Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » » »
Monkey Go Happy Stage 28
sponzorované odkazy

Monkey Go Happy Stage 28

" height=600 width=800 border=0 frameborder=0 scrolling=no>

Hrajete online hru Monkey Go Happy Stage 28

Pokud jste fanoušky megaúspěšné herní série Monkey Go Happy, tak si určitě rádi zahrajete tuto minihru. V ní půjde o to, abyste se dostali do věže, ve které je schovaný deštník. Cesta k věži však nebude vůbec lehká a budete muset hodně přemýšlet.

ovládání hry Monkey Go Happy Stage 28

myší, viz instrukce ve hře • 648x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Mine It
Logické hry - 964x
Zdánlivě jednoduchá online hra ve stylu mega úspěšné a oblíbené hry Minecraft. V kostičkovém světě budete mít za úkol přesunout suroviny bludištěm. Budete otáčet hrací plochou tak, abyste kostičky dostaly co nejrychleji do místa určení.
Tokyo Guinea Pop!
Logické hry - 46x
Trojice křečků si v klidu svojí klece kouká na televizi, když tu se náhle objeví reportáž, že v japonském hlavním městě Tokyo se objevil tajuplný cizinec, který unesl všechna zvířata z tamní ZOO. Křečci nelení a vydají se uneseným druhům na pomoc. Přesně v tuhle chvíli se jich ujmete a pokusíte se osvobodit všechna zvířátka.
Shadow Tag
Logické hry - 33x
Shadow Tag vypadá jako poměrně strašidelná hra. Na začátku se ocitnete před domem a všude kolem je tma, takže si svítíte baterkou. Kousek od vašeho stanoviště se nachází auto, které je ovšem zamčené, takže bude nutné se po okolí podívat po klíčích. Jakmile je naleznete, ukončí se první úroveň a můžete pokračovat dále.
Best Friends Forever 3
Logické hry - 22x
Trojice horníků se zrovna nachází pod zemí a za malou chvilku by jim měla skončit směna. Každý z nich má jiné osudy, což se dozvíte z úvodní animace. Poté už uvidíte, jak východ ze štoly zavalí hromada kamenů a zde začíná vaše práce. Musíte se pokusit dostat všechny tři horníky do bezpečí. Hledejte logická řešení.
Idiot test - zábavný test
Logické hry - 452x
Idiot test je jedna z nejlepších testovacích her, které prověří vaše schopnosti úsudku a soustředění. Zadání je prosté - pouze budete plnit příkazy, například "Stiskněte obdélník". Jak ale uvidíte, není to tak snadné, jak se může zdát ;-). Obstojíte?
Cover Orange 2
Logické hry - 25x
Druhé pokračování megaoblíbené super hry Cover Orange. Úkoly v této hře jsou rozdány poměrně jasně - chraňte pomeranč před neduhy špatného počasí. Všechny herní předměty musíte umístit tak, aby byl pomeranč a další ovoce v bezpečí.
Lost Cabin - super útěková hra
Logické hry - 39x
Tzv. escape hry (útěkové hry) jsou v poslední době velmi oblíbené, nejinak je tomu i na našem herním serveru. Ve hře Lost Cabin jste se ocitli kdesi v zapomenuté boudě v tajemném lese. Vaším úkolem je dostat se zpět domů. Nebude to vůbec snadné - hra pro vás připravila řadu záludností.
Deep Diver
Logické hry - 32x
Na začátku hry se člověk potápí na dno oceánu, kde narazí na kousek papíru v láhvi. Po bližším prozkoumání zjistí, že se jedná o část mapy, ale hodily by se i další kousky, a proto se vydá hledat další díly. Pomozte s hledáním pokladů a různých dalších věcí pod mořskou hladinou. Dokážete vyřešit všechny mise?
Dibbles 3: Desert Despair
Logické hry - 24x
Pokuste se s těmito malými skřítky udělat průkopy v zemi, aby se poté mohl dostat král do své pyramidy. Máte tady časový limit, za který to vše musíte stihnout. Tak se do toho dejte a ukažte, co umíte.
Feed the Panda
Logické hry - 11x
Tato roztomilá a přátelská panda je aktuálně neskutečně hladová. Vyřešte všechny úlohy tak, aby se jídlo dostalo až k pandě. Poměrně pěkná a chytlavá super hra.
Cheese Hunt
Logické hry - 8x
Vyzkoušejte si hned třicítku misí v pěkně zpracované logické hře Cheese Hunt. Jak již anglický název napovídá, vydáte se na lov sýru. Potřebujete veškerý sýr dostat do myší díry, ve které se skrývá hladový obyvatel. Nepůjde o úplně jednoduché postupy, zvlášť v pozdějších misích, jež už jsou poměrně náročné na přemýšlení.
Orcs Attack
Logické hry - 35x
Zajímavý zástupce online her ve stylu Angry Birds. Nevystřelujete však ptáčky z praku, ale vaším nástrojem je dělo. Cílem je zničit vojáčky, kteří se ukrývají v pevnosti. Různé střely mají různé účinky, proto postup dobře promyslete.
Curse Run
Logické hry - 22x
V úvodním intru se dozvíte, co se vlastně odehrálo a proč je hlavní hrdina pronásledován mumiemi. Naštěstí u sebe máte velice cenný artefakt, se kterým dokážete dočasně vykopávat díry. Hlavním hrdinou hry je dobrodružný pejsek, který se dokáže pohybovat v tajuplné pyramidě. Dokážete si poradit s nebezpečím?
Ultimate Ninja
Logické hry - 39x
Ninjové patřili od dávných dob v Japonsku k nejváženějším vrstvám, a proto měli patřičná privilegia. Jedním z těchto ninja válečníků se stanete díky této hře. Musíte se vydat do boje proti nepřátelům, kteří jsou po zuby ozbrojeni různými typy zbraní, zatímco vy máte k dispozici pouze chladnou čepel. Dokážete je všechny přemoci?
Ultimate Crush
Logické hry - 42x
Hra Ultimate Crush je postavena na principu "2 stejné symboly". Na hrací ploše máte v první úrovni 240 symbolů. Pokud chcete do další úrovně, musíte je všechny dostat ven. Nesmí vám zbýt ani jediný, takže je nutné dost přemýšlet a promýšlet tahy napřed. Díky časovému omezení je to mozková superhra:).