Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Fancy Pants Adventure World 2
sponzorované odkazy

Fancy Pants Adventure World 2

Hrajete online hru Fancy Pants Adventure World 2

Pokračování úspěšné superhry Fancy Pants Adventure. Opět se setkáme s naším hrdinou a opět budeme skákat v bludišti, sbírat bonusy a hlavně se vyhýbat nebezpečným pavoukům. Hra se ovládá šipkama, skok je klávesou S. Hra má téměr 9 MB, proto její načítání může být delší.

ovládání hry Fancy Pants Adventure World 2

myší, viz instrukce ve hře • 8.99 MB • 177x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Tom And Jerry Action
Arkády - 32x
V této hře jsou Tom a Jerry přátelé. Zapomněli na drobné šarvátky a rozhodli se, že budou táhnout za jeden provaz. Pomozte jim sbírat všechen sýr a dojít až do cíle. Jerry má kladivo na bourání zdí, Tom zase může použít klíče na otvírání dveří.
FPA World 1 Remix
Arkády - 34x
Her s chlapíkem, který proskakuje bludištěm v podivných kalhotách je už docela pěkná řádka. V tomto remixu můžete zažít nová dobrodružství a skvěle se odreagovat. Zvládnete všechny úkoly a překážky?
Hopagon
Arkády - 19x
Pro milovníky jednodušších her je ta s názvem Hopagon více než vhodná. Opět se jedná o příjemně zpracovanou skákačku, kde se musíte vyhýbat veškerým překážkám na trati. Ze začátku si poradíte určitě snadno, ale s přibývajícími úrovněmi se stupňuje i obtížnost. Autoři připravili poměrně slušný počet misí.
Braineaters from Mars
Arkády - 16x
V této skvělé hře se ocitáte v roli návštěvníka z Marsu. Na zemi zrovna probíhá pouť a Vašim úkolem je zničit všechny lidi, kteří se na pouti objeví. Sbírejte pití a předměty, které se Vám objeví, jakmile někoho zabijete.
Mickey Run 2
Arkády - 41x
Pokud máte rádi klasické skákačky, tak si zahrajte tuto plošinovku s oblíbeným myšákem Mickeym. Proskákejte se až na konec hry přes různé překážky a propasti. Cestou sbírejte nezbytné klíče.
Energy Champions - třídění odpadu
Arkády - 34x
Třídíte odpad? Pokud ano, tak pro vás bude tato hra příjemným zpestřením. Vaším úkolem je totiž třídit odpadky do správných kontejnerů. Online hra Energy Champion se ovládá šipkama, mezerníkem umístíte odpadek do kontejneru. Hrajte hru ve větším okně, abyste dobře poznali o jaké smetí se jedná.
Parachute Plunder
Arkády - 13x
V této online hře je vaším úkolem proplachtit padákem úspěšně až k zemi. A cestou se samozřejmě snažte sbírat různé bonusy a vyhýbat se potvůrkám na ostrůvcích. Hra celkem obsahuje 8 levelů.
Monster Craft
Arkády - 22x
Zajímavá super hra, ve které je hlavní činností boj v aréně. Nebudete tam však vy, ale vámi vytvořené monstrum. Díky klonování je hodně kombinací, takže si můžete vytvořit opravdu silného bojovníka a všechny soupeře zdolat.
Kick Out Miley
Arkády - 38x
Zábavná online gameska, ve které ztrestáte zpěvačku a herečku Miley Cyrus. Jednoduše ji vystřelte a snažte se, aby doletěla co nejdále. Pokud vás Miley příliš neoslovuje, je to ideální hra pro vyjádření vašich sympatií. Například pomocí kladiva.
Ben 10 Legend Racers
Arkády - 29x
Výtečná online hra s motorkou a oblíbeným herním hrdinou Ben10. Osedlejte svou motorku a vyjdete se v této arkádově laděné gamesce vstříc nástrahám a překážkám. Snažte se dojet až do cíle a hlavně nebourejte.
Star Ball
Arkády - 31x
Tato hra je velice dobře propracovaná a prošpikovaná efekty a různými vychytávkami.Jakožto pilot plošiny od které se odráží koule se budete snažit zničit ostatní objekty nad vámi.Dostanete se dále až na konec samotného vesmíru ?
Ozee
Arkády - 46x
Ve hře s názvem Ozee si vezmete na starost osudy malého kluka, který se vydává do velkého světa. Jedná se o poměrně zajímavě zpracovanou arkádu, kde ze začátku dostanete dostatečné množství instrukcí, abyste se v tomto světě zorientovali. Musíte si občas dávat pozor, kudy skáčete a nesmíte se nikde zaseknout.
Snail Bob 5: Love Story
Arkády - 29x
Kdo by si neoblíbil herní dobrodružství hlemýždě Boba. Tentokrát bude opět muset proklestit si cestu ke své lásce. Nebude to vůbec lehké, protože cesta je poseta celou řadou logických hádanek. Podaří se vám vše vyřešit a dostat šnečka až do cíle?
Reel Gold
Arkády - 241x
Krásná hra s postřehovými prvky je tady a jmenuje se Reel Gold. vy se dnes budete pokoušet vydělat si nějaké ty peníze a to tak, že si vytěžíte nějaké to zlato
Goin Up
Arkády - 26x
Vezměte si pod kontrolu pana Rufuse, se kterým se potřebujete dostat co nejvýše. Cestou narazíte na různé nepřátele, na které stačí skočit, čímž je zlikvidujete. Zabíjejte nepřátele a získávejte jejich lebky. Za posbírané lebky si později v obchodě můžete nakoupit vylepšení, což se rozhodně bude hodit.