Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Rotavios

Hrajete online hru Rotavios

Jednoduchá, ale velmi chytlavá online hra. Ve zdánlivě jednoduchém bludišti musíte navést hvězdičku až do teleportu. Hra se ovládá pouze šipkama. Není to zrovna snadné, protože bludiště se otáčí spolu s vašimi pohyby.

ovládání hry Rotavios

myší, viz instrukce ve hře • 7.2 MB • 539x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Invention Suspension
Postřehové hry - 30x
Přemisťujte různé předměty a házejte je do připraveného potrubí. V této hře ovládáte vrtulník, díky kterého musíte předmět najít a poté ho připevnit. Nakonec ho musíte odvézt k potrubí a tam ho vhodit. V každém kole přemisťujete jiný předmět.
Fish eat fish
Postřehové hry - 28x
Hra s velmi vysokou náročností která jistě nesedne svátečnímu hráči na baterky. Uvidíte spoustu barevných rybek a jak jistě víte, větší ryba žere menší. Vy musíte pospojovat rybky se stejnou barvou, abyste vytvořili jednu velkou.
Bubble Woods
Postřehové hry - 107x
Bubble Woods - Vstupte do kouzelného lesa a snažte se získat co nejvíce bodů během 60 sekund! Cílem této dynamické hry na principu střílení bublin je spojit tři nebo více bublin stejné barvy, aby praskly. Hrajte chytře a odrazte bubliny od stěn, aby jste dosáhli strategicky důležitých bublin - spadnutí velkých skupin bublin vám může přinést obrovský bodový bonus! Využijte silné boostery k dosažení ještě vyššího skóre a snažte se o nejvyšší možné hodnocení! Hra je navržena tak, aby vyžadovala rychlé myšlení a přesné míření, což z ní činí skvělou výzvu pro hráče všech věkových kategorií. S každým novým pokusem budete objevovat nové strategie a vychytávky, jak efektivně skórovat a zdokonalovat vaše dovednosti. Nezapomeňte sledovat časovač, protože každá sekunda se počítá! Vyzkoušejte si, jak daleko dokážete zajít v tomto čarokrásném lesním dobrodružství.
Crazy Flip
Postřehové hry - 46x
Kdo by jako dítě nehrál bezvadnou hru pexeso. V této online podobě si ji můžete zahrát na počítači, tentokrát jsou kartičky s motivy zvířat. Zapamatujte si obrázky a postupně je po dvojicích obracejte.
Crystal Balls
Postřehové hry - 17x
Sympatická oddechová online hra, ve které se zabavíte při hledání stejně barevných kuliček. Myslíte si, že máte dobrý postřeh na to, abyste nahráli nejvyšší skóre? Vzhůru do hry a ukažte se.
Elsa Jewels
Postřehové hry - 57x
Parádní online gameska, ve které se setkáte s oblíbenými postavami z Ledového království. Jinak se jedná o klasický klon hry Bejeweled. Musíte hledat kombinace stejných krystalů a pokusit se zdolat neuvěřitelných 150 úrovní této hry.
Be A Lovely Winner
Postřehové hry - 33x
Ani se neptáme, zda máte rádi hry na spojování či označování skupinek stejných symbolů. U takových her si odpočine nepochybně každý. V tomto klonu budete odebírat srdíčka. Zvládnete všechny nachystané levely?
Wheels of salvation
Postřehové hry - 5x
Hra s nesmírně originálním nápadem, který si mnozí z vás okamžitě zamilují. Hlavním cílem je dostat svého hrdinu nahoru z podzemí, k tomu budete používat různá ozubená kolečka, na které budete skákat.
Blackbeards Assault
Postřehové hry - 5x
Této hře nechybí akce ani příběh. Budete se mstít pirátům za smrt vašeho otce. Přemozte velkého hada, který je z barevných kuliček. Střílejte do něj další kuličky tak, aby jste spojili tři stejně barevné kuličky a ony zmizely.
Super Ball
Postřehové hry - 28x
Vynikající zábavná hra. Vašim úkolem je dopravit kuličku v bludišti až do cíle. Dokážete projet bludištěm v co nejkratším čase a přitom nespadnout do díry? Není to tak jednoduché, jak to vypadá, kulička je celkem neposedná. Pusťte se do hry a ukažte, co ve Vás je.
Run Run Hamster
Postřehové hry - 29x
Jednoduchá skákačka s buclatým křečkem v hlavní roli. Vaším úkolem je doskákat až k vaší milované křeččici, která je však kdesi daleko za spoustou nejrůznějších překážek.
Dancing Santa Claus
Postřehové hry - 32x
Santa Claus musí být v nejlepší formě, aby mohl správně a včas doručit všechny vánoční dárečky do všech domácností. Všechny děti světa už se na dárečky jistě těší. Santa má před velkou akcí zajímavý fyzický trénink, jen se podívejte.
Alpha Attack
Postřehové hry - 29x
Postřehová a dovednostní minihra od Miniclip. Na vaše městečko padají zničující bomby. Vy je v roli obránce musíte ničit tak, že na klávesnici stisknete příslušné písmenko, které má bomba na sobě.
Let It Glow 2
Postřehové hry - 34x
Let it Glow ve svém druhém díle. Výborná chytlavá gameska, ve které musíte spojit energetické zdroje k žárovce a nechat proud, aby si svobodně tekl :). Tato superhra obsahuje 20 úrovní.
Hit the looser
Postřehové hry - 27x
Zvláštní a originální hříčka, ve které budete vystřelovat svoji bílou kuličku proti té oranžové, která se vám pořád pošklebuje. Podle toho, jak ji zasáhnete také dostanete odpovídající skóre, tak miřte přesně.