Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Fancy Pants Adventure World 2
sponzorované odkazy

Fancy Pants Adventure World 2

Hrajete online hru Fancy Pants Adventure World 2

Pokračování úspěšné superhry Fancy Pants Adventure. Opět se setkáme s naším hrdinou a opět budeme skákat v bludišti, sbírat bonusy a hlavně se vyhýbat nebezpečným pavoukům. Hra se ovládá šipkama, skok je klávesou S. Hra má téměr 9 MB, proto její načítání může být delší.

ovládání hry Fancy Pants Adventure World 2

myší, viz instrukce ve hře • 8.99 MB • 625x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
hra v Unity3D
Minecraft: Mine Runner
Arkády - 25x
Zajímavý klon nesmírně populární hry Minecraft. Tentokrát je hra v unity3D (nezapomeňte stáhnout a povolit plugin). Vaším úkolem v této hře je běžet v bludišti a vyhýbat se překážkám, které jsou na každém rohu.
Run Horace Run
Arkády - 35x
Pomozte Horácovi utéct před správcem přírodní rezervace. Vaším úkolem v této hře je vyhýbat se opicím na stromech a lvům na cestě. Pokud se jim nevyhnete, tak vás zbrzdí a ranger, který je vám v patách, vás sestřelí uspávací střelou. Snažte se doběhnout, co nejdále.
Huje Adventure
Arkády - 30x
Ve hře Huje Adventure si vezmete na starost neznámou tmavou hmotu, jejíž vznik jste mohli vidět v úvodním komiksu. Vydejte se na dobrodružnou výpravu, kde se setkáte s celou řadou zajímavých situací. Narazíte na opravdu velké nebezpečí, přes něž se musíte dostat, protože jinak by bylo potřeba hru restartovat.
Archery World Tour
Arkády - 399x
Vezměte luk a vyzkoušejte si své lukostřelecké dovednosti! Hrajte ve dvou různých režimech: zvolte World Tour a vydejte se do různých exotických míst. Pokuste se získat tři hvězdičky v 50 stále náročnějších úrovních a staňte se skutečným šampionem. Nebo zvolte režim Balónová výzva pro rychlou střelbu, trefujte se do balónků, abyste postoupili a získali co nejvíce bodů. Před střelbou pečlivě miřte, mějte pevnou ruku a dávejte pozor na směr a sílu větru. Čeká na vás několik vzdálených cílů, které se mohou pohybovat, otáčet nebo zakrývat váš výstřel. Zvládnete je všechny?
Bad Eggs Online
Arkády - 48x
Zajímavá online hra pro více hráčů, to je super hra Bad Eggs Online. Mrkněte na impozantní výběr zbraní a vyzvěte na souboj hráče z celého světa. Deathmatch zápasy jsou to pravé zpestření.
Jim Loves Mary
Arkády - 27x
Velmi pěkná skákačka v povedené grafice. Hra je určena pro dva hráče, ale můžete ji hrát i sami - jen budete ovládat dvě postavičky. Cílem v každé úrovni je dostat k sobě zamilovaný páreček - Jima a Mary. Proskákejte překážky, sbírejte srdíčka a dostaňte milence k sobě.
Puzzle Farter demo
Arkády - 37x
Pokud máte v oblibě hry, kde se bojuje s nepřáteli, pak pro vás hra Puzzle Farter to pravé rozhodně nebude. Zde se totiž musíte veškerým nepřátelům vyhnout, jinak by vás zahubili. V demoverzi této hodně zajímavé hry si můžete vyzkoušet pět úrovní. Hlavní hrdina dokáže poletovat, čehož rozhodně využijete.
Pony Adventure
Arkády - 23x
Domeček utekl! Zní to sice neuvěřitelně, ale dům opravdu utekl a vy ho budete muset dohonit. Hlavní hrdinkou je zrzavá holčička, která má naštěstí koníka a umí na něm jezdit, takže se dokáže udržet ve stopě uprchlému domku. Pronásledujte domeček a cestou sbírejte různé užitečné bonusy. Přeskakujte překážky!
Fruit Slasher 3D Extended
Arkády - 63x
Rozšířená verze populární online hry Fruit Slasher přináší ještě více bonusů, více sekanců a rozhodně i více zábavy. Vaším úkolem je krájet ovoce na malé dílky. Zní to jednoduše, také to jednudoché je, ovšem stejně tak i zábavné a chytlavé.
Yuko 2
Arkády - 17x
Ve hře Yuko 2 je vaším úkolem projet co nejrychleji trať, posbírat veškeré bonusy, pokud možno do ničeho nenabourat a v časovém limitu přijet do checkpointu. Pokud se někde zaseknete a nestihnete přijet včas, vašeho vědce unesou mimozemšťané. Autíčko se ovládá šipkama, mezerníkem střílíte.
Clobe: The Portal Adventure
Arkády - 45x
Hlavním hrdinou této hry je Clobe, žlutý smajlík, který se dokáže i bez končetin pohybovat po světě. Potřebuje v každé úrovni posbírat veškeré drahokamy, aby mohl aktivovat portál. Za malé svítící tečky také získáváte body navíc, takže by bylo moudré je posbírat. Čím rychleji dokážete úroveň dokončit, tím lépe.
Stitch Speed Chase
Arkády - 38x
Na jednom rajském ostrově se rozutekly nejrůznější genetické experimenty. Vaším úkolem je je všechny pochytat. Nebude to vůbec lehké. Sice máte rychlé auto a přesné chytací zařízení, ale v patách máte zlého kapitána Gantua. Pochytejte nestvůrky a zároveň utečte Gantuovi. Cestou se vyhýbejte překážkám a sbírejte bonusy (hlavně palivo).
hra v Unity3D
Zez
Arkády - 50x
Velmi pěkně zpracovaná online hra na téma spoj tři stejné symboly. Hra je v Unity3D, takže budete potřebovat tento plugin do prohlížeče, což již ale určitě máte. Hra vás dozajista zabaví na dlouhý čaj a přinese vám chvilku odreagování.
Team Work
Arkády - 25x
Pěkná online hra vhodná hlavně pro děti. Vaším úkolem je pomocí skořápek do vajíček chytat bomby, které po vás hází zlý Extremosaurus. V některých vajíčkách jsou ukryty bonusy. Hra se ovládá šipkama.
Bartender
Arkády - 28x
Velice vtipná hra, kde si zahrajete na barmana. Budete míchat drinky, a pak sami zkoušet jejich kvalitu. Jen pozor na ingredience, abyste se neotrávili, protože jinak budete muset začít hrát od začátku.