Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Rotavios

Hrajete online hru Rotavios

Jednoduchá, ale velmi chytlavá online hra. Ve zdánlivě jednoduchém bludišti musíte navést hvězdičku až do teleportu. Hra se ovládá pouze šipkama. Není to zrovna snadné, protože bludiště se otáčí spolu s vašimi pohyby.

ovládání hry Rotavios

myší, viz instrukce ve hře • 7.2 MB • 2612x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Swap The Dots
Postřehové hry - 58x
Na první pohled poměrně jednoduchá super hra ve stylu spojovaček tří stejných objektů. Je to ale docela chytlavá hra. V každé úrovni splňte požadovaný úkol a spojujte stejně barevné znaky. Dokážete se dostat až do posledního levelu?
Apple Season
Postřehové hry - 52x
Ve hře Apple Season se nacházíme v období, kdy se na stromech urodilo velké množství jablek. Tato jablka padají z horní části hrací plochy a vy máte dole košík, do něhož se musíte pokusit pochytat co největší možné množství jablek. Jablka padají občas velkou rychlostí a všechna určitě nestihnete chytit. Celkem spadne sto jablek, kolik jich sklidíte?
Easter Bunny
Postřehové hry - 26x
Najděte si svých pět rozdílů a dostaňte se tak do dalšího kola. V této hře máte Velikonoční motivy, na kterých se stalo pět chyb a vy ty chyby musíte najít. Chce to trpělivost a dobré očka. Hra je vhodná i pro děti.
Fruit Ninja
Postřehové hry - 55x
Proklestěte si cestu na vrchol ve hře Fruit Ninja! Nakrájejte co nejvíce ovoce, aniž byste ho upustili. Získejte tím body a překonejte své nejvyšší skóre! Chcete-li získat ještě více bodů, nakrájejte více druhů ovoce najednou! Ale pozor, nejen ovoce bude čekat na tvůj plátek. Občas se objeví bomby, a pokud je zasáhnete, hra končí. Takže si to naplánujte dopředu a krájejte!
Tattoo artist - vytetujte motivy tetování
Postřehové hry - 22x
Zkusili jste si někdy představit, jak složité je vytvořit vzor tetování? V této minihře to můžete vyzkoušet vlastníma rukama, tedy myší:). Čeká na vás celkem 43 motivů tetování, které prověří vaše schopnosti. Bude z vás mistr tetování, pan Tatér?
Hungry Pirana
Postřehové hry - 230x
Pěkná malá rybička má dneska špatný den - všichni kolem se ji snaží sníst. Jde jenom o to, vydržet co nejdéle živý a předejít dotykům s ostatními rybami. Plavat můžete kamkoli, ale do nekonečna utíkat nemůžete.
Tidy Bubble
Postřehové hry - 41x
Pěkná oddychovka v podobě hry, ve které budete mířit na kuličky na hrací ploše. Trefte další kuličky, které se tím dají do pohybu. Abyste mohli vkročit do další úrovně, tak je nutné aktivovat všechny kuličky.
Icy Candy
Postřehové hry - 3x
V této postřehové hře, která je plná efektů se smažíte na plošinu chytat létající plyšáky.Poté je musíte vypustit do tunelů, ve kterých se nahromadí a poté vám z toho jdou body.K získání bodu musíte zhromáždit vždy tři stejné plyšáky na sebe.
Bioblast
Postřehové hry - 35x
Oddechová záležitost v podobě klonu klasické hry Zuma. Budete vystřelovat barevné viry a snažit se seskupit vždy alespoň trojici stejných virů. Musíte však jednat rychle, protože virový had se rychle blíží...
The Shell Game
Postřehové hry - 37x
Tato hra by se dala považovat za klasiku postřehových her. Pokuste se uhádnout pod kterou skořápku je schovaná kulička. Vždy si můžete určit, kolik peněz, ve kterém kole chcete vsadit. Dokážete vyhrávat?
Android
Postřehové hry - 6x
Skákačka s úžasným nápadem a zpravováním. Všechno je takové úplně malinké, na větších úhlopříčkách se budete ztrácet. Ovládáte svou malinkou postavičkou, máte za úkol se dostat skrz všechny nepřátele na konec levelu.
Orb Eater
Postřehové hry - 28x
Oddychová vesmírná superhra pro načerpání nových sil do práce a trochu relaxu. V roli pilota budete létat vesmírem a sbírat kulatá tělesa. Čím více jich seberete, tím vyšší rychlosti a výšky dosáhnete.
Paths 2
Postřehové hry - 23x
Skvělá hra na chvíle volna, když se potřebujete prostě odreagovat. Kreslíte dráhu pro svoji kuličku, která má za úkol dojet k cíli ve tvaru hvězdy. Na cestě je ale spousta hejblátek, které budete muset včas uhnout.
Underwater Fun
Postřehové hry - 52x
Načerpejte energii u této klasické postřehovky ve stylu Zuma. O co ve hře půjde? Vaším úkolem bude vystřelovat barevné kuličky tak, abyste vytvořili stejnou trojici. Hrajte rychle a nenechte dojít kuličky až na konec.
Calaveras
Postřehové hry - 26x
Jednoduchá postřehovka na spojování tří stejných objektů. Cílem je posouvat lebky tak, abyste vytvořili vedle sebe tři se stejnou barvou. Hra nabízí dost úrovní, které se postupně stávají tvrdým oříškem, ale pokud na to máte, budete úspěšní.