Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Electricman 2 HS
sponzorované odkazy

Electricman 2 HS

Hrajete online hru Electricman 2 HS

Electricman 2 HS je jednou z nejlepších online her tohoto roku. Jedná se o zábavnou bojovou akční hru, ve které si to rozdáte s několika protivníky. Hra se ovládá přes klávesnici, nabízí mnoho kombinací úderů a také zpomalený pohyb jako v Matrixu.

ovládání hry Electricman 2 HS

myší, viz instrukce ve hře • 3.41 MB • 860x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Bridge savior
Akční hry - 20x
Pokuste se postavit most a dostat se na druhou stranu břehu ke své přítelkyni, kterou chtějí zabít. Most vám budou bourat lodě a ryby, takže si obrňte nervy. Vše musíte provést co nejrychleji. Vyhrajete tuto hru?
Larry: Gnomergeddon
Akční hry - 39x
Larry se vydává do boje. Na začátku hry si klidně můžete projít tutorial, kde se dozvíte veškeré potřebné informace k základnímu ovládání hry. Trpaslíci se pokoušejí ovládnout svět, čemuž musíte za každou cenu zabránit. Na starost si vezměte bojovníka Larryho, který dokáže se zbraněmi neskutečné věci.
hra v Unity3D
Transformers 3: Victory is Sweet
Akční hry - 311x
Hrdina Starscrem a jeho partička udatných bojovníků transformers musí čelit útoku zlého robota, který chce uchvátit celé město. V této hře budete hledat tři vysílače, potom je vaším úkolem je zničit.
The Lord of the Rings: Battle
Akční hry - 23x
Knižní trilogie Pán prstenů se dočkala skvělého filmového zpracování a celé řady počítačových her. Jedna z nich se nazývá The Lord of the Rings: Battle. Vezmete si v ní na starost mocného kouzelníka Gandalfa, se kterým se vydáte do nebezpečného světa bojovat se služebníky zla. Na čarování potřebujete dostatek magické energie.
Deep Freeze
Akční hry - 26x
Navyková skákačka kde jako santa claus ozbrojený pistůlkou, která nepřítele po pár střelách zmrazí až do veklé ledové koule ta se dá poslat na nepřítele a způsobit mnohem větší škody. Z každého zničeného soupeře se objeví bonus, který vám přičte nějaké body..
Staggy 2
Akční hry - 5x
Středověká akční mlátička, ve své čiré podobě, jak ji určitě zažil král Artuš se svými statečnými rytíři kulatého stolu. Nepřátel jistě nebude málo, tím lépe budete muset propracovat svoji obranu.
1 Star Ship
Akční hry - 39x
Trochu sci-fi hra ve které lítate nabušenou stíhačkou, kterou ničíte různé vznášedla a také hlavní robotické obludy. Protivníků je mnoho, takže se nemusíte bát nudy, také je na výběr mnoho různých zbraní..
Playing with fire 2
Akční hry - 21x
Každé dítě ví, že s ohněm by si hrát nemělo. Výjimku ale tvoří tahle předělávka starého dobrého Bomber-Mana. Jako vždycky se probouchejte k nepříteli a snažte se ho svým dynamitem zasáhnout a zničit.
Zombie Typocalypse
Akční hry - 6x
Zvláštní online střílečka. Celý svět se nachází pod vládou zombii. Vy je máte možnost ničit svými zbraněmi, které ale střílí jen v momentě, kdy správně napíšete slovo, které je napsáno nad zombii.
Psycho Gunner
Akční hry - 15x
V této super hře máme psycho střelce. V této hře bylo vaše město sestřeleno robotickými mimozemšťany a vy jste jediny, který zyl. Pokuste se přežít, jak nejdéle budete moct a zničte veškeré mimozemšťany, roboty a letadla k odemčení nových zbraní.
The Great Tree of Asgard
Akční hry - 30x
Posvátný strom Vikingů musí být bráněn, o což se postará malý létající válečník. Pomozte mu bránit strom před rozmanitými škůdci. Ze začátku si bohatě vystačíte s kladivem, ale později si za ušetřené finance můžete pořídit vylepšené zbraně. Občas musíte dobře zamířit, aby se kladivo trefilo do nepřítele.
Grannie-Fu
Akční hry - 14x
Bojových her je na internetu poměrně dost. Ovšem online hra s babičkami, které předvádějí své kung-fu umění je zřejmě jen jedna:). Nejdříve potrénujte a pak ukažte, co umíte.
Prince of War 2
Akční hry - 18x
Jako bojovník se vydáte na cestu soupeřit se svými nepřáteli. Za každého zničeného nepřítele získáte peníze, za které si můžete koupit svou vlastní armádu vojáků, kteří vám budou věrně pomáhat.
Teenage Mutant Ninja Turtles
Akční hry - 49x
Čtveřice želv ninja je známá i v dnešní době. Jmenují se podle slavných italských umělců - Leonardo, Michelangelo, Raphael a Donatello. Jejich vůdce je známý jako Mistr Tříska a právě byl unesen. To nesmíte nechat jen tak a musíte ho získat zpátky. Utkejte se s nepřáteli a braňte se před jejich útoky.
Kung-Fu Fighter
Akční hry - 4x
Povedená bojová hra, která je ze začátku sice poměrně těžká, nicméně časem si vás jistě získá. A to nejen svou hezkou grafikou. V roli nadějného bojovníka se utkáte s těžkými soupeři.