Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » » »
Monkey Go Happy Stage 28
sponzorované odkazy

Monkey Go Happy Stage 28

" height=600 width=800 border=0 frameborder=0 scrolling=no>

Hrajete online hru Monkey Go Happy Stage 28

Pokud jste fanoušky megaúspěšné herní série Monkey Go Happy, tak si určitě rádi zahrajete tuto minihru. V ní půjde o to, abyste se dostali do věže, ve které je schovaný deštník. Cesta k věži však nebude vůbec lehká a budete muset hodně přemýšlet.

ovládání hry Monkey Go Happy Stage 28

myší, viz instrukce ve hře • 225x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Birds Defenders
Logické hry - 63x
Poměrně zdánlivě jednoduchá online hra, která vás donutí trochu přemýšlet. Vaším úkolem je na postavenou konstrukci umístit bomby, které pak díky výbuchu osvobodí ptáčky z klece.
All That Matters
Logické hry - 16x
Setkejte se s různými lidmi ve hře All That Matters. Tito lidé mají pouze hlavu, takže se dokážou jen kutálet. Vezměte si jejich osudy na starost a doprovázejte je po celém podivném světě. Pokaždé potřebujete sbírat červená srdíčka a najít teleport. Autoři si připravili poměrně slušnou porci příjemně hratelných úrovní.
Eat The Candy
Logické hry - 26x
Super logická online hra, ve které budete dumat nad řešením 30 náročných levelů. Každá úroveň je plná sladkostí, takže soustředit se na vyřešení nebude vůbec snadné. Máte-li rádi fyzikální hry, tak je tahle jasnou volbou. Nezapomeňte hru sdílet, pokud se vám líbí.
Monster Basement
Logické hry - 9x
Náhle se ocitnete v temném a studeném sklepu. Za boha si nemůžete vzpomenout, jak jste se do tohoto tajemného místa dostali. Jediná myšlenka je dostat se ven, a to za jakoukoli cenu. Vyřešíte tuhle záhadu?
Princess Date Dinner
Logické hry - 17x
Pěkná uníková online hra. Ve hře Princess Date Dinner musíte najít schované předměty, které následně využijete k tomu, abyste se dostali ven z místnosti. Hra pro vás připravila řadu zapeklitých rébusů.
Ball Revamped
Logické hry - 5x
Vašim úkolem v této skvělé hře je dopravit míček do dalšího kola. Pomocí šipek koordinujte jeho pohyb a dostaňte ho do bílého čtverečku. Dokážete se prokousat všemi levely? Pusťte se do této hry a ukažte, co ve Vás je.
Kings Troubles
Logické hry - 33x
Další hra, ve které se setkáte s mohutným kanónem. Z něj co nevidět vyletí dělová koule, která si to namíří zrovna na vašeho krále. Ten je tedy v pěkných nesnázích. Vaším úkolem je nakreslit překážky tak, aby koule krále nezasáhla.
Dummy Crusher 2
Logické hry - 30x
Poměrně pěkně udělaná hra Dummy Crusher se dočkala druhého pokračování. Opět si vezmete na starost likvidaci veškerých figurín, které se v dané úrovni nachází. Aby to nebylo příliš komplikované, dostanete pokaždé nějaké možnosti, jak figuríny poslat do věčných lovišť. Snažte se splnit všechny cíle pro zisk více bodů.
Roly-Poly Cannon 2
Logické hry - 10x
Zničte všechny smajlíky, kteří se nachází v jednotlivých kolech. Uděláte to tak, že pomocí myšky namíříte a vystřelíte z kanónu. Chce to přesnost. Dávejte si pozor, aby se Vám dělová koule neskutálela dříve, než stihne vybouchnout.
Bloopers 2
Logické hry - 30x
Snažte se dostat veškeré pomeranče do teleportu. V cestě vám budou stát překážky, které musíte zvládnout. V dolní části obrazovky si můžete přepínat munici. Pokuste se odstranit překážky a poté pomeranče poslat do teleportu.
Primary
Logické hry - 40x
Lidská rasa kdysi žila v barvách, ale to mělo přestat. Přiletěl mimozemšťan živící se barvami a všechno uvedl do černobílých barev. Lidé si vytvořili super vojáka jménem Roy, který dostal za úkol vyšplhání na vrcholek věže, kde musí zastavit mimozemskou invazi. Vydejte se na velice zajímavé dobrodružství s Royem!
Cube Droid Saves the Galaxy
Logické hry - 41x
V jedné vzdálené galaxii se začaly dít podivuhodné věci, se kterými se budete muset vypořádat v kůži robota. Zachraňovat se vydáte hned několik planet, na nichž bude zapotřebí vždy splnit několik misí. Robot potřebuje v každé misi posbírat veškeré baterie, aby mohl pokračovat do dalšího plnění úkolů.
Salt Monsters
Logické hry - 22x
Tak tyhle malé potvůrky jsou skutečně hladové. Chtějí jíst, a to velmi moc. Jednou z jejich laskomin je sůl. Vaším úkolem bude pomocí linek dopravit sůl až k jejim mlsným jazýčkům. Zrníčka hezky rozdělte mezi příšerky.
Crazy Digger 2 Level Pack
Logické hry - 102x
Pěkná arkáda, která tak trochu těží z pradávné klasiky jménem Boulder Dash. Budete se snažit posbírat všechny diamanty, ale tak, aby vám na hlavičku nespadly jiné kameny nebo vás ze světa zprovodila nějaká ta příšerka.
Poco2 Escape
Logické hry - 490x
Slyšíte křik nějaké dívky, ale nemůžete ven. Jste zamčeni v pokoji, ve kterém je trezor, krabice, kalendář a další věci. Vaším úkolem je najít všechny skryté předměty, otevřít trezor a dostat ven z pokoje. Doporučuju pečlivě klikat do všech míst...