Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Rotavios

Hrajete online hru Rotavios

Jednoduchá, ale velmi chytlavá online hra. Ve zdánlivě jednoduchém bludišti musíte navést hvězdičku až do teleportu. Hra se ovládá pouze šipkama. Není to zrovna snadné, protože bludiště se otáčí spolu s vašimi pohyby.

ovládání hry Rotavios

myší, viz instrukce ve hře • 7.2 MB • 74x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Antarctic Expedition Mahjong
Postřehové hry - 18x
Ukažte co ve vás je a jaký máte postřeh v této pěkné superhře ve stylu mahjongu. Tentokrát je celá hra laděna do chladného stylu za polárním kruhem. Snad vám u hraní nezamrzne mozek a dobře se pobavíte.
hra v Unity3D
Archer Forever
Postřehové hry - 25x
Prožijte několik chvil ve středověku kdesi na bohem zapomenutém místě a procvičte si své lukostřelecké dovednosti. Máte všechny dovednosti nutné k ovládání luku a k perfektní mušce? Zadržte dech, dobře zamiřte a zbytek nechte na ostrém šípu.
Bubble Mix
Postřehové hry - 37x
V této zajímavé postřehové webovce na vás čeká celkem 20 náročných úrovní. Cílem je tvořit trojice stejných bublinek. Ovšem není to tak snadné, jak by se mohlo zdát. Dobře promýšlejte tahy.
Honey Bees
Postřehové hry - 12x
Vyzkoušejte si práci včelařky v roli mladé dívky. Dobrosrdečná dívka se snaží získat co nejvíce medu, který potom prodá a peníze věnuje místní škole na učebnice. Pomůžete jí z jejím ušlechtilým nápadem?
Remote Control
Postřehové hry - 31x
Postřehová online hra s pěknou zábavnou grafikou. Měli byste se věnovat plnění domácího úkolu, ale vám se chce spíš sledovat televizi, kde se promenádují sličné slečny. Podaří se vám mrknout na televizi aniž byste byli chyceni?
YetiSports - Orca Slap
Postřehové hry - 25x
V druhém dobrodružství Yetiho a Pingu se podíváme za sněhem a ledovci. Tentokrát je vaším úkolem trefit tučňáka sněhovou koulí tak, aby se co nejlépe zabodl do terče ve sněhovém ledovci. Polohou myši určíte, jakým směrem Yeti vyšle sněhovou kouli. Hodně chytlavá online hra.
Invention Suspension
Postřehové hry - 26x
Přemisťujte různé předměty a házejte je do připraveného potrubí. V této hře ovládáte vrtulník, díky kterého musíte předmět najít a poté ho připevnit. Nakonec ho musíte odvézt k potrubí a tam ho vhodit. V každém kole přemisťujete jiný předmět.
Run Run
Postřehové hry - 21x
Právem je všeobecně známo, že v jednoduchosti je síla (krása). Tato hra je jednoduchá, přesto však na úrovni. Proskákejte všechny levely a dostaňte se na konec hry v rekordním čase! Obtížnost se pořád zvyšuje.
Fruita Swipe 2
Postřehové hry - 30x
Perfektní gameska pro oddych nejen v kanceláři. Druhý díl vydařené hry přináší několik novinek. Jinak je cíl hry jasný - myší označujte stejné objekty a snažte se vytvořit co nejdelší skupinku. Podaří se vám zdolat všechny úrovně?
Elite Base Jump
Postřehové hry - 2x
Pokračování oblíbené hry Base Jumping. Vaším úkolem je bleskově zareagovat na start, poté nechat postavičku rychle padat a ve vhodný moment otevřít padák.
Pixel Dot
Postřehové hry - 32x
Následující hra je velice zajímavá, protože v sobě kombinuje hru postřehovou a logickou. Musíte si totiž dávat dobrý pozor, aby vámi ovládanou tečku někde nepřekvapil nepřítel nebo nepěkně postavená zeď a přitom musíte vymýšlet, jak by se dalo dostat k zelené tečce. Hra má jednoduchou grafiku, které se k ní ovšem perfektně hodí.
Pengu Slide
Postřehové hry - 57x
"Klouzejte, abyste přežili, a létějte, abyste prosperovali ve hře Pengu Slide - nejlepší dobrodružné hře s tučňáky! Připojte se k našemu roztomilému tučňáčímu hrdinovi na napínavé jízdě po ledových svazích, kde vás čekají různá nebezpečí. Sledujte své okolí, protože v patách vás má lavina a je jen na vás, abyste obratně zvládli terén a klouzáním, skákáním a létáním se dostali do bezpečí. Staňte se mistrem přežití a ukažte svou obratnost v této náročné hře! Ale pozor, jen jeden špatný pohyb může pro vašeho opeřeného kamaráda znamenat jistou zkázu! V hře Pengu Slide budete sbírat ryby a posilovat se, zatímco se budete snažit uniknout lavině. Zažijte vzrušení, které vám bude bušit srdce, když budete unikat z nebezpečných situací a budete se snažit dosáhnout co nejvyššího skóre. Díky snadno naučitelnému ovládání a návykové hratelnosti je hra Pengu Slide ideální pro hráče všech věkových kategorií a úrovní dovedností. Navíc si užijete skvělou grafiku a zábavnou hudbu, které vás vtáhnou do světa ledových svahů a tučňáků. Tak na co ještě čekáte? Připněte si sněžnice a připojte se k dobrodružství ve hře Pengu Slide - nejúžasnější hře na bloku!! Zkuste své schopnosti a uvidíte, jestli se stanete opravdovým mistrem ledových svahů."
Monopoly Money Wars
Postřehové hry - 27x
Hra, která spojuje herní principy oblíbené stolní hry Monopoly a originální skákačky. Podle hodu kostky se rozhoduje o vašich dalších krocích v této plošinovce. Vedle toho budete také sbírat zlaťáky.
Dancing Santa Claus
Postřehové hry - 27x
Santa Claus musí být v nejlepší formě, aby mohl správně a včas doručit všechny vánoční dárečky do všech domácností. Všechny děti světa už se na dárečky jistě těší. Santa má před velkou akcí zajímavý fyzický trénink, jen se podívejte.
Diamond Rush 2
Postřehové hry - 32x
Zničte šperky novým a ohromujícím způsobem ve hře Diamond Rush 2! Stejně jako ve hře Diamond Rush porazíte čas a zničíte co nejvíce drahokamů. Tentokrát však můžete objevit až 5 planet a překonat 15 úrovní. Čím dál se dostanete, tím je to těžší, takže dosáhněte co nejvyššího komba! Plánujte dopředu a staňte se ve hře Diamond Rush 2 opravdovým maniakem na drahokamy!