Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Electricman 2 HS
sponzorované odkazy

Electricman 2 HS

Hrajete online hru Electricman 2 HS

Electricman 2 HS je jednou z nejlepších online her tohoto roku. Jedná se o zábavnou bojovou akční hru, ve které si to rozdáte s několika protivníky. Hra se ovládá přes klávesnici, nabízí mnoho kombinací úderů a také zpomalený pohyb jako v Matrixu.

ovládání hry Electricman 2 HS

myší, viz instrukce ve hře • 3.41 MB • 258x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Skullkid
Akční hry - 45x
Skullkid je poměrně krvavá hra, kde se vydáte do kanceláří bojovat s po zuby ozbrojenými nepřáteli. Musíte si projít několika patry. Do prvního patra dostanete k dispozici motorovou pilu, se kterou musíte kosit jednoho nepřítele za druhým. Ve druhém patře už máte střelnou zbraň a ve třetím se postavíte silnému bossovi.
Street Avenger
Akční hry - 14x
Vyberte si svého hlavní hrdinu a vydejte se s ním do ulic bojovat s gangy. Máte na výběr z dvou hlavních hrdinů, při čemž každý z nich má jinou bojovou techniku a umí jiné chvaty. Dokážete padouchy porazit a vyhnat z města?
Mario adventure
Akční hry - 38x
Náš hrdina Mario je zpátky se vší parádou. Přinášíme vám jeho další dobrodružství v zábavné akční skákačce se spoustou nepřátelských zrůdiček. Sice s trochu starší grafikou, ale pořád skvěle hratelné.
Bazookitty
Akční hry - 46x
Hrdinkou této nové online hry je kočka, která se musí utkat s řadou nepřátel v podobě zombíků. S pomocí bazuky se snažte přesně zamířit a zneškodnit všechny cíle. Postupem času do hry přibudou další objekty, které můžete při střelbě využít.
Crazy Push Off
Akční hry - 0x
Tak tohle je velmi povedená zábavná hra pro jednoho i dva hráče. Vašim úkolem je vytlačit ostatní hráče z ledové plochy na které stojíte. Můžete používat různé bonusy, které se Vám během hry objeví. Kolikrát budete shozeni a kolikrát dokážete vyhrát záleží jen na Vás a Vaší taktice.
Showdown
Akční hry - 18x
Klasická akční arkádová hra, ve které si zvolíte jednu ze dvou postav a pak už jen chodíte, skáčete a ničíte vše co vám vstoupí do cesty. Později získáte lepší zbraně a hra se tak stane ještě víc zábavnější. Ovládání je šipkama, útok mezerníkem, zbraně si měníte klávesou C.
Days of the Death
Akční hry - 31x
Ve hře Days of the Death se postavíte na odpor převaze nemrtvých. Kostlivci se pokoušejí ztéci vámi bráněné hradby, což jim za žádnou cenu nesmíte povolit, protože jinak by zamořili celý svět a zničili by vše živé. K dispozici máte lučištníka, který dokáže vystřelovat šípy na poměrně slušnou vzdálenost, stačí jen dobře zamířit.
Army of Destruction
Akční hry - 2x
Na vaši planetu opět zaútočili nezvaní hosté, které zajímá pouze kompletní likvidace vašich měst. Postavte se jim na odpor a odrazte jejich útoky. Nestačí pouze zběsile střílet, je nutné dobře mířit, aby vám neprošel ani jeden nepřátelský voják. Snažte se o headshoty, kterým jednotku sejmete jednou ranou.
The Simpsons Zombies
Akční hry - 5x
Springfieldský hřbitov je plný nemrtvých. Osud zombie postihl všechny známé postavičky ze Simpsnů. Vaším úkolem je hřbitov vyčistit, možná naděláte trochu nepořádku...
Psycho Gunner
Akční hry - 14x
V této super hře máme psycho střelce. V této hře bylo vaše město sestřeleno robotickými mimozemšťany a vy jste jediny, který zyl. Pokuste se přežít, jak nejdéle budete moct a zničte veškeré mimozemšťany, roboty a letadla k odemčení nových zbraní.
Moby Dick
Akční hry - 44x
V jedné knize se můžete setkat s tajemnou a nebezpečnou bílou velrybou, která se jmenuje Moby Dick. Tato velryba se stane i hlavním hrdinou stejnojmenné flashové hry. Dostanete jí na starost a musíte zařídit, aby velryba řádně rostla. To ovšem musí být spojeno s krmením, takže se vydejte vstříc mořským tvorům a rybářům.
Battle Garden
Akční hry - 22x
Pěkná střílečka pro chlapské hráče. Cílem je vyčistit zahradu od nepřátel. Ti jsou poměrně zdatní a navíc mají oproti vám jednu výhodu - dokáží být částečně neviditelní. V boji vám přijdou vhod lékárničky.
Star Rebellion
Akční hry - 18x
V této hře je vesmír ovládán tyrany a prostí lidé hledají svého hrdinu, který by je osvobodil. Staňte se vy tím hrdinou, který povede s tyrany mnoho bitev, porazí je a ukončí tak léta nekonečných muk.
Alien Attack Team
Akční hry - 4x
Pěkná střílečková plošinovka. Spojte se se svým týmem a vyjdete se na dobrodružnou cestu plnou vystřílených nábojnic a padlých nepřátel. Bojujte proti vetřeleckým silám, které napadly Zemi.
hra v Unity3D
Inhuman
Akční hry - 39x
Luxusní krvavá super hra, ve které se budete bránit útoku krvelačných a po vašem mozku lačných zombie. Nečekejte až si vás nemrtvé zdrůdy vychutnají, nabijte zbraň a začněte je kosit bez milosti a strachu.