Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Fancy Pants Adventure World 2
sponzorované odkazy

Fancy Pants Adventure World 2

Hrajete online hru Fancy Pants Adventure World 2

Pokračování úspěšné superhry Fancy Pants Adventure. Opět se setkáme s naším hrdinou a opět budeme skákat v bludišti, sbírat bonusy a hlavně se vyhýbat nebezpečným pavoukům. Hra se ovládá šipkama, skok je klávesou S. Hra má téměr 9 MB, proto její načítání může být delší.

ovládání hry Fancy Pants Adventure World 2

myší, viz instrukce ve hře • 8.99 MB • 140x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Fancy Pants Adventure
Arkády - 14x
Pěkná kreslené verze oblíbené hry Sonic the Hedgehog. Avšak bez Sonica :). Hlavní roli tu hraje postavička se zvláštními kalhotami. Vaším úkolem je v této arkádě postupně proskákat všechny úrovně, vyhnout se příšerám a sbírat bonusy. Ovládá se klávesnicí.
hra v Unity3D
Fishing Maniac!
Arkády - 105x
Originální hra se zvířaty. V tomto případě budete hrát za červíka, který se vydal chytat rybky. Je to na hlavu postavené, ale hra je to opravdu zábavná a dobře hratelná. Takže se pusťte do hry a hurá na rybky.
Camp Runamack Challenge
Arkády - 12x
Zajímavá online hra, ve které na vás čeká několik těžkých zkoušek. V Thunder Challenge je vaším úkolem propádlovat dvě kola v nebezpečném rybníku. Ovládání je trochu těžší, ale během chvíle se dostanete do správného grifu)).
hra v Unity3D
Carrots And Carnage
Arkády - 16x
Celkem jednoduchá skákačka s králíkem, který má neodolatelnou chuť na mrkve. Takže mu hezky pomozte, ať těch mrkví sebere co nejvíce. Hra kromě hezké grafiky nabízí i slušnou hratelnost, která zabaví na dlouho.
Sonic Extreme - klasická skákačka
Arkády - 13x
Sonica zná každé malé dítě. Tato populární postavička hraje hlavní roli i v této jednoduché minihře s názvem Sonic Extreme. Ve hře sbíráte zlaté kroužky a zbavujete se nejrůznějších nástrah. Hra se ovládá šipkama a mezerníkem.
Noidzor - RPG Arkanoid
Arkády - 157x
Noidzor je zajímavá online hra, která využívá herní styl z legendárního Arkanoidu - postupné odstřelování cihliček. Navíc je zde možnost vylepšovat postavu a vlastnosti.
Sunshine
Arkády - 12x
Sluneční svit je potřebný pro život, čehož si je vědoma i vesmírná příšera, která se slunečním svitem živí. Vezměte si na povel tuto skákající potvůrku a posbírejte všechny svítící body, které uvidíte. Můžete jich posbírat i méně, abyste se mohli posunout do další úrovně. Celkově autoři připravili slušnou porci misí.
Tarzan and Jane: Jungle Jump
Arkády - 24x
Příběh o Tarzanovi a jeho dívce Jane je známý a kromě knižního zpracování se dočkal i předělávky do filmové podoby nebo verze v rámci počítačového světa. Vyzkoušet si můžete osudy Tarzana, který se snaží posbírat drahocenné drahokamy, aby je mohl darovat své milované Jane k prvním výročí. Dávejte na Tarzana dobrý pozor.
Harvest Ranch
Arkády - 18x
Harvest Ranch je jednoduchá ale zábavná fyzikální online hra pro všechny hráče. Vaším úkolem je zajistit, aby byla všechna zvířata nakrmená. Toho dosáhnete vystřelováním jídla z vašeho jídelního kanónu.
Archery World Tour
Arkády - 106x
Vezměte luk a vyzkoušejte si své lukostřelecké dovednosti! Hrajte ve dvou různých režimech: zvolte World Tour a vydejte se do různých exotických míst. Pokuste se získat tři hvězdičky v 50 stále náročnějších úrovních a staňte se skutečným šampionem. Nebo zvolte režim Balónová výzva pro rychlou střelbu, trefujte se do balónků, abyste postoupili a získali co nejvíce bodů. Před střelbou pečlivě miřte, mějte pevnou ruku a dávejte pozor na směr a sílu větru. Čeká na vás několik vzdálených cílů, které se mohou pohybovat, otáčet nebo zakrývat váš výstřel. Zvládnete je všechny?
Mickey Run 2
Arkády - 41x
Pokud máte rádi klasické skákačky, tak si zahrajte tuto plošinovku s oblíbeným myšákem Mickeym. Proskákejte se až na konec hry přes různé překážky a propasti. Cestou sbírejte nezbytné klíče.
Must-a-Mine
Arkády - 39x
Povedená zlatokopecká online hra. V roli kníratých chlapíků se budete snažit pomocí rýčů a podivných strojů vydolovat ze země všechno zlato. Podaří se vám co nejrychleji zlato vytěžit? Máte-li rádi hry podobné Gold Miner, tak vás to bude bavit.
Deep Creatures
Arkády - 12x
Náš hrdina je uvězněn v běsnícím vulkánu a hledá cestu ven. Na vás je, abyste mu v tom pomohli. V cestě vám bude stát řada překážek, včetně záludných příšer. Hra Deep Creatures se ovládá šipkama, A je útok proti příšerám, S je oheň na překážky a D je pro štít.
Zombie Spinball
Arkády - 25x
Určitě každý zná automatovou hru Pinball. Na podobném principu je postavena i hra Zombie Spinball. Cílem je odrážet míček tak, aby postupně zneškodnil všechny zombíky.
Juicy Bazooka
Arkády - 32x
Vydejte se na strastiplnou cestu plnou pomsty. Začněte hned první úrovní, dobře namiřte svou silnou bazuku a sejměte všechny zloděje. Počet střel je omezen, takže velmi dobře promýšlejte kam vystřelíte.