Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » » »
Monkey Go Happy Stage 28
sponzorované odkazy

Monkey Go Happy Stage 28

" height=600 width=800 border=0 frameborder=0 scrolling=no>

Hrajete online hru Monkey Go Happy Stage 28

Pokud jste fanoušky megaúspěšné herní série Monkey Go Happy, tak si určitě rádi zahrajete tuto minihru. V ní půjde o to, abyste se dostali do věže, ve které je schovaný deštník. Cesta k věži však nebude vůbec lehká a budete muset hodně přemýšlet.

ovládání hry Monkey Go Happy Stage 28

myší, viz instrukce ve hře • 381x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Single Noble
Logické hry - 15x
Luxusní, ale těžká logická superhra, která je tak trochu podobná dámě. Na hracím poli máte kameny, které musíte postupně vyskákat ven tím, že je přeskočíte druhým kamenem. Pokud na nějaký kliknete, tak se v případě, že je to možné, objeví směr kam můžete skočit (viz obrázek). Hra vás určitě vtáhne, neboť je graficky pěkná a hlavně ne zrovna lehká :).
Rumble Ball
Logické hry - 32x
Skvělá oddychová online hra, ve které je hlavním cílem zbourat zdi a vysbírat všechny bonusy. K tomu budete využívat kuličku, kterou odpalujete podobně, jako kdyby jste hráli minigolf.
Holoholo Island
Logické hry - 25x
Máte-li rádi bubble shooter a obecně bublinkové hry patří mezi vaše nejoblíbenější, tak si dozajista oblíbíte i tuto gamesu. Kromě spojování tří stejně barevných bublinek budete také sbírat padající penízky.
Snow Storm
Logické hry - 33x
V bezvadné této hře se stáváte silničářem a Vašim úkolem je odstranit sníh z vašeho soukromého parkoviště pomocí vypůjčeného bagru. Čeká na Vás mnoho nepříjemných překážek. Nezapomeňte dávat pozor na auta.
Bomb Face Match
Logické hry - 28x
Bomb Face je velmi zábavná a chytlavá logická online hra vhodná hlavně pro děti. Cílem hry je vyčistit hrací pole klikáním na kameny. Spojujte kameny stejné barvy a postupně odstraňte úplně všechny.
Escape from Rhetundo Island
Logické hry - 20x
V této skvělé hře se budete snažit utéct z ostrova Rhetundo. Budete muset překonat mnoho nástrah, které jsou na Vás v jednotlivých kolech nachystány. Dokážete pomoct neprávem odsouzeným panáčkům? Záleží jen na Vás a na Vašem logickém myšlení.
Penquin Pass
Logické hry - 12x
Dostaňte tučňáka na druhou stranu vody tím, že mu postavíte ledovou cestičku z různých tvarů. Pěkná logická superhra jak má být, rozhodně se budete skvěle bavit.
Jewels Connect Mahjong
Logické hry - 23x
Pro všechny fanoušky spojovacích mahjongů tady máme zbrusu novou online hru, která si v ničem nezadí s oblíbeným Kuchařským mahjongem. Snažte se najít dva stejné objekty a spojit je cestou s maximálně 2 změnami směru. Líbí se vám hra? Sdílejte ji :-).
Bola
Logické hry - 10x
Bola je logická hra s obvyklým námětem - seskupit vždy tři stejné symboly. Od podobných logických her se však Bola odlišuje tím, že jste omezeni počtem tahů a také časovým limitem. Dostat se do vyšších levelů není zrovna jednoduché...
Feed The Figures
Logické hry - 28x
V této logické online hře máte možnost pěkně zaměstnat váš mozek. Vaším úkolem bude připravit různým objektům svačinku z hamburgerů, které musíte správně rozmístit, abyste mohli zdárně postoupit do další úrovně.
Doodle Roll
Logické hry - 38x
Doodle Roll je velice jednoduchá hra, kde se pokusíte dostat kuličku vždycky na místo určení, ale jak jistě tušíte, nebude se jednat o úplně jednoduchou práci, protože na cestě kuličky k cílové plošince se vyskytnou různé překážky. Využívat musíte veškerých možností, jaké hra nabízí, aby se kulička dostala na správnou pozici.
Mahjong Alchemy
Logické hry - 654x
Zahrajte si tento mahjong, ve kterém máte za úkol vyčistit celé pole. Uděláte to tak, že spojíte vždy dva stejné symboly, které Vám tím zmizí. Není to tak jednoduché, jak to vypadá. Ne vždy jdou symboly spojit. Pusťte se do hry a ukažte, co ve Vás je.
Soul Shift
Logické hry - 46x
Červená barva asi nepatří mezi nejoblíbenější u autorů této hry, protože jediným úkolem, který dostanete, bude odstranění veškerých červených objektů pryč z hrací plochy. Využívat u toho budete fyzikálních zákonů, ale ty neplatí úplně vždy, protože můžete vyměnit pozice jednotlivých barevných předmětů.
Road Blocks
Logické hry - 165x
Dokážete dostat šedou kuličku do červeného políčka a tím dojít do dalšího kola? Ze začátku se Vám bude zdát tato hra jednoduchá, ale postupně zjistíte, že tomu tak není. Takže se pusťte do hry a ukažte, jak daleko se dokážete v této hře dostat.
Happy Monsters Friends
Logické hry - 24x
Pokud hledáte hru, jejíž dohrání bude pro váš mozek skutečnou makačkou, tak zkuste právě superhru Happy Monsters Friends. Vaším úkolem je rozložit příšerky, aby se spojily ručkama. Nesmíte nechat volnou ani jednu ruku.