Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

1000 Blocks

Hrajete online hru 1000 Blocks

Náročná logická online hra, ve které budete na hrací plochu umisťovat různé obrazce složené z kostiček. Cílem je složit objekty tak, aby se vytvořila nepřerušená svislá nebo vodorovná řada.

ovládání hry 1000 Blocks

myší, viz instrukce ve hře • 89x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
The Bank Robber
Logické hry - 17x
Někdy může být zábava hrát i za druhou stranu zákona, o čemž vás dnes jistě přesvědčím. Se svými parťáky plánujete provést velkou bankovní loupež, která se neobejde bez obrovské přípravy. Prozkoumejte plány a hurá do akce.
Beetle Ju Adventures
Logické hry - 69x
Logická online hra  s drobným poletujícím hmyzem v podobě mušek. Ty musíte dostat do domečku, který je však zdánlivě nedostupný a musíte překonat řadu překážek. Překážky v podobě kamenů jednoduše přesuňte, ovšem trochu u toho myslete, abyste si cestu na dobro nezablokovali.
Meeblings
Logické hry - 22x
Malé kulaté postavičky s nakreslenými obličejíky se vydávají na výpravu, při níž potřebují zvládnout cestu přes různé překážky. Vezmete si na starost některého z velitelských tvorů, který svým křikem dokáže přesunout všechny panáčky. Potřebujete vždycky dostat k východu stanovený počet příšerek. Celkem se připravte na padesát úrovní.
Monkey GO Happy - Xmas Time!
Logické hry - 156x
Neúnavné opičky jsou zpět, tentokrát ve vánočním speciálu. Udělejte všechno proto, aby se opičky rozveselily v této náramně božské logické hry. Znáte všechny Monkey Go Happy hry na našem webu? Zkuste úplně všechny a rozhodněte, který díl je nejlepší. Bude to tento vánoční?
Blob Thrower
Logické hry - 96x
Perfektní gamesa, ve které budete střílet z děla a snažit se spojit oranžové slizáčky. Cílem je při každé úrovni použít co nejmenší počet koulí (výstřelů). Jsme zvědaví, zda se vám podaří zdolat všechny důmyslně navržené levely.
Peg Solitaire
Logické hry - 150x
Peg Solitaire je další z řady jednoduchých logických her, od kterých se jen tak neodtrhnete. Cílem je vyskákat všechny kameny na ploše tak, aby zbyl pouze jediný. Každá úroveň je omezena časem a náhodně vygenerována.
Pearls Before Swine 2
Logické hry - 16x
Vašim úkolem v této hře je sbírat perly ze soupeřovy ruky. Můžete jich sebrat kolik chcete, ale nikdy nesmíte sebrat v jednom kole perly z různých řad. Dejte si pozor, aby jste si nevzali poslední perlu. Pokud na Vás zbyde poslední perla, prohráváte.
Bubbles Game
Logické hry - 40x
Klasické ztvárnění jedné z nejoblíbenějších her - Bubble Shooteru. Úkolem v této logicko postřehové minihře je odstranit všechny bublinky dříve než dojdou až na konec hracího pole. Hodně chytlavá online hra.
Ghost Trix
Logické hry - 7x
Přeměňte barvu těchto kuliček a snažte se je dostat pryč z plochy. Když bude mít kulička stejnou barvu, jako to, na čem stojí, tak se propadne. Musíte pro to na tohle všechno logicky, jinak se vám to nemusí podařit.
Cargo Bridge
Logické hry - 89x
Skvěle hratelné online hra na přemýšlení. Vaším úkolem je postavit most tak, aby vaši dělníci mohli sebrat věci na druhé straně. Myslíte, že máte na to, stát se vedoucím hráčem v tabulce nejlepších?
Impale 3
Logické hry - 57x
Poněkud brutální superhra, ve které bude vaším herním úkolem ničit zombíky. Na výběr máte dostatek zbraní a předmětů, které dokáží nadělat pěknou paseku. Máte na to, abyste zdolali všechny levely?
7 Words
Logické hry - 110x
Pěkná html5 hra, ve které je vaším úkolem nalézt slovo, které složíte z jeho písmenkových fragmentů. Můžete využít i drobné nápovědy. Ačkoliv je hra v angličtině, určitě pro vás nebude problém slova odhalit. Čeká na vás neuvěřitelných 777 úrovní.
hra v Unity3D
Janies Sketchbook
Logické hry - 57x
Tato hra byla inspirována skutečným poměrně smutným příběhem Jennie Ann Crecente. Když jí bylo 18 let, tak byla střelena jejím expřítelem. Posléze vznikla organizace, která má za cíl potírat násilí u mládeže. Také stojí za touto zajímavou online hrou, ve které budete řešit problémy s přítelem.
Professor Fizzwizzle
Logické hry - 17x
Tato hra vás seznámí se slavným profesorem, který vynalez teleportér živé hmoty. Vydejte se s ním na dobrodružné putování z jednoho místa do druhého. Při tom divném cestování mu pomáhejte řešit problémy.
Coolsonian escape
Logické hry - 15x
Scooby Doo je jak na filmové scéně, tak na poli her jistě legenda. Pomůžete mu i tentokrát vyřešit úspěšně všechny záhady a projít celou hrou? Předem vás varuji, že o strach nebude nouze, i o zapeklité hádanky.