Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Fancy Pants Adventure World 2
sponzorované odkazy

Fancy Pants Adventure World 2

Hrajete online hru Fancy Pants Adventure World 2

Pokračování úspěšné superhry Fancy Pants Adventure. Opět se setkáme s naším hrdinou a opět budeme skákat v bludišti, sbírat bonusy a hlavně se vyhýbat nebezpečným pavoukům. Hra se ovládá šipkama, skok je klávesou S. Hra má téměr 9 MB, proto její načítání může být delší.

ovládání hry Fancy Pants Adventure World 2

myší, viz instrukce ve hře • 8.99 MB • 852x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Hello Worlds!
Arkády - 28x
Ze začátku hry si projdete přes několik míst, kde se dozvíte něco málo k základním principům hry. S podivuhodně vypadajícím tvorem se podíváte do světa, kde potřebujete posbírat mince. V každé z misí byste měli získat všechny hvězdičky a hlavně postupovat rychle. Snažte se pokaždé dostat do výstupních dveří.
Bittu Bomber
Arkády - 57x
Bomberman pro děti. Tak by se také dala nazvat hra Bittu Bomber. Ve hře se budete pohybovat za pomocí šipek a mezerníkem pokládat bomby. Zničte co musíte!
Ragdoll Flash 2
Arkády - 45x
Ve druhém pokračování hry s názvem Ragdoll Flash se ocitnete tváří v tvář nepřátelům, kteří by vás chtěli zlikvidovat. Proti nim ovšem máte nabitou zbraň, s níž umíte celkem slušně zacházet. Procházejte jednotlivé úrovně a snažte se najít místo, kudy by se dalo projít do další fáze hry. Musíte občas i přemýšlet, jak dál.
Vertical Drop Heroes
Arkády - 31x
Zlotřilí goblini unesli princeznu a aby toho nebylo málo, tak se jim podařilo zároveň uvěznit všechny slavné hrdiny do ocelových klecí, takže teoreticky nemá princeznu kdo osvobodit. Jediný, kdo by se mohl pokusit o záchranu princezny, je hlavní hrdina hry s názvem Vertical Drop Heroes. Když osvobodíte hrdinu, můžete ho využívat.
Juicy Bazooka
Arkády - 37x
Vydejte se na strastiplnou cestu plnou pomsty. Začněte hned první úrovní, dobře namiřte svou silnou bazuku a sejměte všechny zloděje. Počet střel je omezen, takže velmi dobře promýšlejte kam vystřelíte.
My Perfect Scarf Make Up
Arkády - 44x
Snažte se s tímto králičkem posbírat veškeré jídlo, abyste přežili do dalších úrovní. V horní části hry vidíte, že vám jídlo ubývá a vy ho musíte stále doplňovat. Tak se snažte udělat vše, co bude ve vaších silách.
Jamal
Arkády - 51x
V této skvělé skákací hře hrajete za brouka Jamala, se kterým musíte posbírat všechno ovoce, které se nachází v každém kole. Dávejte si velký pozor, aby jste nespadli do propastí. Můžete se také podobně jako spiderman zachytávat různých okrajů.
Jump and Glide
Arkády - 16x
Staňte se malým chlapcem a vyhýbejte se všem překážkám, které jsou na Vás nachystány v jednotlivých kolech. Dávejte si pozor na své životy. Jistě Vás tato skvělá hra zaujme, takže se do toho pusťte a ukažte, co ve Vás je.
Gizmo Christmas Rush
Arkády - 885x
Těšíte se na Vánoce stejně tak jako náš oblíbený hrdina Gizmo? V dnešní hře si můžete užít vánoční atmosféru při jízdě na motorce a překonávání překážek. Čeká na vás sice jen 9 úrovní, zato jsou však poměrně těžké.
hra v Unity3D
Fishing Maniac!
Arkády - 430x
Originální hra se zvířaty. V tomto případě budete hrát za červíka, který se vydal chytat rybky. Je to na hlavu postavené, ale hra je to opravdu zábavná a dobře hratelná. Takže se pusťte do hry a hurá na rybky.
Go Go Plant 2
Arkády - 51x
Poměrně oblíbená skákačka s názvem Go Go Plant se dočkala druhého pokračování. Můžete se těšit na pobíhání s rostlinou v květináči po okolí. Musíte se pokusit dosáhnout nějakého vzdáleného bodu. Očekávejte různá vylepšení oproti minulému dílu, samozřejmostí jsou nové mise nebo třeba nový hudební podklad.
Hyper Square - ven z bludiště
Arkády - 15x
Probudili jste se v neznámém bludišti plném nástrah. Nemáte vůbec ponětí, kde jste a jak jste se tam dostali. Pouze si vzpomínáte, že jste minulou noc vypili pár piv... Dostaňte se z bludiště dřív, než vás lapí některá z pastí.
Ben 10 Toxic Hazard
Arkády - 22x
Doktor Russ právě pracuje na vývoji nové radioaktivní zbraně. Ben 10 je však rázně proti tomu, což nás přivádí k vašemu úkolu. Tím není nic menšího, než zničení zlého doktora Russe.
hra v Unity3D
Angry Gran Run India
Arkády - 32x
Nazlobená babuša je tu s dalším pokračováním oblíbené hry. Tentokrát se podíváme do Indie. Opět budete proskakovat překážky a snažit se co nejrychleji posbírat zlaté mince a další předměty. Nezapomeňte si zahrát i další díly (Halloween, Cairo, Christmas Village a první díl).
Frog Dares
Arkády - 32x
Ve světě zvířat se nachází celá řada zajímavých tvorů, o čemž se můžeme přesvědčit díky hře Frog Dares. Stanete se malou žabičkou, která se vydává na cestu. Po cestě sbírejte všechny možné penízky. Na začátku hry dostanete všechny potřebné informace od hnědé žáby. Užijte si všechny epizody. Požírat můžete i nebezpečný hmyz.