Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Rotavios

Hrajete online hru Rotavios

Jednoduchá, ale velmi chytlavá online hra. Ve zdánlivě jednoduchém bludišti musíte navést hvězdičku až do teleportu. Hra se ovládá pouze šipkama. Není to zrovna snadné, protože bludiště se otáčí spolu s vašimi pohyby.

ovládání hry Rotavios

myší, viz instrukce ve hře • 7.2 MB • 3481x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Luminara
Postřehové hry - 5x
Výborná postřehovka v bláznivém tempu. Nebudete se stíhat otáčet, jak rychle se na vás pohrnou různé malé čtverečky, kolečka a jiné útvary, které máte sestřelit. Zkuste vydržet co nejdéle a postřílet je všechny.
Find People - najdi člověka v davu
Postřehové hry - 22x
Velice jednoduchá, ale přesto originální a zábavná hra, to je flashovka Find People. Princip je jednoduchý. V každé úrovni máte před sebou dav lidí a musíte najít konkrétního člověka. Čím dřív, tím líp...
Spider Invasion
Postřehové hry - 14x
Ve vrchní části uvidíte vždy různě barevnou kostičku, kterou vložíte do pole tak, aby vzniknul obrazec. Jaké obrazce máte tvořit uvidíte na začátku hry. Ve hře musíte dostat různé zbraně až na spodní část a tím ničit pavouky. Poté klikněte na zbraň, která je v dolní části hrací pole a použijte ji.
Calaveras
Postřehové hry - 26x
Jednoduchá postřehovka na spojování tří stejných objektů. Cílem je posouvat lebky tak, abyste vytvořili vedle sebe tři se stejnou barvou. Hra nabízí dost úrovní, které se postupně stávají tvrdým oříškem, ale pokud na to máte, budete úspěšní.
Juwel Swap Deluxe
Postřehové hry - 583x
Ve hře Juwel Swap Deluxe se stanete zlodějem, který se snaží získat pro sebe cenné předměty, ale musí si dávat dobrý pozor, aby se na jeho krádeže nepřišlo. Vyměňujte pozice cenností a pokud se podaří seskupit dohromady více stejných předmětů, získáte body. Jestliže se vám podaří naplnit ukazatel, postupujete do další úrovně.
Bubble Cannon 2
Postřehové hry - 80x
Druhý díl zdařilé onlinovky, ve které budete mít za cíl sestřelit všechny barevné kuličky. Nejde o klasické spojování tří stejných kuliček, ale o vystřelování kuliček na kuličku stejné barvy a to tolikrát, jak velké číslo na sobě kulička má. Tak, snad je to jasné.
Hit Crazy Frog
Postřehové hry - 15x
Ošklivý žabák Crazy Frog byl velmi populární zhruba před dvěma lety. Pro mnohé je Crazy Frog ztělesněním kýčovité laciné hudby. Pokud ani vy nemáte Crazy Froga rádi, můžete ho v této minihře odstřelit, a to pěkně daleko ;-). Hru ovládáte klikáním - prvním kliknutím se žabák odrazí a druhým vystřelíte.
Angry Bird Special Cannon
Postřehové hry - 59x
Klasika v podobě herní legendy Angry Birds je tu s další hrou. Tentokrát budete ptáčky vystřelovat z kanónu a snažit se trefit nezbedná prasátka. Zneškodnit všechna chrochtající individua však nebude lehké.
Tank Truck Driver
Postřehové hry - 251x
V této parkovací hře budete řídit velký truck s cisternou. Ovládat takový kolos není vůbec lehké, a to nemluvíme o náročnosti parkování. Dokážete projít všemi levely a stát se mistrem v parkování?
Train 2048
Postřehové hry - 116x
Vezměte si jízdenku na vlak a naskočte na palubu nejzábavnější hry 2048, se kterou jste kdy cestovali. Pomoz strojvedoucímu nakrmit motor vlaku uhlím, aby se mohl prohánět po kolejích a procestovat celý svět! Abyste to dokázali, musíte k sobě přiřadit zapadající číselné bloky. Každá shoda dodá motoru trochu uhlí. Ale vlak stále není na tvůj vkus dost rychlý? Zkuste vytvořit obrovská komba pomocí vlastní šikovnosti nebo mocných vylepšení. Pomocí balónku zvedněte čísla blokující vaše shody nebo hoďte na pole bombu, která způsobí mohutný výbuch. Tak se chopte řízení vlaku, procestujte svět a dosáhněte co největšího vysokého skóre!
Reach for the Sky
Postřehové hry - 20x
V této hře se setkáte se studenty, kteří si udělali z knih velkou zábavu. Místo toho, aby nad nimi dlouhé hodiny sedili a vyčetli z nich moudra, rozhodli se po nich vyskákat co nejvýše do nebe.
Busman Parking 3D
Postřehové hry - 45x
Podle nějaké statistiky se chce každý třetí chlapec stát řidičem autobusu. Představy o tomto povolání jsou jistě krásné. Ovšem praxe je velice náročná. Zkuste si to v této online hře, ve které budete řídit a parkovat velký autobus.
Addup - super chytlavá hra
Postřehové hry - 24x
Addup si určitě oblíbíte. Vaším úkolem je vybrat balónky s čísly tak, aby konečný součet byl vždy 10. Během hry můžete využít i několik bonusových balónků. Pokud některý z balónků doplachtí až k zemi, hra pro vás končí...
Virus Panic Games
Postřehové hry - 30x
Jednoduchá ale velmi zábavná a chytlavá online hra pro všechny hráče. Vaším úkolem bude obklíčit viry nakreslenou medicínou. Jakmile všechny viry pochytáte, postupujete do další úrovně.
hra v Unity3D
Flipnoid
Postřehové hry - 20x
Jednoduchá minihra, která spojuje zábavné prvky klasické retro hry Arkanoid a pinballu. Budete se snažit odrážet míček tak, aby postupně odstřelil všechny krystaly na hrací ploše. Zdoláte všechny herní levely?