Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » » »
Monkey Go Happy Stage 28
sponzorované odkazy

Monkey Go Happy Stage 28

" height=600 width=800 border=0 frameborder=0 scrolling=no>

Hrajete online hru Monkey Go Happy Stage 28

Pokud jste fanoušky megaúspěšné herní série Monkey Go Happy, tak si určitě rádi zahrajete tuto minihru. V ní půjde o to, abyste se dostali do věže, ve které je schovaný deštník. Cesta k věži však nebude vůbec lehká a budete muset hodně přemýšlet.

ovládání hry Monkey Go Happy Stage 28

myší, viz instrukce ve hře • 688x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Armor Picross 2
Logické hry - 1x
Picross je hodně zajímavá a chytlavá logická hra. Vaším úkolem je na hrací ploše označit místa, na kterých jsou schovány kameny. Čísla po stranách hracího pole vám udávají, kolik je v dané řadě nebo sloupci kamenů. Např. 5 vlevo znamená, že je v řadě 5 kamenů za sebou. Např. 1-1 nahoře znamená, že jsou ve sloupci dva kameny oddělené mezerou. Každopádně doporučuji podívat se na instrukce přímo ve hře.
Peg Solitaire
Logické hry - 3x
Peg Solitaire je další z řady jednoduchých logických her, od kterých se jen tak neodtrhnete. Cílem je vyskákat všechny kameny na ploše tak, aby zbyl pouze jediný. Každá úroveň je omezena časem a náhodně vygenerována.
Beetle Ju Adventures
Logické hry - 0x
Logická online hra  s drobným poletujícím hmyzem v podobě mušek. Ty musíte dostat do domečku, který je však zdánlivě nedostupný a musíte překonat řadu překážek. Překážky v podobě kamenů jednoduše přesuňte, ovšem trochu u toho myslete, abyste si cestu na dobro nezablokovali.
Bola
Logické hry - 2x
Bola je logická hra s obvyklým námětem - seskupit vždy tři stejné symboly. Od podobných logických her se však Bola odlišuje tím, že jste omezeni počtem tahů a také časovým limitem. Dostat se do vyšších levelů není zrovna jednoduché...
Bathroom
Logické hry - 2x
Všem příznivcům logických her můžeme nabídnout online hru Bathroom. Jste uvězněni v koupelně a vašim úkolem je z ní utéct. K tomu, aby se vám to podařilo, musíte najít spoustu věcí a chytře je využít.
Liquid Measure Crystal Water
Logické hry - 0x
Výborná online hra, ve které budete rozlévat vodu do potrubí. Cílem je dostat vodu vždy na určené místo, a to soustavou nádob a potrubí. Docela príma hra na hlavu :-).
Music Box of Life: Part 4
Logické hry - 2x
Přinášíme již čtvrté pokračování oblíbené logické hry s názvem Music Box of Life. Opět se podíváme na zajímavý příběh. Aby se dalo pokračovat přes jednotlivé komiksové obrázky, potřebujete najít všechny rozdíly, které autoři vložili. Za každý správně objevený rozdíl si navíc připíšete body, zatímco za špatné kliknutí se body odečítají.
A Case of Crabs
Logické hry - 1x
V této bezvadné hře je Vašim jediným, avšak poněkud složitým úkolem vyřešit případ vraždy a usvědčit mafiánský gang z podvodných činností. Záleží jen na Vás a na Vaší taktice, jak to vše dokážete. Pusťte se do hry a ukažte, co ve Vás je.
Candy Thieves
Logické hry - 1x
Logická gameska, která před vás staví úkol spočívající v nakrmení zmlsaných koťátek. Musíte vymyslet, jak dostat sladkosti ke každému kotěti. Podaří se vám dobře zamířit a uspokojit mlsný kočičí jazýček?
Unfreeze Me! 2
Logické hry - 0x
První díl zajímavé logické hry s názvem Unfreeze Me! měl poměrně velký úspěch, a proto se autoři rozhodli přijít s druhým pokračováním. Opět dostanete za úkol rozmrazit neopatrné ptáčky, kteří se ocitli v ledovém bloku. Naštěstí máte k dispozici vhodný přístroj, z něhož se dají ledové kostky rozmrazit.
Clumsy Scientist
Logické hry - 0x
Máme tu jednoho roztržitého vědce, který nás provede velmi zábavnou online gameskou. Ze začátku hry je vědec dost neohrabaný, ale s každým zvládnutým úkolem se zlepšuje. Vyřešíte spolu s ním všechny zapeklité úkoly?
hra v Unity3D
TRANSMISSION
Logické hry - 4x
Tak toto je hodně originální a zajímavá logická super hra, která prověří vaše uvažování a schopnost pohcopit smysl života. No to poslední asi ne ;). Vaším úkolem ve hře je tvořit komunikační síť a objevit její sílu.
Clusterz
Logické hry - 4x
V této skvělé logické hře, ve které je vašim úkolem vystřelit barevnou kuličku a spojit tak tři kuličky stejné barvy, aby zmizeli se setkáte s mnoha zvláštnostmi, které vás ve hře překvapí a okoření jí.
Jewels Connect Mahjong
Logické hry - 0x
Pro všechny fanoušky spojovacích mahjongů tady máme zbrusu novou online hru, která si v ničem nezadí s oblíbeným Kuchařským mahjongem. Snažte se najít dva stejné objekty a spojit je cestou s maximálně 2 změnami směru. Líbí se vám hra? Sdílejte ji :-).
Birds Defenders
Logické hry - 0x
Poměrně zdánlivě jednoduchá online hra, která vás donutí trochu přemýšlet. Vaším úkolem je na postavenou konstrukci umístit bomby, které pak díky výbuchu osvobodí ptáčky z klece.