacmana netřeba představovat. V jeho roli jste jistě už mnohokrát hráli. Napadlo vás někdy, jak těžký úkol mají potvůrky, které se Pacmana snaží chytit? Nyní je můžete všechny ovládat a Pacmana ulovit. Dejte pozor na nebezpečné bonusy, jinak to bude Pacman, který si na vás pochutná.