Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Electricman 2 HS
sponzorované odkazy

Electricman 2 HS

Hrajete online hru Electricman 2 HS

Electricman 2 HS je jednou z nejlepších online her tohoto roku. Jedná se o zábavnou bojovou akční hru, ve které si to rozdáte s několika protivníky. Hra se ovládá přes klávesnici, nabízí mnoho kombinací úderů a také zpomalený pohyb jako v Matrixu.

ovládání hry Electricman 2 HS

myší, viz instrukce ve hře • 3.41 MB • 1727x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
hra v Unity3D
Metal Cavalry
Akční hry - 509x
Vynikající tanková online hra, která nadchne nejednoho fanouška bojových her v 3D grafice. Zatím se jedná pouze o demoverzi, ovšem i tak je to skvěle hratelný kousek. Uvidíme, jak se hra časem vyvine. Doporučujeme zkusit.
Final fortress
Akční hry - 6x
Výborná strategická akce, ve které se jako i v různých jiných hrách snažíte obránit svoji pevnost. Máte obrovský kanon, který si můžete v průběhu hry různě vylepšovat. Nepřátelé se postupně přidávají.
Vectriods
Akční hry - 15x
V této hře je Vašim úkolem rozstřílet co nejvíce asteroidů, které prolétávají všude kolem Vás. Čeká na Vás mnoho bonusů a také mnoho vylepšení. Nudit se určitě nebudete. Takže neváhejte a pusťte se do hry.
Thing Thing Arena 3
Akční hry - 23x
V této skvělé, avšak trošku brutální střílečce budete muset projít přes mnoho nepřátel, kteří se na Vás poženou a budou Vás chtít zabít. Ze začátku máte pouze jednu zbraň. Časem Vám zbraně určitě přibudou. Neváhejte a pusťte se do hry.
Marching Zombies
Akční hry - 37x
Graficky i hratelně parádní zombie hra pro milovníky zabíjení nemrtvých :). Ubraňte vaši farmu před invazí zombíků, kteří se neštítí vůbec ničeho. Sbírejte suroviny, vylepšujte zbraně, nastražte pasti, zvítězte.
Stealth Hunter 2
Akční hry - 29x
Máme tady hru, ve které musíte se svým hrdinou velice potichu chodit po nepřátelském území a zjístit hned několik věcí. Vyhýbejte se jakémukoliv kontaktu s nepřítelem. Můžete se k němu přiblížit a zlomit mu vaz.
Slime Road
Akční hry - 49x
Klouzejte, uhýbejte a ovládněte živou cestu ve hře Slime Road - dokonalé 3D cestě růstu a hbitosti! Slime Road vám nabízí vzrušující 3D zážitek, ve kterém se ujmete ovládání rychlého slizu pohybujícího se po nekonečné cestě. Při klouzání nezapomeňte sbírat slizy své barvy, abyste se rozšířili a zvýšili své skóre. Buďte však ostražití! Všude jsou rozesety překážky a jeden špatný pohyb může ukončit vaši sérii. Není to jen o rychlosti, ale také o strategii. Jak velký můžeš vyrůst? Jak vysoké skóre můžete dosáhnout? Ponořte se tedy do Slime Road a nasměrujte svou cestu k nepřekonatelnému skóre!
hra v Unity3D
Boom Boat 2
Akční hry - 48x
Výborně zpracovaná 3D online hra v technologii Unity3D. Zahrajete si velitele válečného člunu, kterým budete ničit podvodní nepřátelské jednotky.  Podaří se vám rychle pustit bomby a zničit vše co je na dně?
Ooni Battle 2
Akční hry - 42x
Je čas na další válku mezi těmito dvěmi tábory. V této strategické hře budete muset vybrat ten správný útok na svého nepřítele a zaútočit na něho. Tak se do toho dejte a sbírejte také nějaké mince, abyste si pak mohli vše vylepšit.
Mario Beatdown
Akční hry - 36x
Ubraňte se před útočicími nepřátely. Pokuste se svůj hrad zachránit a ukažte všem želvám, kdo je v této hře pánem. Mário se v super hře vrací zpět na výsluní a má skvělou kondici. Sami uvidíte, že hra vás bude bavit.
Rounin Warrior
Akční hry - 15x
Snili jste někdy o tom, podívat se do Japonska? Kdysi za vlády mocných Shogunů to musel být úžasný zážitek. Hlavní slovo měli samurajové a Roninové - za jednoho z nich právě hrajete. Pěkně malovaná japonská mlátička.
Bus Hostage
Akční hry - 33x
Pěkná akční online hra, ve které bude vaším úkolem zachránit rukojmí, kterých se zmocnil únosce autobusu. Hra vyžaduje perfektní postřeh a dobrou mušku.
Super Duck Punch: Horse Edition
Akční hry - 28x
Hra s názvem Super Duck Punch: Horse Edition si pro hráče přináší poměrně netradiční nápad. Dostanete možnost bojovat proti jedné kachně koňských rozměrů, nebo proti sto koňům v kachních rozměrech. Poté už se proti vybranému soupeři postavíte v aréně a určitě se nebude jednat o procházku růžovou zahradou.
Batman - Mystery of the Batwoman
Akční hry - 23x
Máte rádi Batmana? Tak to se Vám tato hra jistě zalíbí. Vašim úkolem je probojovat se skrz šílené zabijáky, kteří na Vás mají políčeno. Nevýhodou je, že máte k dispozici pouze své vlastní tělo. Dokážete se ubránit šíleným vrahům, kteří jsou po krk ozbrojeni? Pusťte se do hry.
Destructotruck
Akční hry - 2235x
Máte opravdu velký a silný tahač, velkou rampu a velké množství věcí, které čekají pouze na to, až budou zničeny ničící silou vašeho tahače. Čím více spouště docílíte, tím více bodů získáte. Ve hře nechybějí upgrady.