Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » » »
Monkey Go Happy Stage 28
sponzorované odkazy

Monkey Go Happy Stage 28

" height=600 width=800 border=0 frameborder=0 scrolling=no>

Hrajete online hru Monkey Go Happy Stage 28

Pokud jste fanoušky megaúspěšné herní série Monkey Go Happy, tak si určitě rádi zahrajete tuto minihru. V ní půjde o to, abyste se dostali do věže, ve které je schovaný deštník. Cesta k věži však nebude vůbec lehká a budete muset hodně přemýšlet.

ovládání hry Monkey Go Happy Stage 28

myší, viz instrukce ve hře • 1662x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Spirit Fencer
Logické hry - 12x
Odstraňujte tři stejné objekty vedle sebe, které vám dodají energií, sílu či cokoliv jiného. Pokud budete chtít parádně zaútočit, tak musíte dostat k sobě několik stejných objektů, odstranit je a poté můžete schopnost použít.
City Wizard
Logické hry - 18x
Originálně pojatá logická hra, ve které budete budovat novou civilizaci. A to tak, že spojíte stejné rostliny a budovy do trojic - tím se postupně vylepší. Chce to trochu přemýšlet a určitě se vám podaří dosáhnout nejvyššího stupně.
Day of the Bobteds - logická návykovka
Logické hry - 18x
Útlá minihra, která v sobě skrývá hodiny a hodiny zábavy. To je hra Day of the Bobteds. Zadání je velice jednoduché - vhozenými kuličkami musíte trefit všechny předměty, které jsou různě rozmístěny v důmyslném bludišti. Často budete muset využít odrazů, promyslet počáteční pozice koulí a další věci.
Snoozleberg ep1
Logické hry - 16x
Úplně první epizoda s našim v noci aktivním strýčkem. Tentokrát se náš náměsíčný přítel strýček Snoozleberg rozhodne procházet ve spánku. Vašim úkolem bude znova mu pomoci aby se nikde nedejbože nevzbudil.
Horoscope Puzzle
Logické hry - 27x
Hledejte na nebi dané souhvězdí. Vždy se vám na pár vteřin objeví předloha daného souhvězdí a vy hned po sléze budete muset mezi mnoha hvězdami spojit ty správné, které představují určené souhvězdí.
Ball Revamped 2
Logické hry - 9x
Pokračování úspěšné logické hry, na které si tvůrci dali opravdu záležet, hra je totiž mnohem složitější. Snažte se dopravit míček do jeho cíle. A aby to nebylo tak lehké, míček je hodně neposedný a jen tak se nenechá ovládnout.
Click Battle
Logické hry - 55x
Perfektní gameska, která spojuje obrannou strategickou akci s hrou na spojování tří stejných objektů. Vaším úkolem bude obrana malé osady před útokem vikingů. Umístěte obranné věže a odražte útoky. Navíc musíte skládat kombinace v pravé části plochy.
Lucky Balls
Logické hry - 258x
Velice oblíbeným herním tématem je různé spojování tří stejných symbolů. Podobně je tomu i ve hře Lucky Balls. Na obrazovce postupně vyskakují barevné míčky. Vaším úkolem je seskupit vždy alespoň 3 míčky stejné barvy.
Factory Balls
Logické hry - 2132x
Factory Balls je zajímavá logická online hra, která vás náležitě potrápí. Vaším úkolem je obarvit kuličku přesně tak, jak je obarvena kulička na krabici.
Enchantix or Believix 2 Mix-Up
Logické hry - 45x
Již samotný název hry Enchantix or Believix 2 Mix-Up napovídá, že se setkáváme s hrou typu puzzle, kde se pokusíme sestavit dohromady obrázek, aby vypadal podle představ. Musíte jednoduše přesouvat jednotlivé kostičky na správné místo, aby bylo možno dokončit úroveň, kterých se ve hře nachází několik.
Penguin Slice 2
Logické hry - 47x
Penguin Slice 2 navazuje tam, kde první díl skončil. Opět se vydáte do boje proti nebezpečným a zlým tučňákům. Kromě tučňáků se na hrací ploše objevují také hodní hoši, které potřebujete dovést na konec úrovně v bezpečí. Máte možnost přeřezávat některé prvky v herním světě, čehož využijete k likvidaci tučňáků.
Manamancers
Logické hry - 29x
Zajímavá oddechová logická online hra s pěkným příběhem a příjemnou grafikou. Hra se točí kolem rytířského turnaje, nicméně v konečném důsledku je to jen další skvělá hra na spoj tři stejné symboly. Nepochybně si ji oblíbíte.
King of Shapes
Logické hry - 35x
Král tvarů se rozhodl, že se podívá na své poddané a vy mu na jeho cestě budete asistovat. Potřebujete postavit konstrukci, aby se na ní daly postavit různé tvary, které posléze můžete spojovat, pokud mají stejnou barvu. Některé součástky ovšem nelze odstraňovat. Snažte se u hraní důkladně přemýšlet.
Cubic Shoot
Logické hry - 34x
Nejrůznější logické hry postavené na principu "spoj tři stejné symboly" jsou v poslední době velmi oblíbené. Stejně jako minihra Cubic Shoot, ve které hraje hlavní roli malá zubatá Japonka a spousta srdíček.
Impasse
Logické hry - 31x
Hodně chytlavá návykovka z rubriky logických her. Zadání je zdánlivě jednoduché; musíte dovést znak + až ke znaku V. Nebude to vůbec snadné, protože cestou na vás čeká řada překážek a rébusů.