Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Electricman 2 HS
sponzorované odkazy

Electricman 2 HS

Hrajete online hru Electricman 2 HS

Electricman 2 HS je jednou z nejlepších online her tohoto roku. Jedná se o zábavnou bojovou akční hru, ve které si to rozdáte s několika protivníky. Hra se ovládá přes klávesnici, nabízí mnoho kombinací úderů a také zpomalený pohyb jako v Matrixu.

ovládání hry Electricman 2 HS

myší, viz instrukce ve hře • 3.41 MB • 2791x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Leekclock vs The Clockcrew
Akční hry - 17x
Netradiční akční hra, ve které hraje hlavní roli pórek. Z každé strany na vás útočí mraky podivných nepřátel. Vaším úkolem není nic menšího než je všechny zničit. Směr střelby ovládáte myší, šipkama pak můžete pohybovat samotným pórkem. Leekclock vs The Clockcrew je sice jednoduchá, ale velice chytlavá superhra.
Days of Monsters
Akční hry - 21x
V následující hře se výjimečně stanete obrovskou příšerou, která se snaží zlikvidovat celou lidskou populaci. Postupně musíte ničit jednotlivá města. Vlastní příšeru můžete postupem času vylepšovat, aby se jednalo o ještě zabijáčtějšího netvora, který nedá lidstvu spát. Potřebujete velkou sílu, hodně energie a životů.
Kings Island
Akční hry - 27x
V této povedené online hře se v roli hlavního hrdiny vydáte na ostrov. Budete muset celý ostrov projít, bojovat s protivníky, sbírat zlato a vylepšovat své zbraně. Dokážete plnit úkoly a dostat se až na konec hry?
Undercover Ops
Akční hry - 21x
V roli tajného agenta se vydáte na cestu plnou nebezpečí. Bojujte s mnoha nepřáteli. Buďte při tom ale ostražití, protože vaši nepřátele jsou rychlý a nesmí si vás všimnout, jinak zemřete. Probojujete se na konec hry?
Band of Heroes
Akční hry - 51x
Jste připraveni cítit se jako hrdina? Tak tady je hra pro vás. Vedete tým kouzelníků na cestě za ztraceným pokladem. Na vás budou neustále nabíhat noví nepřátele. Přejem vám hodně štestí v této super hře.
Powerfox 4
Akční hry - 44x
Autoři oblíbené hry s názvem Powerfox využívají popularity mezi hráči a vydávají jedno pokračování za druhým. Tentokrát už se můžete potěšit hned čtvrtým dílem poměrně zajímavé herní série. Vydejte se s malou lištičkou do boje proti velkým indickým božstvům, která dovedou být poměrně nebezpečná, takže pozor na ně!
Sharp Trigger
Akční hry - 38x
Dostanete se na horkou nepřátelskou půdu a musíte si dávat dobrý pozor, abyste neschytali nějakou nepřátelskou kulku. Protivníci se skrývají na každém kroku a jistě si vašeho příletu všimli, takže mějte oči na stopkách a střílejte po všem nepřátelském, co se objeví na hrací ploše. S sebou máte i další dva vojáky.
Zombotron 2
Akční hry - 1619x
Zombie zamořují celý svět, o čemž jsme se mohli přesvědčit již v prvním díle hry s názvem Zombotron. Všechny zombie se nepodařilo zlikvidovat, a proto stojíte před nelehkým úkolem. Musíte se popasovat se spoustou protivníků a k dispozici postupně dostanete opravdu široký zbraňový arzenál. Hra má celkem zajímavý příběh.
Ether Cannon
Akční hry - 550x
Suprově hratelná vesmírná střílečka, kde budete kosit nepřátelé jednoho za druhým. Jak dlouho se dokážete udržet mezi živými? Vaše loď není zrovna odolná, tak musíte dávat velký pozor na poškození.
Super Zombie Hunter
Akční hry - 44x
Vaším úkolem v této super hře je postřílet veškeré zombíky, kteří se před vámi objevují. Pokuste se je všechny zabít s vašími zbraněmi. Nezabíjejte hlavně své přátele. Tak se do toho dejte.
The Return of Psyphon
Akční hry - 24x
V této Benové hře budete muset zastavit Psyphona ze zničeného podzemí. Je tady několik podzemních úrovní, takže se do toho dejte a ukažte, co ve vás je. Vyhrajte tuto hru na plné čáře.
Parabirds
Akční hry - 23x
Braňte nebe před útoky agresivních ptáků, kteří shazují parašutisty. Společně se svým bobřím kamarádem obsluhujte kanon, kterým sestřelujte ptáky a parašutisty. Hra se skvělou grafikou.
Min-Hero: Tower of Sages
Akční hry - 9x
Vytrénujte své hrdiny a zkuste své štěstí v soubojích s dalšími hrdiny. Hra nabízí příjemnou grafiku, skvělou hratelnost a samozřejmě nemůžeme nezmínit ani pěknou porci zábavy, která na vás ve hře čeká.
Plazma Burst 2 VOID
Akční hry - 22x
Super akční střílečka pro všechny kluky. Druhý díl této hry je značně vylepšen a přináší pěknou porci akční řežby. Dostaňte se až k exitu a cestou zničte všechny nepřátelské jednotky. Postupem hry získáte lepší zbraně a pocit ze hry tak bude o dost lepší.
Fat Warrior 2
Akční hry - 2833x
První díl hry Fat Warrior se dočkal takového hráčského ohlasu, že se autoři rozhodli v nastolené práci pokračovat a vytvořili druhé pokračování. Na začátku dostanete několik instrukcí pro případ, že byste potřebovali informace. Musíte dostat dvojici z klece a poté ještě pokračovat v plnění dalších úkolů.