Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Fancy Pants Adventure World 2
sponzorované odkazy

Fancy Pants Adventure World 2

Hrajete online hru Fancy Pants Adventure World 2

Pokračování úspěšné superhry Fancy Pants Adventure. Opět se setkáme s naším hrdinou a opět budeme skákat v bludišti, sbírat bonusy a hlavně se vyhýbat nebezpečným pavoukům. Hra se ovládá šipkama, skok je klávesou S. Hra má téměr 9 MB, proto její načítání může být delší.

ovládání hry Fancy Pants Adventure World 2

myší, viz instrukce ve hře • 8.99 MB • 1640x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Tilt 2
Arkády - 13x
Tilt je výborná hra, která by podle mě měla dostat cenu za výborný nápad a hratelnost. Shora na vás prší různobarevné kuličky a vašim úkolem je pochytat je na misku a co nejdéle balancovat na tyči. Není to snadné, chce to tréning.
hra v Unity3D
Nicebergs
Arkády - 42x
V této pěkné vánoční super hře máte za úkol pomoci sněhulákovi v cestě ke stromečku. To uděláte tak, že budete přeskakovat ledovce. Myslíte, že je to lehké? No, uvidíme. Dejte se do hry a ukažte co ve vás je.
Caras Pocket Launcher
Arkády - 23x
Oddechová super hra, ve které budete vystřelovat Caru z děla a snažit se s ní doletět co nejdále. Celkem hra nabízí 5 zábavných úrovní. Nechybí sbírání zlatých mincí a nejrůznější vylepšení, které můžete po cestě vzduchem sebrat.
Paint Wars
Arkády - 13x
Zajímavá online hra, ve které svedete boj s tanky plnými barvy a ještě se naučíte kreslit ;). Na hrací ploše máte několik obrazců, které musíte obtáhnout (přemalovat barvou). Dotěrné tanky vám to budou znesnadňovat, nicméně je můžete zničit kliknutím na ně.
Gizmo Igloo Rush
Arkády - 31x
Gizmo je zpět s brusu novou online hrou, která potěší zejména milovníky her s motorkami a překonávání překážek. Děj se tentokrát odehrává na severním pólu, kde budete překonávat různé překážky a snažit se dojet rychle do cíle.
Lemon Smash - palicí na citrony
Arkády - 32x
Zábavná minihra Lemon Smash prověří vaše schopnosti. Ovládáte panáčka s palicí a vaším jediným úkolem je během časového limitu rozmlátit co nejvíce citrónů. Ideální hra pro odreagování a pro děti.
Moby Dick 2
Arkády - 50x
Opět a zase je tu čas na dobrodružství s nejslavnější velrybou na světě. Moby Dick je tu a s ním jeho nepřekonatelná sílna. Vládněte oceánu díky své síle, nenechte se zastrašit.
Smurfs Battle
Arkády - 45x
Velmi pěkná online hra na odstřelování pomocí kanonu. Velte skupince šmoulů, kteří se rozhodli ovládnout Antarktidu. Vaším úkolem je zničit nepřátelské šmoulíky v každém z několika náročných levelů. Při hře budete muset dobře odhadnout sílu a dráhu střely.
Jim Loves Mary
Arkády - 31x
Velmi pěkná skákačka v povedené grafice. Hra je určena pro dva hráče, ale můžete ji hrát i sami - jen budete ovládat dvě postavičky. Cílem v každé úrovni je dostat k sobě zamilovaný páreček - Jima a Mary. Proskákejte překážky, sbírejte srdíčka a dostaňte milence k sobě.
Angel Run
Arkády - 33x
Jednoduchá minihra vhodná hlavně pro nejmenší. V roli malého anděla musíte uhýbat před ohnivými koulemi zlých čertů. Na vše máte pouze jeden život.
High Sky
Arkády - 31x
V této onlinové hře se podíváme na dobrodružství, která zažívá Taks a jeho přátelé. V originální skákačce budete řešit řadu logických rébusů a překonávat překážky. Budete ovládat celkem tři postavičky.
Umbross
Arkády - 643x
Online hra Umbross patří mezi povedené skákačky. V bludišti ovládáte malou Umbritu, vyhýbáte se nebezpečí a sbíráte bonusy. Hra se ovládá šipkama.
Ragdoll Flash 2
Arkády - 47x
Ve druhém pokračování hry s názvem Ragdoll Flash se ocitnete tváří v tvář nepřátelům, kteří by vás chtěli zlikvidovat. Proti nim ovšem máte nabitou zbraň, s níž umíte celkem slušně zacházet. Procházejte jednotlivé úrovně a snažte se najít místo, kudy by se dalo projít do další fáze hry. Musíte občas i přemýšlet, jak dál.
Archery World Tour
Arkády - 1006x
Vezměte luk a vyzkoušejte si své lukostřelecké dovednosti! Hrajte ve dvou různých režimech: zvolte World Tour a vydejte se do různých exotických míst. Pokuste se získat tři hvězdičky v 50 stále náročnějších úrovních a staňte se skutečným šampionem. Nebo zvolte režim Balónová výzva pro rychlou střelbu, trefujte se do balónků, abyste postoupili a získali co nejvíce bodů. Před střelbou pečlivě miřte, mějte pevnou ruku a dávejte pozor na směr a sílu větru. Čeká na vás několik vzdálených cílů, které se mohou pohybovat, otáčet nebo zakrývat váš výstřel. Zvládnete je všechny?
Doofle Jump
Arkády - 18x
Poměrně dost chytlavá a návyková minihra. V této hře "Doofle Jump" budete šipkama ovládat panáčka, který chce doskákat až do samého nebe. Na cestě vás čekají různé překážky a bonusy.