Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Rotavios

Hrajete online hru Rotavios

Jednoduchá, ale velmi chytlavá online hra. Ve zdánlivě jednoduchém bludišti musíte navést hvězdičku až do teleportu. Hra se ovládá pouze šipkama. Není to zrovna snadné, protože bludiště se otáčí spolu s vašimi pohyby.

ovládání hry Rotavios

myší, viz instrukce ve hře • 7.2 MB • 1138x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Nurse Slacking
Postřehové hry - 34x
Pěškná postřehovka s pěknou dávkou humoru a hezké grafiky. Budete hrát v roli mladé znuděné sestřičky, která vymýšlí vše možné, jen aby nemusela pracovat. Takže na vás čekají flákací činnosti v podobě psaní sms či závody s pacienty. Jen vás nesmí vidět doktor, to by bylo zle.
Poke Bubbles
Postřehové hry - 36x
Tahle hra je klonem hry Bubbleshooter, ovšem tentokrát v motivu Pokémonů. Vystřelujte pokemony a snažte se tvořit alespoň trojice stejných. Čím větší kombinace, tím více bodů. Dokážete odstranit všechny pokémony z hrací plochy?
Save Me 2
Postřehové hry - 11x
Budovy jsou v jednom ohni a uvnitř je plno nevinných lidí a zvířat. Chytejte vyskakující lidi, zvířata a různé bonusy. Dejte pozor na bomby a na některá velká zvířata (slon, lev).
Fruita Crush
Postřehové hry - 118x
Skvělá online hra ve stylu spoj tři stejné symboly. A pokud jde o symboly, tak tentokrát to bude šťavnaté ovoce. Hledejte lepší kombinace (4 a více stejných), využívejte bonusy a zkuste zdolat všech 100 levelů.
Cyber mice party 2003
Postřehové hry - 6x
Vašim úkolem v této vynikající hře je dostat všechny myšky do cíle, který představuje sýr. Nápomocné Vám budou různé předměty, díky kterým můžete myšky směrovat. Pusťte se do hry a ukažte, co ve Vás je.
Ben 10 Longbow
Postřehové hry - 36x
Máte rádi střelbu z luku? Myslíte, že se trefíte na dlouhou vzdálenost do terče? Vyzkoušejte si svůj postřeh a odhad v této parádní hře s Ben 10 hrdinou. Opět budete válčit s monstry, která chtějí ovládnout svět.
Jelly Cannon
Postřehové hry - 37x
Parádní super hra, ve které budete z děla vystřelovat cosi co vypadá jako želé. Hra obsahuje velké množství úrovní. Zpočátku jsou velmi snadné, ovšem postupem času náročnost docela rychle roste.
hra v Unity3D
Best Bus 3D Parking
Postřehové hry - 20x
Jste fanoušky řízení a parkování vozidel? V této hře si užijete obojí. Budete řídit autobus a snažit se ho přesně zaparkovat na vytyčené místo. Hra je v pěkné 3d grafice a nepochybně vás zaujme. Takže vzhůru za volant.
Addup - super chytlavá hra
Postřehové hry - 24x
Addup si určitě oblíbíte. Vaším úkolem je vybrat balónky s čísly tak, aby konečný součet byl vždy 10. Během hry můžete využít i několik bonusových balónků. Pokud některý z balónků doplachtí až k zemi, hra pro vás končí...
Disco Ball
Postřehové hry - 29x
Tahle hra je výborný důkaz toho, že i hry s primitivním nápadem můžou být až neskutečně zábavné. Myslíte si, že dokážete se svým zeleným kolečkem ovládnout celou plochu a udržet si území? Proti vám půjde modrý a lehké to zrovna nebude.
Winx Club Zuma
Postřehové hry - 36x
Maličké víly z klubu Winx se dostávají do poměrně nepříjemné situace, se kterou jim musíte pomoci! Přijíždějí nebezpečné kuličky, kterých se potřebujete zbavit za každou cenu. Kuliček se zbavujete přiřazováním k jiným, aby daly dohromady vždy minimálně trojici stejné barvy. Nedopusťte, aby kuličky dojely až na konec cesty.
Redneck vs Zombies
Postřehové hry - 49x
Pěkná obranná super hra, ve které budete bránit jednoho vidláka. Na něj útočí hordy nemrtvých zvířat. Vlny útočníků se na vás řítí, takže na nic nečekejte, chopte se zbraně a snažte se zombíky zastavit. Ve hře nechybějí nejrůznější vylepšení zbraní a doplňků.
Penalty Fever
Postřehové hry - 41x
Výborná a chytlavá online hra pro milovníky fotbalu. Zvolte si svůj tým a prokažte své mimořádné schopnosti. Budete střílet penalty, ale také budete chytat coby brankář. Hra je sice jednoduchá, ale velmi pěkně hratelná.
Pokemon Diamond
Postřehové hry - 38x
Pěkná spojovačka ve stylu oblíbených Pokémonů. Jak už to v podobných hrách bývá, budete hledat stejně barevné dílky a snažit se je spojit do trojic. Tím se postupně hrací pole čistí a před vámi se ukazuje obrázek Pokémona.
Sharpshooter Fair
Postřehové hry - 23x
Jednoduchá minihra Sharpshooter Fair je vhodná především pro menší děti. Vaším úkolem je sestřelit zvířátka co nejrychleji to půjde. Navíc je důležité zasáhnout terčík. Zvířata s bílou vlajkou nesmíte za žádných okolností trefit. Hra se ovládá pouze myší.