Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Fancy Pants Adventure World 2
sponzorované odkazy

Fancy Pants Adventure World 2

Hrajete online hru Fancy Pants Adventure World 2

Pokračování úspěšné superhry Fancy Pants Adventure. Opět se setkáme s naším hrdinou a opět budeme skákat v bludišti, sbírat bonusy a hlavně se vyhýbat nebezpečným pavoukům. Hra se ovládá šipkama, skok je klávesou S. Hra má téměr 9 MB, proto její načítání může být delší.

ovládání hry Fancy Pants Adventure World 2

myší, viz instrukce ve hře • 8.99 MB • 2340x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Steel Jack Level Pack
Arkády - 37x
Vydařená arkádová gameska s rytířem, který si s pomocí svého meče musí poradit s mozkolačnými zombíky. Podaří se vám hru dokončit s nejlepším skóre? Přidáte si hru mezi oblíbené? A pokud se vám líbí, určitě ji sdílejte na Facebooku.
Kit and the Octopod
Arkády - 36x
Kit se vydává na dobrodružnou výpravu a společnost mu bude dělat Octopod. Do cesty se dvojici hrdinů postaví celá řada nepřátelských postaviček, takže se musíte bránit. Nezapomeňte po cestě posbírat všechny mince, za což získáváte bodové ohodnocení. Na začátku si můžete upravit hlavního hrdinu k obrazu svému.
Neon Tower
Arkády - 50x
V Neonové věži překonávejte nekonečné překážky! Otáčejte věží tak, aby míč překonal všechny překážky a získal co nejvyšší skóre. Propadněte se několika úrovněmi, abyste získali dostatečnou hybnost a snadno prorazili překážky. Delší pády tě odmění ještě větším počtem bodů, tak si to nenech ujít! Ale pozor! Červené překážky tvůj míč rozbijí, pokud nebudeš mít dostatek síly na jejich proražení! Zažijte tento nový retro hit a dostaňte se co nejdále!
Tarzan and Jane: Jungle Jump
Arkády - 38x
Příběh o Tarzanovi a jeho dívce Jane je známý a kromě knižního zpracování se dočkal i předělávky do filmové podoby nebo verze v rámci počítačového světa. Vyzkoušet si můžete osudy Tarzana, který se snaží posbírat drahocenné drahokamy, aby je mohl darovat své milované Jane k prvním výročí. Dávejte na Tarzana dobrý pozor.
Beggars
Arkády - 35x
Zkuste tuhle povedenou skákačku pro dva hráče. Hra nabízí nejen skvělou hratelnost, ale také super grafiku, která vás dozajista potěší. Coby dva neandrtálci budete překonávat nejrůznější překážky.
Fluffy Rescue Level Pack
Arkády - 35x
Zábavná logická online hra, ve které je vaším úkolem zachránit roztomilého Fluffyho před zkázou. Klikejte na předměty a vyřešte všechny překážky a hádanky.
Kick Out Miley
Arkády - 60x
Zábavná online gameska, ve které ztrestáte zpěvačku a herečku Miley Cyrus. Jednoduše ji vystřelte a snažte se, aby doletěla co nejdále. Pokud vás Miley příliš neoslovuje, je to ideální hra pro vyjádření vašich sympatií. Například pomocí kladiva.
Yuko 2
Arkády - 17x
Ve hře Yuko 2 je vaším úkolem projet co nejrychleji trať, posbírat veškeré bonusy, pokud možno do ničeho nenabourat a v časovém limitu přijet do checkpointu. Pokud se někde zaseknete a nestihnete přijet včas, vašeho vědce unesou mimozemšťané. Autíčko se ovládá šipkama, mezerníkem střílíte.
Onomastica
Arkády - 14x
Onomastica je opravdu netradiční hra, ve které si vezmete do rukou osudy malého panáčka, jenž se ocitnul v naprosto podivném světě, kde se nachází velká písmenka, přes které se potřebujete dostávat. Najděte různé způsoby, jak by se daly překážky překonat, aby se panáček mohl volně ve světě pohybovat.
Birdy Rush
Arkády - 45x
Pěkná oddychová html hra s ptáčkem, kterého budete ovládat a vyhýbat se padajícím krabicím. Ptáček se ovládá myší nebo směrovými klávesami. Musíte s ptáčkem uhýbat před krabicemi a postupně lézt až nahoru. Po každém levelu na vás čekají vylepšení.
Gogo! Adventure
Arkády - 18x
Malý chlapec objevil mapu, která by ho měla zavést na poměrně zajímavé místo, a proto se vydá po stopách značek na mapě. Pomozte mu v jeho cestě a dbejte na jeho bezpečnost. Hra je rozdělená do celé řady jednotlivých úrovní, kdy se obtížnost postupně navyšuje, takže se musíte pořádně ohánět, aby se hrdinovi nic nestalo.
Hello Worlds!
Arkády - 30x
Ze začátku hry si projdete přes několik míst, kde se dozvíte něco málo k základním principům hry. S podivuhodně vypadajícím tvorem se podíváte do světa, kde potřebujete posbírat mince. V každé z misí byste měli získat všechny hvězdičky a hlavně postupovat rychle. Snažte se pokaždé dostat do výstupních dveří.
Jumping Bananas
Arkády - 32x
Klasická skákačka, ve které v roli malé opičky sbíráte banány a různé bonusy. Hra se ovládá šipkama, skok je mezerníkem, vyšší skok je dvojitým mezerníkem. Vyhýbejte se pavoukům, vosám, ježkům a dalším potvorám. Po každém skoku vám ubyde trochu energie, tak se nevyskákejte ;-).
Castle Run
Arkády - 1459x
Zahrajte si supr skákačku se smypatickou obludou, která hledá cestu z hradu. Utíkejte rychle, sbírejte rozházené penízky a hlavně se vyhýbejte zlým duchům, kteří vás mohou připravit o život.
Barnyard Balloon
Arkády - 19x
Sice obyčejně ovce ani krávy nelétají, v této hře je to přesto možné. Samozřejmě nemají křídla, a tak k létání používají balonky - a primárním úkolem našich zvířátek je všechny balonky soupeřům popraskat.