Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » » »
Monkey Go Happy Stage 28
sponzorované odkazy

Monkey Go Happy Stage 28

" height=600 width=800 border=0 frameborder=0 scrolling=no>

Hrajete online hru Monkey Go Happy Stage 28

Pokud jste fanoušky megaúspěšné herní série Monkey Go Happy, tak si určitě rádi zahrajete tuto minihru. V ní půjde o to, abyste se dostali do věže, ve které je schovaný deštník. Cesta k věži však nebude vůbec lehká a budete muset hodně přemýšlet.

ovládání hry Monkey Go Happy Stage 28

myší, viz instrukce ve hře • 498x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Eat The Candy
Logické hry - 27x
Super logická online hra, ve které budete dumat nad řešením 30 náročných levelů. Každá úroveň je plná sladkostí, takže soustředit se na vyřešení nebude vůbec snadné. Máte-li rádi fyzikální hry, tak je tahle jasnou volbou. Nezapomeňte hru sdílet, pokud se vám líbí.
Putt Base
Logické hry - 18x
V této hře se vám pořádně prohřejí mozkové závity. Budete muset odpálit míček tak, aby jste ho dostali do jamky. K tomu si můžete po dráze rozmístit různé překážky, které vám budou řídit let míčku.
Tube Crisis
Logické hry - 42x
Mladá dívka cestuje metrem, ale dostane se do nečekané situace. Namačká se na ní dav lidí a všichni slečnu nějakým způsobem obtěžují. Staňte se v této hře jejím hrdinou a vysvoboďte ji.
Click the Bolt
Logické hry - 42x
Sympaticky vypadající mimozemská bytost ztroskotala a potřebuje pomoc! Musíte ji provést přes celou řadu úrovní, v nichž se pokusíte posbírat veškeré sladkosti a dostat se dále. Cestu většinou zahrazují různé překážky, které se ovšem ve většině případů dají odstranit. Stačí dobře logicky uvažovat a jistě dovedete mimozemšťana do bezpečí.
Shift
Logické hry - 13x
V této hře vlastně ani nevíte, kde je nahoře a kde dole, všechno záleží jen na tom, jak si to otočíte vy sami. Dostat se do cíle nebude snadné. Každopádně se budete se vším tím otáčením náramně bavit.
Brain Shapes
Logické hry - 38x
Brain Shapes je matematická flash hra, ve které budete zápasit s čísly. Ta musíte rozmístit do slotů podle jasných pravidel. Hra procvičí vaše základní matematické dovednosti v celkem 6 úsecích o 26 úrovních.
Rainforest Solitaire
Logické hry - 47x
Zahrajte si chytlavou klasickou karetní hru solitér, tentokrát typ Tri Peaks. Jako atmosféra poslouží tropický les, který vás nepochybně popostrčí k netušeným výkonům. Srovnejte postupně balíčky karet a dohrajte hru co nejrychleji.
Easy Chess
Logické hry - 34x
Klasické šachy jaké je určitě všichni známe.Dokážete porazit soupeře ? Stačí mít správnou taktiku a výhra je vaše.Ovšem protivník není jen tak někdo.Tyto šachy i přes to, že počítač je jen stroj jsou velmi těžké vyhrát.
Build Balance
Logické hry - 43x
Chcete se stát stavitelem? Tak poté hrajte tuto hru a překonejte všechny zkoušky! Vytvořte pyramidu, umístěte různé objekty na sebe a nenechte je hlavně spadnout. Tak se do toho dejte.
North Pole Slide
Logické hry - 26x
S blížícími se Vánocemi tu máme jednu skvělou hru s hledáním tří stejných symbolů. Tato hra je poměrně originální, protože můžete měnit pozici pouze celého řádku. Troufáte si na tuto zajímavou hru?
Golden Squirrel 2
Logické hry - 26x
Další oddechová super hra ve stylu Zuma. Pokud dosud hru Zuma neznáte, tak vězte, že jde o hodně chytlavou záležitost. Vaším úkolem je odstranit všechny kuličky dříve, než se dostanou až k vám. Vždy se snažte spojit alespoň tři stejné kuličky.
Free Bernie Pirates
Logické hry - 14x
Jedna z vydařených miniher na přemýšlení. V tomto zpracování budete stavět potrubí tak, aby voda plynule proudila. Potrubí tedy musí všude navazovat. Dokážete rychle zdolat všechny herní úrovně?
Bricks Match
Logické hry - 34x
Cílem této povedené hry je odstranit přebytečné kostičky, které jsou v každém kole tak, aby zbyly barvy, které budou mít minimálně tři kostičky stejné barvy u sebe a tím se odstraní. V každém kole můžete zničit pouze určitý počet kostiček.
King Of Math
Logické hry - 27x
Zajímavá strategicko naučná online hra se zombíky. A jak vlny útočících zombies přemůžete? Musíte rychle odpovídat na matematické otázky. Přemožte nepřátele a staňte se králem matematiky.
Hungry Little Bear
Logické hry - 46x
Perfektní logická super hra, ve které si zahrajete s medvídkem. Toho máte za úkol nakrmit. Ovšem není to jen tak. Jídlo k němu nejprve musíte dostat. A tady přichází prostor na hluboké přemýšlení :).