Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Rotavios

Hrajete online hru Rotavios

Jednoduchá, ale velmi chytlavá online hra. Ve zdánlivě jednoduchém bludišti musíte navést hvězdičku až do teleportu. Hra se ovládá pouze šipkama. Není to zrovna snadné, protože bludiště se otáčí spolu s vašimi pohyby.

ovládání hry Rotavios

myší, viz instrukce ve hře • 7.2 MB • 3143x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Whack a mole
Postřehové hry - 21x
Tato online hra vyzkouší váš postřeh. Musíte klepnout přes čumák co nejvíce krtků, kteří neustále vystrkují své hlavy z nor.
Fish money
Postřehové hry - 18x
Na začátek téhle výborné plošinovky si budete moci vybrat svoji postavu ze čtyř nabízených. Poté v každém levelu dostanete cílový počet bodů a ten musíte nalovit. Na speciálním lanu máte chapadlo, kterým chytáte mince.
Vinnie Shooting Yard 3
Postřehové hry - 53x
Zábavná online hra, která prověří váš postřeh. Nejprve si vyberte jednu z osmi zbraní, zvolte obtížnost a můžeme začít. Úkolem je v časovém úseku sestřelit všechny figuríny.
Throw paper - trefíte se do koše?
Postřehové hry - 27x
Znáte to. Sedíte znuděně na poradě a už nevíte co by... jako dobré odreagování pak jistě přijde vhod házení papíru do koše. Kolikrát v řadě se trefíte?
Impulse J
Postřehové hry - 19x
V této hře máte za úkol poskládat ze zvláštní hmoty co nejvyšší věž. Máte omezené množství stavebních bloků. Podle výšky stavby se Vám připíše skóre. Dávejte si pozor, aby se Vám před koncem dílo nezřítilo. Není to ani trošku jednoduché.
Magic Well
Postřehové hry - 31x
V magické studni se nachází celá řada různých příšerek a vaším úkolem nebude nic menšího, než objevovat skupinky stejně vypadajících monster a klikat na ně, čímž je odstraníte. Minimální počet příšer v jedné skupince určené pro odstranění je tři. Hra obsahuje pěkný příběhový mód, u něhož se jistě zabavíte.
Shumojong
Postřehové hry - 33x
Originálně pojatý mahjong, ve kterém si trochu procvičíte matematiku. Odebírejte hrací kameny tak, jak jste zvyklí u klasického mahjongu. Ovšem je tu malý rozdíl - hrací kameny musejí mít vždy zadaný součet.
Swap The Dots
Postřehové hry - 60x
Na první pohled poměrně jednoduchá super hra ve stylu spojovaček tří stejných objektů. Je to ale docela chytlavá hra. V každé úrovni splňte požadovaný úkol a spojujte stejně barevné znaky. Dokážete se dostat až do posledního levelu?
hra v Unity3D
City Truck Parking
Postřehové hry - 30x
Zahrajte si několik rozličných parkovací misí ve městě. Vaším úkolem bude zaparkovat náklaďák na předem určená místa. Ovládání je jednoduché, ovšem splnit všechny levely nebude vůbec snadné.
Tuti Fruti Crush Saga
Postřehové hry - 23x
Zábavná spojovačka nejméně tří stejných symbolů. Hra obsahuje 10 úrovní a k tomu, abyste postoupili dál musíte nahrát určitý počet bodů. Proti bude stát časové omezení, takže hledejte kombinace opravdu rychle.
Cups Game - skořápky
Postřehové hry - 33x
Skořápky patří v dnešní době již mezi naprosto klasické hry. V dřívějších dobách patřily skořápky mezi velice časté hazardní hry. Cíl hráče je jednoduchý. Musí přesně sledovat kuličku, kterou skořápkář přehazuje mezi jednotlivými pohárky, aby posléze mohl odhalit, kde se schovává ona kulička. Potřebujete opravdu dobrý postřeh.
Sherwood Shooter 2
Postřehové hry - 33x
Pěkná postřehová super hra s mířením na terč, tentokrát budete mířit na jablko. To má na hlavě udatný zombík, kterému však nebude příliš vadit, pokud to trefíte třeba do oka. Zábavná online hra.
Bowling Alley Defense
Postřehové hry - 20x
Slizké potvůrky se rozhodly zaútočit na bowlingovou dráhu a ukrást vám bowlingové koule. Pokud budete dobře mířit a všechny potvůrky zneškodníte, čeká vás na konci každé úrovně souboj s nějakou známou osobností, kterou byste na bowlingu rozhodně nečekali, např. Larry Bird, Bruce Lee nebo Marilyn Manson.
Let It Glow 2
Postřehové hry - 38x
Let it Glow ve svém druhém díle. Výborná chytlavá gameska, ve které musíte spojit energetické zdroje k žárovce a nechat proud, aby si svobodně tekl :). Tato superhra obsahuje 20 úrovní.
I Love Traffic
Postřehové hry - 30x
Ovládněte svět semaforů. Vašim úkolem je ovládat semafory tak, aby žádné auta nenabouraly. Ze začátku to bude jednoduché, ale postupně bude obtížnost přibývat a vy se s tím budete muset vypořádat. Pusťte se do hry a ukažte, jak šikovní jste.