Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Fancy Pants Adventure World 2
sponzorované odkazy

Fancy Pants Adventure World 2

Hrajete online hru Fancy Pants Adventure World 2

Pokračování úspěšné superhry Fancy Pants Adventure. Opět se setkáme s naším hrdinou a opět budeme skákat v bludišti, sbírat bonusy a hlavně se vyhýbat nebezpečným pavoukům. Hra se ovládá šipkama, skok je klávesou S. Hra má téměr 9 MB, proto její načítání může být delší.

ovládání hry Fancy Pants Adventure World 2

myší, viz instrukce ve hře • 8.99 MB • 1783x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Castle Cat 2
Arkády - 33x
V tomhle díle naší oblíbené zábavné hříčky Castle Cat budete tropit vylomeniny v slunném rajském Miami. Naše hrdinka s dělem na věžičkovité hlavě má znovu dobrou náladu a chce se jí proběhnout - pomůžete jí?
Soap Bubble - luxusní návykovka
Arkády - 39x
Soap Bubble je hodně chytlavá superhra. Nejde o nic převratného. Vlastně jen provázíte mýdlovou bublinu bludištěm. Potíž je v tom, že se nesmíte dotknout žádných překážek, jinak... ano, správně, jinak bublina praskne :). Hra se ovládá šipkama. Chce to pevné nervy a trpělivost.
Go Paris Hilton
Arkády - 37x
Známá nepříliš rozumná blondýna Paris Hilton se dala na sportování. V této běžecké online hře bude vaším úkolem vést Paris přes překážky. Nebude to vůbec snadné.
Never Lose Rope
Arkády - 26x
S hlavním hrdinou hry Never Lose Rope se podíváte do zvláštně vypadajícího světa. Postavička se pohybuje a má k dispozici lano, se kterým se dokážete dostat na určité typy povrchů. Cestou potřebujete posbírat hvězdičky, za které následně získáte určitý počet bodů. Na cestě do cíle se nachází celá řada překážek.
hra v Unity3D
Away From Home
Arkády - 59x
Hezky zpracovaná online hra, ve které budete v roli malé dívky sbírat různé předměty a nosit je zvířatům. Pěkná grafika, skvělá hratelnost, dlouhá herní životnost.... a super zábava. Hra je v Unity3D.
Super Doggy
Arkády - 26x
Pejskové patří mezi oblíbená zvířátka, čehož využívají i autoři hry s názvem Super Doggy, aby přilákali hráče na svůj výtvor. K ovládání si vezmete superhrdinu ze zvířecí říše, kterým není nikdo jiný, než nadaný pes. Zlotřilý nepřítel unesl štěňátka, která potřebují vysvobodit, o což se postaráte právě se super psem.
Canabalt
Arkády - 34x
Hlavní hrdina hry Canabalt se ocitne v poměrně nekomfortní situaci. Pobíhá zděšeně po střechách budov a přitom se musí vyhýbat nejrůznějším překážkám a nástrahám. Budovy na sebe samo sebou nenavazují, takže je nutné si dobře vyměřit skok, aby se hlavní hrdina někde nerozplácnul o roh budovy či nespadl do propasti.
Never More 2
Arkády - 40x
Pokračování pěkné skákačky, ve které je vaším úkolem proskákat se do další scény. Tentokrát je to o něco těžší, neboť často budete dumat, kudy a kam skočit. Hra se ovládá šipkama a mezerníkem, občas se nebojte na něco kliknout.
Vex 2
Arkády - 43x
Zajímavá arkáda Vex se dočkala i druhého pokračování. Opět se ujímáte hlavního hrdiny, který dokáže zajímavé kousky. Nacházíte se v poměrně nepřátelském prostředí, protože všude v okolí najdete nebezpečné pasti a překážky, s nimiž si budete muset na svojí cestě poradit. Cestou narazíte na užitečné checkpointy, k nimž se vrátíte v případě špatné akce.
Weirdville
Arkády - 36x
Už název napovídá, že půjde o velice divnou záležitost. A opravdu, tahle hra se vymyká klasickému pojetí skákačky. Levely jsou velice rozsáhlé, všechno je minimalistické a vy si budete lámat hlavu jak se skrz ty místnosti dostat.
OCD Dreambot
Arkády - 33x
Pěkná plošinovka s robotem v hlavní roli. Ten má neustálé nutkání zavírat všechny dveře v okolí předtím než mu dojde energie a usne. Usnout nesmí, protože ho prohánějí zlé noční můry. Vyřešte společně s robotem 10 náročných levelů této hry, která vám zavaří mozkovnu.
Lengendary Monk
Arkády - 62x
Perfektní gameska s bojovníčkem, který se nebojí opravdu ničeho. A má výtečné bojové schopnosti. Vaší misí je ochránit shaolinský klášter před temnými mnichy, kteří se jej rozhodli obsadit. Vpadněte přímo do boje.
Sonic Moto Adventure
Arkády - 22x
Oblíbená postavička dětských her Sonic je zpět v nové gamesce pro všechny malé hráče. Klasická arkáda, ve které budete překonávat překážky na cestě k cíli. Snažte se o co nejvyšší skore, dostaňte se mezi nejlepší.
Reverse Boots
Arkády - 34x
Drak unesl princeznu a rytíř se jí vydal na pomoc. Cestou potkal čaroděje, kterého obklíčila skupina hladových vlků. Rytíř čaroději pomohl a ten mu za odměnu daroval neuvěřitelně rychlé boty, díky nimž se za princeznou může dostat. Pomozte rytíři v jeho bláznivé cestě za osvobozením princezny ze spárů draka.
Go Go Plant
Arkády - 510x
Go Go Plant vypadá jako poměrně netradičně zpracovaná hra. Dostanete možnost ovládat květináč s rostlinou uvnitř, který ovšem dokáže pochodovat, poskakovat a vrtat se v zemi. Cestou se pokuste posbírat různé bonusy a dostaňte se co nejdále to jenom půjde. Rozhodně to nebude snadné, protože v cestě stojí spousta překážek.