Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Archery World Tour
sponzorované odkazy

Archery World Tour

Hrajete online hru Archery World Tour

Vezměte luk a vyzkoušejte si své lukostřelecké dovednosti! Hrajte ve dvou různých režimech: zvolte World Tour a vydejte se do různých exotických míst. Pokuste se získat tři hvězdičky v 50 stále náročnějších úrovních a staňte se skutečným šampionem. Nebo zvolte režim Balónová výzva pro rychlou střelbu, trefujte se do balónků, abyste postoupili a získali co nejvíce bodů. Před střelbou pečlivě miřte, mějte pevnou ruku a dávejte pozor na směr a sílu větru. Čeká na vás několik vzdálených cílů, které se mohou pohybovat, otáčet nebo zakrývat váš výstřel. Zvládnete je všechny?

ovládání hry Archery World Tour

myší, viz instrukce ve hře • 1508x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
hra v Unity3D
Portalizer
Arkády - 32x
3D střílečka, ve které budete řešit i několik záludných úkolů. Hra vychází z velmi populární hry Portal, takže její milovníci si nepochybně přijdou na své. Čeká vás nejen střílečka, ale hlavně procházení bludiště a také trochu přemýšelní nad řešením situace.
Santa Comming
Arkády - 74x
Jednoduchá online hra, ve které oceníte váš rychlý postřeh. Cílem je pomoci Santovi proskákat se přes překážky až na konec. Podaří se vám v bezpečí zdolat pohybující se plošinky a dopravit Santu dolů?
Turtix - skákačka pro děti
Arkády - 20x
Turtix je moc pěkná online hra vhodná především pro menší děti. Bludištěm provázíte neohroženou želvu, která má za úkol nejen sbírat krystaly, ale hlavně osvobodit všechny malé želvičky.
Jungle Bounce
Arkády - 14x
Pomozte zajíčkovi Whiskersovi užít si skvělý let na trampolíně. Cestou ve vzduchu sbírejte všechny bonusy, ale vyhněte se nástrahám a překážkám. Rychlost můžete zvýšit, pokud prolétnete vzdušným proudem. K pohybu použijte šipky.
Time Sphere
Arkády - 53x
S hlavním hrdinou hry s názvem Time Sphere se musíte dostat do uzavřených dveří a cestou získat klíč, aby se daly otevřít. Hlavní hrdina ovšem není vůbec obyčejný, protože má k dispozici velice zajímavou zbraň. Tato zbraň dokáže na čas zastavit čas. Stačí vhodně zamířit a nebezpečné pasti se dají vyřadit z provozu.
The Fancy Pants 2
Arkády - 24x
Tohle je další díl velice oblíbené skákačky, kde je hlavní hrdinou hoch v srandovních kalhotách. Veselá hra, která vás jistě naplní dobrou náladou, i když se vám zrovna nedaří. Doporučuji zahrát si pro odpočinek.
Lasagna from Heaven
Arkády - 38x
kdo by neznal stále po jídle dychtícího kocoura Garfielda. I v této zvířecí online hře bude bažit po jídle, které padá z nebe přímo do tlamky. Vaším úkolem je Garfieldovi pomoci s chytáním jídla.
Passage of Time
Arkády - 37x
Postupujte s jednou postavičkou v jejím zvláštním světě a objevujte taje stárnutí. Při pohybu ve světě kostek lego si musíte pořádně pospíšit a cestou sbírat všechny dostupné bonusy. Nesmíte se nikde na příliš dlouhou dobu zaseknout, protože jinak byste museli začínat zase hezky od úplné nuly, což jistě není dobré.
Soap Bubble - luxusní návykovka
Arkády - 39x
Soap Bubble je hodně chytlavá superhra. Nejde o nic převratného. Vlastně jen provázíte mýdlovou bublinu bludištěm. Potíž je v tom, že se nesmíte dotknout žádných překážek, jinak... ano, správně, jinak bublina praskne :). Hra se ovládá šipkama. Chce to pevné nervy a trpělivost.
Go Go Plant 2
Arkády - 54x
Poměrně oblíbená skákačka s názvem Go Go Plant se dočkala druhého pokračování. Můžete se těšit na pobíhání s rostlinou v květináči po okolí. Musíte se pokusit dosáhnout nějakého vzdáleného bodu. Očekávejte různá vylepšení oproti minulému dílu, samozřejmostí jsou nové mise nebo třeba nový hudební podklad.
Absorption
Arkády - 31x
Zajímavá bludišťovka, ve které má hrdina podivuhodnou zbraň. Pomocí této zbraně se musí dostat až na konec strastiplné cesty v bludišti plném nástrah. Podaří se vám dostat se do bezpečí?
Run Bolt Run
Arkády - 43x
Výborná online hra s pejskem Boltem. To je plošinovka Run Bolt Run. V roli neohroženého psa Bolta jste se vydali na nebezpečnou cestu za záchranou malých bezbranných štěňátek. Překonávejte překážky a hlavně utíkejte, není času nazbyt. Rozhodne super hra pro děti a dívky.
Braineaters from Mars
Arkády - 17x
V této skvělé hře se ocitáte v roli návštěvníka z Marsu. Na zemi zrovna probíhá pouť a Vašim úkolem je zničit všechny lidi, kteří se na pouti objeví. Sbírejte pití a předměty, které se Vám objeví, jakmile někoho zabijete.
Daymare Cat
Arkády - 31x
Hra s názvem Daymare Cat disponuje velice zajímavou grafikou, která rozhodně zaujme. Vypravíte se do zvláštního světa, kde musíte poskakovat a také řešit různé zapeklité situace. Hlavní hrdinkou je zde dívka, kterou musíte dopravit bezpečně až na samotný konec hry. Občas se musíte hodně zamyslet, abyste přišli na správné řešení.
Super Dangerous Dungeons
Arkády - 71x
Pěkná skákačka, která dá vzpomenout na klasické plošinovky ze starých 8-bitových počítačů. V každém kole na vás čekají různé nástrahy, které budete muset překonat. Hledejte klíče, přesunujte krabice a hledejte červená tlačítka.