Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Garden Bloom

Hrajete online hru Garden Bloom

Už je to tady! Ultimátní Match-3 titul! Vítejte v nádherné hře "Garden Bloom"! Ponořte se do barevné zahrady a doprovázejte Lucy na jejích vzrušujících dobrodružstvích! Spojte alespoň 3 květiny stejné barvy, abyste dosáhli květinově úžasných výsledků! Čím více jich dokážeš spojit, tím silnější bude efekt! Pokud si myslíš, že potřebuješ pomoc, použij mocné bonusy. Navíc si můžeš vyzdobit svou vlastní zahradu! Jak by to mohlo být ještě lepší? Čeká na tebe 2000 skvěle navržených úrovní! Takže je to na tobě! Jste připraveni?

ovládání hry Garden Bloom

myší, viz instrukce ve hře • 296x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Pumpkin Remover 2
Logické hry - 21x
Druhé pokračování Pumpkin Remover opět přináší spoustu zábavy s dýněmi. V několika úrovních dostanete jasný úkol: musíte odstranit všechny dýně z hrací plochy. V některých chvílích opravdu bude potřeba pořádně zapřemýšlet, protože řešení nepřijde samo. Na každou úroveň je stanovený limit, tzv. par, tedy počet kliknutí.
Bubbles Extreme - hra na bublinky
Logické hry - 19x
Kdo by neznal legendární superhru Bubbleshooter. Tentokrát si můžete zahrát její asi milionté ztvárnění, které přináší řadu upgradů, bomby a extrémní hratelnost.
Truck Loader 2
Logické hry - 42x
Truck Loader 2 přináší řadu vylepšení a herních novinek. V novém dobrodružství nákladního vozíku a jeho magnetu bude vaším úkolem sbírat bedny a dopravit je k nákladnímu autu. Není to tak easy jak by se mohlo zdát.
Casper haunted
Logické hry - 22x
Stylová logická hříčka, ve které se setkáte se známým Casperem. Tenhle duch má za úkol ochránit svou kámošku před ostatními zlými duchy, a tak se snažte přesouvat předměty tak, abyste jí zajistili bezpečí.
Gun Zombie Gun
Logické hry - 28x
Máte-li rádi fyzické hry a hry, ve kterých hrají roli nepřátel krvelačné zombie, tak vás tato hra bude bavit. Cílem je trefit všechny zombíky. Budete muset pečlivě mířit, aby se střely odrazily až k cíli.
Gravi Jello
Logické hry - 35x
Zajímavá a rozhodně originální online hra tak trochu na téma spojování tří stejných objektů. V této verzi hry navíc můžete herní plochou otáčet. Jediné omezení je v počtu tahů na jedno kolo. Dobře se u hry bavte.
Pirates! The Match-3
Logické hry - 47x
Připravte se na vzrušující pirátskou dobrodružství ve hře "Pirates! The Match-3". Tato okouzlující hra typu Match3 vás zavede na neznámé ostrovy plné skrytých pokladů. Výměnou a kombinací alespoň tří stejných drahokamů je odstraňte z hrací plochy. Spojujte čtyři nebo více kamenů a vytvořte silné artefakty, které vám přinesou bonusové body. Vydejte se na lov zlata, otevírejte truhly nebo bojujte s nepřáteli a splňte všechny úkoly v úrovních, abyste mohli pokračovat v plavbě. S každou novou úrovní vás čekají nové výzvy a překážky, které musíte překonat, aby jste objevili další poklady. Strategicky plánujte své tahy a využijte magické bonusy k dosažení co nejvyššího skóre. Sbírejte vzácné artefakty a využívejte je pro své výhody na cestě za legendárními poklady. Nechte se unášet napínavým pirátským příběhem, který vás vtáhne hluboko do světa plného dobrodružství a nebezpečí. Otestujte své logické myšlení a rychlost v této adrenalinem nabité hře. Tak nasedněte na palubu, zdvihněte kotvy a vyplujte za dobrodružstvím v "Pirates! The Match-3"!
Funny Animals
Logické hry - 5x
Funny Animals je online hra podobná klasice Zuma. Vaším úkolem je sestřelovat zvířátka, a tím vytvořit trojice zvířat stejného druhu. Pokud se vám podaří bonusové kombinace, získáte víc bodů.
SketchOn!
Logické hry - 14x
Velmi podařená chytlavá online hra. Vaším úkolem je rozsvěcet dílky tak, aby nakonec byla celá plocha rozsvícená. Není to snadné, vždy se totiž rozsvítí nebo zhasne sousední dílek. Tuto hru rozhodně doporučujeme.
Farm Girl
Logické hry - 34x
S touto farmářskou dívkou se budete muset dostat do východu. Klikejte na ni a zmenšujte ji. Tak samo když klikáte na různé objekty, tak je také zmenšujete. Tímto způsobem se musíte dostat do východu.
Plop Art Sudoku
Logické hry - 829x
Zábavné sudoku, ve kterém tentokrát nepůjde o zapisování číslic, ale o vtipné obrázky. Na výběr jsou celkem 4 stupně obtížnosti, které vám vydrží na poměrně dlouhý herní čas. Určitě pravidla sudoku znáte, ale pro jistotu - umístěte obrázky do sloupců a řad tak, aby v každém sloupci a řadě byl jednotlivý obrázek vždy jen jednou.
3D Logic - super logická hra
Logické hry - 36x
V jednoduchosti je krása. Tímto heslem se zřejmě řídili tvůrci této výborné online hry. Ve hře 3D Logic se pokusíte spojit vždy dva stejně barevné symboly. Spojení nesmí být po diagonále a nesmí se křížit s ostatními. Prvních několik úrovní je vyloženě na zahřátí, ale posléze začne přituhovat...:)
Murphys Gesetz
Logické hry - 979x
Murphys Gesets je vydařená série o tom, rozčílit hlavní postavu pokud možno až do nepříčetnosti. Čím více schválností budete dělat, tím lépe. V tomto díle rozčílíte tatínka v jedné rodině při snídani.
Compulse
Logické hry - 17x
Graficky strohá, ale o to víc hratelnější a zábavnější online hra. Vaším úkolem je navést kuličku tak, aby se dostala do teleportu. Ke změně směru kuličky použijte různé objekty. Hra se ovládá myší.
Down the Rabbit Hole
Logické hry - 26x
Maličký králíček má veliký hlad. A co by takový králíček mohl jíst jiného, než lahodnou oranžovou mrkvičku. Logicky si musíte rozvážit, jakým způsobem by se dalo dostat s králíčkem k mrkvi. Naštěstí můžete odstraňovat dřevěná prkna, ale železné desky dát pryč nejdou. Na závěr se musíte dostat do králičí nory.