Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » » »
Monkey Go Happy Stage 28
sponzorované odkazy

Monkey Go Happy Stage 28

" height=600 width=800 border=0 frameborder=0 scrolling=no>

Hrajete online hru Monkey Go Happy Stage 28

Pokud jste fanoušky megaúspěšné herní série Monkey Go Happy, tak si určitě rádi zahrajete tuto minihru. V ní půjde o to, abyste se dostali do věže, ve které je schovaný deštník. Cesta k věži však nebude vůbec lehká a budete muset hodně přemýšlet.

ovládání hry Monkey Go Happy Stage 28

myší, viz instrukce ve hře • 3175x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Blockage
Logické hry - 4553x
Blockage je další z řady her, ve kterých potřebujete pořádně logicky uvažovat, aby se daly jednotlivé mise dohrát do zdárného konce. Potřebujete dostat barevně vyplněný čtvereček na speciálně označené místo. Někdy si můžete vypomáhat zmražováním jiných čtverečků. Mise se postupem času stávají mnohem těžšími, takže je nutno hodně přemýšlet.
Amigo Pancho 4: Travel
Logické hry - 778x
Již čtvrtý díl logické hry Amigo Pancho vám nabízí parádní herní zábavu. Pancho se snaží utéci pomocí dvou balónků. Vaším úkolem je zapojit herní prvky tak, aby nedošlo k propíchnutí balonků.
Paintwars
Logické hry - 43x
Pod názvem Paintwars se skrývá vynikající logická superhra, ve které budete ničit ostatní smajlíkové figurky. Podaří se vám v každém kole sebrat všechny hvězdičky, zničit postavičky a nahrát nejvyšší skóre?
Tron 2.0
Logické hry - 46x
Tron je velmi kvalitní scifi film z 80. let. A toto je velmi kvalitní online hra ze současnosti ;). Vytvářejte linku, kterou zaberete prostor a odříznete tak cestu soupeři. Ve hře na vás čeká single hra o 6 úrovních a nebo hra s druhým hráčem.
Salt Monsters
Logické hry - 24x
Tak tyhle malé potvůrky jsou skutečně hladové. Chtějí jíst, a to velmi moc. Jednou z jejich laskomin je sůl. Vaším úkolem bude pomocí linek dopravit sůl až k jejim mlsným jazýčkům. Zrníčka hezky rozdělte mezi příšerky.
Mahjong World
Logické hry - 88x
Mahjong 3D je zpět - větší a lepší! Cestujte po světě a užijte si starobylou klasickou deskovou hru v nových úžasných lokacích a s novými bláznivými 3D objekty! Otáčejte objekty v libovolném směru a vyřešte všechny náročné úrovně. Využívejte velkou škálu předmětů a posbírejte všechny diamanty! Podaří se vám prozkoumat všechny kontinenty?
Sheepish 2
Logické hry - 24x
Vašim úkolem v této skvělé hře je postavit potrubí pro svou ovečku tak, aby mohla dojít až do cíle. Budete muset kombinovat různé varianty a prokousávat se levely. První kolo pro Vás bude tutoriálem. Jak daleko zvládnete dojít záleží jen na Vás.
Dragon Bomb
Logické hry - 57x
Zahrajte si bezvadnou logickou hru se skvělou grafikou a velkou dávkou zábavy. Úkolem bude ničení totemů pomocí bomb a kamenů. Dobře herní postup promýšlejte a zkuste zdolat všechny úrovně této hry.
Unfreeze me!
Logické hry - 57x
Výtečná online hra s ptáčky, kteří jsou uvězněni v ledu. Dokážete pečlivě rozmyslet, jak osvobodit zamrzlé ptáčky? Unfreeze me představuje zajímavou hru, která prověří vaše logické schopnosti a zručnost.
Plop Art Sudoku
Logické hry - 1715x
Zábavné sudoku, ve kterém tentokrát nepůjde o zapisování číslic, ale o vtipné obrázky. Na výběr jsou celkem 4 stupně obtížnosti, které vám vydrží na poměrně dlouhý herní čas. Určitě pravidla sudoku znáte, ale pro jistotu - umístěte obrázky do sloupců a řad tak, aby v každém sloupci a řadě byl jednotlivý obrázek vždy jen jednou.
Square Team
Logické hry - 2004x
Posouvejte v této skvělé online hře kostky tak, aby jste aspoň jednu dostali do cíle. Cesta je plná překážek a nástrah, které musíte nějakým způsobem obejít a zvládnout. Dokážete vyhrát celou hru?
Bubble It
Logické hry - 25x
Bubble It je výborná logická gameska, ve které je vaším úkolem spojit 4 bublinky se stejnou barvou. Mezi barevnými bublinkami se nacházejí i dvě speciální - bomba, která odstraní sousedící bubliny, a konvertor, který odstraní všechny bubliny stejné barvy.
Bomb Town: Explosion in Slow Motion
Logické hry - 34x
Ve hře s komplikovaným názvem Bomb Town: Explosion in Slow Motion se podíváte na zoubek budovám, které je zapotřebí srovnat se zemí. Dostanete samozřejmě k dispozici pořádně silnou zbraň a musíte si jen správně zvolit, kam by měla výbušnina dopadnout. Snažte se zlikvidovat co největší možnou část města.
Quick Brick
Logické hry - 34x
Oddechová logická hra, ve které je vaším úkolem odklikat vždy alespoň tři stejné kosticky z hrací plochy. Můžete si vybrat ze tří variant hry. Výborný je mód "Puzzle", kdy musíte kameny vyklikat tak, aby vám žádný nezbyl.
Liquid Measure Crystal Water
Logické hry - 44x
Výborná online hra, ve které budete rozlévat vodu do potrubí. Cílem je dostat vodu vždy na určené místo, a to soustavou nádob a potrubí. Docela príma hra na hlavu :-).