Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » » »
Monkey Go Happy Stage 28
sponzorované odkazy

Monkey Go Happy Stage 28

" height=600 width=800 border=0 frameborder=0 scrolling=no>

Hrajete online hru Monkey Go Happy Stage 28

Pokud jste fanoušky megaúspěšné herní série Monkey Go Happy, tak si určitě rádi zahrajete tuto minihru. V ní půjde o to, abyste se dostali do věže, ve které je schovaný deštník. Cesta k věži však nebude vůbec lehká a budete muset hodně přemýšlet.

ovládání hry Monkey Go Happy Stage 28

myší, viz instrukce ve hře • 383x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Algerian Patience
Logické hry - 54x
Jedna z těch lepších verzí hry pasians, kterou fanoušci online her znají pod názvem solitaire (v Česku časko jako solitér). Pravidla hry jsou jednoduchá - skládáte karty postupně do čtyř balíčků podle barev od esa po krále.
Ninja Cannon
Logické hry - 6x
Démon se rozhodl vzít útokem celý širý svět. Nacházím se ve starověkém Japonsku, kde v tu dobu patřili mezi důležité osoby válečníci ninja. Vezměte si na starost obranu před démonovými přisluhovači a za pomoci kanónu vystřelujícího ninja bojovníky se pokuste zlikvidovat všechny ošklivé démony ohrožující svět.
Maganic Wars
Logické hry - 0x
V Maganic Wars máte 5 karet, které využíváte v boji se soupeřem. Některé karty vám přidají energii, jiné sílu a jiné třeba každé kolo otráví vašeho soupeře. Celkem zajímavá originální hra.
3D Logic 2 - skvělé pokračování logické hry
Logické hry - 0x
3D Logic 2 je pokračováním oblíbené logické hry, ve které je vaším úkolem spojit políčka stejné barvy na třech stranách kostky. Tentokrát je hra obohacena o hezké pozadí a příjemnou hudbu. 3D Logic 2 je skvělá minihra na osvěžení mozku.
New Splitter Pals
Logické hry - 0x
Velká žlutá koule slouží jako potrava pro ještě větší žlutý obličej. Jelikož se jedná o logickou hru, musíte vždy správně zauvažovat, jakým způsobem by bylo nejlepší přeříznout dřevěná prkna, aby se splnil cíl mise. Cestou ke splnění cíle se pokuste posbírat veškeré hvězdičky, které se nacházejí na hrací ploše.
The Jewels Gear - lahůdková logická superhra
Logické hry - 0x
The Jewels Gear je hra, ve které musíte hracím polem otáčet tak, abyste k sobě dostali všechny symboly. V některých úrovních musíte odstranit všechny symboly, v jiných třeba postupně podle barvy, což je o dost těžší. Výhodou je, že každý level můžete pustit znovu.
Maze-a-Pix
Logické hry - 5x
Logických her není nikdy dost, protože perfektně procvičují hráčův mozek. Jednou z těchto poměrně zajímavých logických her je i bludiště Maze-a-Pix. Musíte se z výchozího bodu dostat napříč bludištěm na druhou stranu. Nejedná se však o úplně jednoduchý úkol, na jehož konci však čeká zajímavá odměna v podobě odkrytého obrázku.
Dribble king
Logické hry - 3x
Pro všechny milovníky fotbalu je zde další pecka. Tentokrát budete střílet do brány a dávat góly. Tedy, pokud to samozřejmě zvládnete a nebudete se bát - pouze hráč s kuráží dosáhne svého úspěchu.
Squidy
Logické hry - 0x
Hlavním hrdinou hry Squidy se stane chobotnice, se kterou se v rámci každé úrovně musíte dostat k vodě, protože přeci jen chobotnice není úplně suchozemský tvor. Aby se chobotnice Squidy mohla dostat přes suchou zemi, dostanete k dispozici výbušninu, která naštěstí chobotnici nezraní, ale pošle jí na dalekou cestu.
Grow Tower
Logické hry - 1x
Vašim úkolem v této hře je postavit co nejvyšší věž a dostat všechny předměty do nejvyšší úrovně. Budete muset přemýšlet, který předmět postavíte jako první. Takže se pusťte do hry a ukažte, co ve Vás je.
5 in a Row - pět v řadě
Logické hry - 2x
Skutečně brilantní gameska pro dva hráče. Cílem hry Pět v řadě je umístit pět kamenů stejné barvy do řady. Kameny můžete umístit vodorovně nebo svisle. Velmi chytrá hra.
Splitter
Logické hry - 1x
Vašim úkolem v této mini hře bude dostat hlavní postavu do cíle, který je označen hnědým kolečkem. K tomu, aby jste jí tam dostali, budete muset nařezávat dřevo, provazy a jiné věci. Máte omezený počet řezů.
3d Tetris
Logické hry - 7x
Parádní 3d verze legendární sovětské gamesky Tetris. Tentokrát budete stavět bloky ve třech rozměrech, není to snadné, ale alespoň si procvičíte prostorovou orientaci. Dokážete projít hrou až do poslední úrovně?
Totem Destroyer - superhra
Logické hry - 0x
Výborná logická minihra, ve které postupně odstřelujete jednotlivé bloky, avšak nesmíte dopustit, aby se váš tajemný totem zřítil na zem. První úrovně jsou snadné, přituhovat začne zhruba od šestého levelu.
Hangman Flash
Logické hry - 1x
V této hře jde o klasiku mezi hrami. Budete hádat písmena a slova. Avšak při chybě se postupně skládají dílky šibenice... a jakmile bude oběšenec celý, končíte. Myslíte, že zvládnete všechny herní kola?