Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Electricman 2 HS
sponzorované odkazy

Electricman 2 HS

Hrajete online hru Electricman 2 HS

Electricman 2 HS je jednou z nejlepších online her tohoto roku. Jedná se o zábavnou bojovou akční hru, ve které si to rozdáte s několika protivníky. Hra se ovládá přes klávesnici, nabízí mnoho kombinací úderů a také zpomalený pohyb jako v Matrixu.

ovládání hry Electricman 2 HS

myší, viz instrukce ve hře • 3.41 MB • 1439x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Stealth Hunter 2
Akční hry - 29x
Máme tady hru, ve které musíte se svým hrdinou velice potichu chodit po nepřátelském území a zjístit hned několik věcí. Vyhýbejte se jakémukoliv kontaktu s nepřítelem. Můžete se k němu přiblížit a zlomit mu vaz.
Powerfox - zachraňte svět
Akční hry - 29x
Powerfox je neohrožená lištička, která si troufá zachránit celý svět. V tomto případě se jedná o pěknou, ale mírně ztřeštěnou online hru. V každé úrovni se postupně utkáte s několika těžkými protivníky. Využívejte bonusy, které padají z nebe v podobě krabic. Hra Powerox se ovládá šipkama, střílení je klávesou A.
Larry: Gnomergeddon
Akční hry - 41x
Larry se vydává do boje. Na začátku hry si klidně můžete projít tutorial, kde se dozvíte veškeré potřebné informace k základnímu ovládání hry. Trpaslíci se pokoušejí ovládnout svět, čemuž musíte za každou cenu zabránit. Na starost si vezměte bojovníka Larryho, který dokáže se zbraněmi neskutečné věci.
Bomb of brave boy
Akční hry - 31x
Zábavná hra s trochu starší grafikou, ve které hrají hlavní roli různé bomby a výbušniny. Vašim nelehkým úkolem je proklestit si cestu celou hrou a vymýtit všechny nepřátelské bojovníky na cestě.
Rombo Rush
Akční hry - 969x
Parádní online hra, která sází na retro vzhled a na výbornou hratelnost. Jedná se o klasickou FPS střílečku posazenou do dávných magických časů. Sbírejte bonusy, využívejte kouzla a poražte hordy nepřátel.
Double Edged
Akční hry - 14x
Pobijte tady ostatní rytíře. Tato super hra obsahuje několik zábavných úrovní, které musíte dokončit. Tak se do toho dejte a snažte se pozabíjet veškeré nepřátele v této hře. Pokud chcete, můžete posbírat i nějaké zbraně.
Commando
Akční hry - 29x
Hrdinů je na světě málo, a proto bys právě ty měl nastoupit cestu plnou nebezpečí za vysněným vítězstvím. Strach není na místě, vždyť nepřátelé se taky nebojí. Popadni zbraň a vydej se proti nim, čas nepočká.
City Siege
Akční hry - 77x
Skvělá akční hra, ve které budete hrát za chrabrého vojáka. Ten dostal zvláštní pověření zabít všechny nepřátelské vojáky a osvobit obyvatelstvo okupovaného města. Je to opravdu povedená střílečka. Můžete se před vojáky schovat a zaútočit v pravý moment.
Ninja Turtles Foot Clan - želvy ninja
Akční hry - 61x
Pomozte želvím ninjům osvobodit jejich mistra Třísku, který byl zajat zlým Trhačem. Proti vám se postaví davy evil ninjů a na konci úrovně master ninja. Tak do boje...
Night Strike
Akční hry - 10x
Čelte útoku vzdušných sil a pěchoty proti vaší obranné základně. Snažte se silným dělem sestřelit vše, co na vás útočí. K dispozici máte také štít, který ovládáte klávesami A a D. Na konci každé úrovně můžete vylepšit systémy nebo opravit věž.
Blueshift
Akční hry - 22x
Usedněte do svého letounu jakožto krásná pilotka, která bude mít za úkol zničit co nejvíce nepřátelských jednotek v krutých bojích, které nastali na naši planetě. Využívejte zbraně a štíty na svou obranu.
Sift Heads 5
Akční hry - 24x
Páté pokračování skvělé hry. Tentokrát se dostanete do Vinniho rodného městečka. V tomto městě budete muset plnit mnoho úkolů. Budete potřebovat rychlost, přesnost a vhodnou pozici pro střelbu. Dávejte si pozor, aby jste nezemřeli dříve než ostatní.
hra v Unity3D
Sniper Assassin Zombies
Akční hry - 30x
Zabijte všechny zombíky a vyčistěte náš svět od těchto zrůdných stvoření. Jste připraveni na ultimátní střílečku? Chopte se své sniperky a pusťte se do nelítostného boje s nemrtvými zrůdami. Hra je v Unity3D.
Super Ninja Strike
Akční hry - 5x
Jste velice obávaný ninja, který se rozhodl konat dobro. I za cenu obětí na straně nepřátelských zločinců. Nejprve vás však čeká malý trénink u mistra bojových umění. Poté můžete vyrazit do akce, která není zrovna jednoduchá. Super Ninja Strike se ovládá šipkama a klávesami A, S, D.
Toe Nail Wheel
Akční hry - 39x
Zkuste tuhle střílečku, ve které se budete snažit zdolat tajemný mozek. V jeho žoldu však bojují celé hordy nepřátelských jednotek. Ty se snažte ničit, vydělat tak peníze a za ty nakoupit nejrůznější vylepšení.